Digidexo.com

Alternativer til pull-ups

Alternativer til pull-ups


En av de mest vanlige øvelser for å utvikle styrken i overkroppen er pull-up. Siden pull-ups krever ikke noe utstyr bortsett fra en pull-up bar og bruker bare kroppsvekt, er de svært populære og effektive. Men det er tider når en pull-up bar er ikke tilgjengelig, eller du ikke har utviklet den fulle styrken som trengs for øvelsen. Den enkleste måten å få lignende resultater er å bryte ned muskelgruppene ansatt i pull-up og målrette hver enkelt individuelt.

Latissmus Downs

Bruk en latissimus-maskin hvis du har tilgang til treningsutstyr. Dette vil tillate deg å jobbe alle de store muskelgruppene som er involvert med pull-up, men i ditt eget tempo. Du kan øke vekten og antall reps til du lik din kroppsvekt og mer. Hvis du er ny til å utøve og vekttrening, sørg for å søke hjelp fra en personlig trener.

Armhevinger

Biceps muskler er de viktigste trekke musklene som gir deg mulighet til å krølle seg og løfte kroppsvekten din. Standarden bicep curl er en fin måte å bygge styrke. Prøv å øke vekten samtidig redusere representanter gjennom hele treningen for en større effekt.

Dumbbell Row

Latissimus dorsi (den bredeste muskel i ryggen) er en annen stor muskelgruppe påvirket av pull-ups. Prøv en dumbbell rad for å bygge styrke i ryggen. Du kan også få de samme resultatene med en romaskin.

Kjerne Øvinger

Core musklene er den sekundære muskelgruppe påvirket av pull-ups og bidra til å stabil hele kroppen. Må abdominal crunches og sit-ups for å bidra til å styrke din kjerne.