Digidexo.com

Hvordan Tjenesten en Braun Oral B sonisk tannbørste

Oral B Sonic Complete tannbørste er mer kostnadseffektive enn noen elektriske børster, og tilbyr den samme "sonisk" teknologi med tusenvis av vibrasjoner per minutt for å hjelpe til med rengjøring av munnen. Selv om bygget for å vare noen år med regelmessig bruk, noen ganger dårlige ting skjer med gode børster. Hvis børsten din ikke kan slås på, kan du prøve noen triks for å forlenge levetiden.

Bruksanvisning

Bestemme Hvorfor Brush ikke slår seg på

•  Lad opp børste, som tar ca 16 timer. Hvis dette gir ingen effekt, gå videre til neste trinn. Hvis det tar en liten kostnad, så er det sannsynlig et problem med batteriet ikke tar gebyr.

Test spenning på ladebasen. Dette er en enkel metode for å se om børsten får strøm fra basen. Berøre metallkontaktene med spenning tester. Dette bør lyse opp testeren. Hvis ikke, blir det miste strøm eller annet sted innenfor basisdelen.

Se om ladelampen lyser mens børsten er på ladebasen. Hvis det er opplyst, men fremdeles ikke slås på, kan det være et problem med strømbryteren.

Skifte oppladbart batteri

Purchase to oppladbare batterier GP100AFH NiMH.

Fest den negative enden av ett batteri til den positive til den andre ved hjelp av lodde blyant. Pass på å ikke bruke for mye varme til batteriene. Pakk batteriene sammen med isolerende bånd, og skaper en lang batteri.

6. Ta ut batteriet / kretskortet. På baksiden av lade base, er det et fremspring som kan brukes for å skru løs bunnen av børsten. Gjør dette, og fjern forsiktig kretskortet, som er festet til batteriet.

•  Skjær forsiktig loddemetallet som kobler batteriet til kretskortet. Gjøre kutt så nær batteriet som mulig, slik at så mye av lodde festet til styret som du kan.

Sett på batteriet. Ta ut den gamle, og sette i nybygde erstatning. Bøy de eksisterende lodde vedlegg på bordet for å få kontakt med batteriet. Sette alt sammen igjen og lade børsten. Hvis det var faktisk et batteri problem, og alt ble gjort riktig, så bør du ha en fullt operativ børste en gang mer.

Kobler strømbryteren

Fjern kretskortet. Ved å bruke den samme metoden som er nevnt ovenfor, skyver ut kretskortet. Du vil merke at de utvendige strømknappen kontakter en mikrobryter festet til styret.

Lodd mikro til styret. Mikrobryteren er koblet sammen med fire små loddetråd leddene, og om noen av disse har blitt kompromittert, kan det resultere i feilaktige operasjoner. Bruk lodde blyant for å feste disse leddene.

Sett sammen din pensel og se om dette gjorde susen. Hvis børsten din fortsatt ikke virker, kan det være noe mer alvorlig som involverer kretsene.