Digidexo.com

Den helbredende egenskaper av grønn ametyst

Grønn ametyst, også kjent som prasiolite eller vermarine, bør kalles "greened" ametyst. Det begynner som en lilla ametyst, som er minelagt i Brasil og i mindre grad i Arizona. Når varmebehandlet, jern i steinen får den til å slå en blek til middels grønt. Sjelden, kommer den grønne fargen fra den naturlige varmen av en vulkan, men normalt det er skapt kunstig i en ovn eller ovn. Den grønne ametyst får sine helbredende egenskaper fra dens evne til å syntetisere energi mellom øvre og nedre deler av kroppen, linking sinn, kropp og ånd.

Fysisk Healing

Ifølge "The Book of Stones" av Simmons og Ahsian støtter prasiolite hjertet og gastrointestinale kanalen. Grønn ametyst hjelpemidler fordøyelsen ved at kroppen for å effektivt benytte de næringsstoffer som trengs i og for å regulere magesyre. Crystalsandjewelry.com legger til at grønn ametyst renser kroppen for en rekke giftstoffer, inkludert svulster. Grønne ametyst helbreder ved å fjerne alle chakraene blokkert energi, slik at kroppen til å gjenoppta sin naturlige tilstand av velvære.

Emotional Healing

Grønn ametyst styrker sinnet, følelser og vilje. Steinen bærer en energisk kobling mellom hjertet og krone chakra. Dette gjør det mulig for selv-aksept og kjærlighet til deg selv. Disse egenskapene fremme emosjonell helbredelse gjennom å bygge tillit og la gå av tidligere følelsesmessige sår. Brannen som forårsaker den grønne fargen er også en symbolsk ild som brenner i viljen av mennesker gjennom den emosjonelle solar plexus. Grønn ametyst styrker at vilje, slik at emosjonelle uttrykk.

Spiritual Healing

Grønn ametyst letter indre visjon og åpning av hjerte til å elske, språket i ånd. Den allsidige grønn ametyst hjelper å jorde ujordet. For de som er for opptatt med jordiske saker, hjelper det krystall åpne sine hjerter til ånd. Den grønne ametyst bringer den åndelige verden inn i hver dag.

Healing the Earth

Grønn ametyst forenkler energisk kobling av krone og hjerte chakra, åpne hjertet til energien i jorden. Steinen linker samtidig til høyere åndelige riker, som gjør et menneske seg eller med grønn ametyst en mektig kraft av jordens healing energi. Ifølge "The Book of Stones" det er som å være en "lynavleder av helbredende energi for Jorden."

Healing Each Other

Selv om grønn ametyst er en krystall som støtter selvtillit og vilje, gir det oss også til å åpne våre hjerter til å se oss selv som deler av en helhet. Vi er da i stand til å se forbi menneskelige feil i oss selv og andre til å se det guddommelige i våre andre sjeler.