Digidexo.com

Hovne Ankel Behandlinger

Hovne ankler er ofte kalt ødem, som er forårsaket når det er væske beholdes i kroppen, spesielt rundt ankler, føtter og ben. Hevelse rundt anklene kan oppstå av mange vanlige årsaker, inkludert en diett høy i natrium og karbohydrater, traumer til ankelen området, væskeansamlinger og graviditet.

Symptomer

Hovne ankler er ofte mest merkbare mot slutten av dagen, siden kroppen har vært å beholde vann; vil imidlertid de som lider av hovne ankler hele tiden begynner å legge merke til anklene hevelse på starten av dagen og får mer ubehagelig som dagen skrider frem. Andre symptomer på hovne ankler inkluderer vektøkning, høyt blodtrykk, økt vannlating, andre hovne ekstremiteter og med hodepine.

Behandling

En av de mest vanlige hoven ankel-behandlinger er elevasjon. Raising anklene høyere enn hjertet reduserer hevelser, men også lindrer press på ankel og kneledd samt nedre del av ryggen. Bruke 30 minutter heve anklene for å redusere hevelse eller til hevelse har sunket. Hvis du ligger på en seng, bruke to puter til å hvile anklene på, noe som også vil holde dem forhøyet.

Hvis du har hyppige hevelse i ankler, besøke et apotek eller ortopedisk kontor for å kjøpe støtte sokker eller slange. Støtte sokker kommer i ulike farger, lengder og press avhengig av dine behov. Du kan snakke med en podiatrist å få skreddersydde sokker eller slange.

Hvis du er gravid eller har intermitterende hevelse, til behandlinger som øker muskelaktiviteten forbedre sirkulasjonen og blodstrøm kan bidra til å redusere hevelse. Begrens inntak av natrium til mindre enn 2400 milligram per dag, og drikke minst 64 gram vann for å redusere ansamlinger i ben og ankler.

Hvis hevelsen er ubehagelig, ta Tylenol, Aleve, Motrin eller aspirin for smertelindring. For kronisk hovne ankler, spør legen din om reseptbelagte vann diuretika slik som hydroklortiazid. Vanlige merkenavn av denne medisinen er Ezide og Hydrodiuril.