Digidexo.com

Behandling for kronisk spenning hodepine

Behandling for kronisk spenning hodepine


Spenningshodepine variere fra mild til alvorlig, og de er den vanligste typen hodepine. Folk som handler med kronisk spenningshodepine beskrive ubehag som et stramt bånd rundt hodet. Flere faktorer bidrar til denne typen hodepine, og spenningen vil normalt gi fra spente muskler rundt øynene, hode og kjeve bein. Mens ubehagelig og irriterende, det finnes måter å bøte på en spenningshodepine.

OTC medisiner

Mens medikamenter slik som ibuprofen og aspirin blir ofte brukt til å behandle et utvalg av hodepine, er det spesielt medikamenter for spenningshodepine. Disse medikamentene er aktive ingredienser som høye doser av paracetamol og koffein for å lindre muskelsammentrekninger og reduserer spenningen.

Redusere Stress

Stress er en vanlig årsak til kronisk spenningshodepine. Øve stresset managements teknikker som pusteøvelser og vedta et positivt syn kan redusere stress og spenning. Andre måter å eliminere stress innebære å få tilstrekkelig hvile, trene og forbedre organisasjonen ferdigheter. Kontrollere angst og depresjon kan også forbedre din emosjonelle helse og stoppe spenningshodepine. Snakk med legen din om antidepressiva eller anti-angst medisiner, eller ta naturlige stemningsstabiliserende.

Masser Your Face

Tempelområdet ligger på pannen over øynene. Lukk øynene og sakte massere dette området med fingrene. Masserer templene i løpet av dagen kan roe ned nervene og slappe muskler. Denne teknikken bidrar til å redusere kronisk spenning og lette spenningen relatert hodepine.

Gi Your Eyes a Break

Øyeplager kan bidra til kronisk spenningshodepine. Dette problemet ofte påvirker folk som jobber på en datamaskin. Stirrer på en lys dataskjerm i flere timer kan trette øyne og føre til hodepine. Juster lysstyrken på datamaskinen og ta jevnlige pauser for å hvile øynene.

Rest

Mangel på søvn eller hvile kan utløse spenningshodepine. Forbedre søvnvaner og planlegger å sove minst åtte timer hver natt. Hvis du ikke klarer å sovne, eller hvis du våkner opp flere ganger gjennom hele natten, drikke urte ikke-koffeinholdige te før sengetid eller ta et naturlig supplement for å roe nervene. Dette vil fremme avslappende søvn og lette kronisk spenningshodepine.

Varme og kalde terapi

Varme og kulde er begge effektive behandlinger for spenningshodepine. Heat slapper musklene og lindrer spenning, mens kulde reduserer smerter og betennelser. Påfør et oppvarmet klut eller en ispose (innpakket i en tørr klut) til pannen din flere ganger om dagen i 10-minutters intervaller.