Digidexo.com

Hjem tiltak for Vorter på Hands

Hjem tiltak for Vorter på Hands


Vorter oppstå som et resultat av humant papillomavirus, eller HPV. De er vanlige, vanligvis oppstår på hender og føtter, og anses å være smittsom, både til andre og til andre deler av kroppen din hvis du er infisert med viruset. Vorter kan fjernes kirurgisk eller med bruk av flytende nitrogen på legekontoret, men prosedyren kan være dyrt og unødvendig. Du kan fjerne vorter hjemme billig.

Duct Tape

Rengjør hånd med antibakteriell såpe og vann, og tørk godt med et rent håndkle. Ta et stort stykke duct tape og fest den direkte over vorte. Trim duct tape med saks slik at den overlapper ca 1 cm på hver side av vorte. Hvis mulig, prøv å ikke senke hånden i vann og knyt en plastpose rundt hånden mens i dusjen. Fjern tapen etter en uke. Vorte skal komme ut med tape. Hvis den ikke kommer, plasserer et nytt stykke duct tape på området og la den på i en uke.

Apple Cider Eddik

Forbered en løsning av en del vann og én del eple cider eddik. Oppbevar den i en stor lufttett beholder. Hver dag etter å komme ut av dusjen, legger hånden i eple cider eddik løsning i ett minutt. Tørk området, men ikke vaske løsningen av hånden din. Gjenta denne prosessen hver dag etter å komme ut av dusjen før vorten har forsvunnet. Hvis du opplever noen rødhet eller irritasjon, suge en bomullsdott i løsningen og sted som direkte på vorten i ett minutt om dagen, i stedet for å senke hele hånden.

Vent it Out

Vorter, selv om smittsom, er ufarlig. Gjennomsnittlig livssyklus en vorte er ett til to år, så hvis du allerede har hatt vorte i flere måneder eller lenger, kan det ikke være verdt å bruke tid og penger du vil bruke til å fjerne det. Venter ut en vorte er ikke farlig, med mindre det vorte sprer seg til andre områder av kroppen din, som ansiktet ditt, underlivet eller munnen. Hvis vorten er smertefullt eller komme i veien for dine daglige aktiviteter, kan du kontakte legen din som kirurgisk kan fjerne vorte eller fryse den av med flytende nitrogen.