Digidexo.com

Massasje Olje Fordeler

Massasje terapi brukes til å øke blodsirkulasjonen, lette fjerning av giftstoffer og myker spente muskler mens fremme det parasympatiske nervesystemet. I forbindelse med massasje fordeler, bør du ta hensyn til hvilken type olje du velger før du begynner din neste massasje, som ulike oljer gi ulike fordeler.

Coconut Oil

Hvis kroppstemperaturen er forhøyet, for eksempel når du mottar en massasje ute i midten av en flammende sommerdag, nå for kokosolje, som har en kjølende effekt. I tillegg har kokosolje mikrobielle egenskaper i det som beskytter huden din mot infeksjoner og bidra til å bekjempe rynker.

Tykkere oljer

Hvis du er kald, bruk olivenolje eller sesamoljer. Både arbeidet med å bekjempe frie radikaler i kroppen din når absorbert gjennom massasje. Disse oljene fremmer sunn cellefunksjon.

Fuktighet

Massasje olje spiller en betydelig rolle i fuktighetsgivende for huden din. Kokosolje inneholder fettsyrer som bidrar til å plumpe huden og mate den fuktighet under massasje. Hasselnøtter er en raskere tørking olje som ikke etterlater en rest bak, men fortsatt opprettholder hudens smidighet.

Eteriske oljer

Bruk infused oljer i massasje for å legge fordelene av essensielle oljer til massasje opplevelse. Prøv for eksempel kamille olje for å hjelpe lindre tørr, irritert hud og legge til en beroligende effekt som inhaleres. Velg gulrota olje for å hjelpe klare opp huden blemishes. Eucalyptus olje kan brukes til å rydde opp lunger eller astmaproblemer. Oppbevar dine viktige olje infused massasje oljer i et mørkt farget glass container som de kan bryte ned plast beholdere. Oljene bør ikke utsettes for direkte lys i lange perioder av gangen.

Betraktninger

Avvikle bruk av din massasje olje hvis hudirritasjon begynner og konsultere legen din. Hvis du gir en massasje, sjekke inn med din venn ofte for å sørge for at trykket og massasjeolje ikke forårsaker ham ubehag. Også, bør du oppsøke lege før administrering massasjeterapi på en gravid kvinne som hun ikke bør utsettes for visse essensielle oljer eller har spesifikke triggerpunkter massert. Til slutt, hvis oljen lukter harskt, stole på nesen og kaste den ut.