Digidexo.com

Om Attention Deficit Disorder Learning Disability

I nesten hver skoleklasse i Amerika det er minst ett barn sitter nær til læreren som har problemer med å fokusere på undervisningen, forståelse og snu i oppdrag, blurting ut kontinuerlig og plager sine klassekamerater. Denne studenten er stadig på jakt etter en unnskyldning for å forlate pulten sin. Anslagene varierer med en rekke så høyt som 5 til 9 prosent av våre barn som går på våre offentlige skoler er berørt av ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Tre av fire av disse elevene er gutter. Mens barnets intelligens kan være gjennomsnittlig eller over, fortsatt hans evne til å lære og handle hensiktsmessig er påvirket av denne lærevansker.

History of Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Den første skriftlige beskrivelsen av Attention Deficit Hyperactivity Disorder var en morsom dikt skrevet for å underholde barn av Dr. Heinrich Hoffman. Dr. Hoffman ønsket mer materiale å lese til sin tre år gamle sønn. Så i 1845 skrev han en samling av dikt for barn, inkludert "The Story of Rastløs Philip." Dr. Hoffman selv inkludert hans egne illustrasjoner. I 1902, Sir George Still laget og publisert en serie på egenskapene til en gruppe på 20 betydelig impulsive barn for Royal College of Pediatrics i London, England. Siden den gang har det vært tusenvis av artikler, forskningsprosjekter og studier fullførte på temaet Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Identifikasjon av Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Det er vanlig for preschoolers å være full av energi, flytter fra aktivitet til aktivitet gjennom hele dagen. Et barns vanskeligheter læring kan være relatert til Attention Deficit Hyperactivity Disorder når hans aktivitetsnivå langt overgår sine jevnaldrende. Hans evne til å fokusere på læringsaktiviteter er begrenset, og han er utviklingsmessig henger etter sine jevnaldrende. Folk beskriver ofte disse barna som lat, uordentlig, trassig, egoistisk, umotivert og umodne. "Vi er nå lære at ADHD ikke er en lidelse av oppmerksomhet, som hadde lenge vært antatt. Snarere er det en funksjon av utviklingsfeil i hjernen krets som overvåker hemming og selvkontroll. Denne tap av selvregulering svekker annen viktig hjernefunksjoner avgjørende for å opprettholde oppmerksomhet, inkludert muligheten til å utsette umiddelbare belønninger for senere gevinst. " (Barkley, 1998a).

Skole Tiltak for Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Klasserom lærere er ofte den første til å be om hjelp i arbeidet med et barns lærevansker. Lærere raskt øye på barn som har Attention Deficit Hyperactivity Disorder fordi funksjonshemming vrak ofte kaos i klasserommet innstillingen. Før du ber om hjelp, begynner læreren å gi klasserom intervensjoner. Barnet kan bli sittende nær læreren for ytterligere hjelp. Barnet kan gis ekstra tid til å fullføre oppdrag. Hvis det er paraprofessional tid tilgjengelig, kan studenten få en på en instruksjons tid. Læreren samler inn data om intervensjoner og utfall. Foreldrene kan kontaktes gjennom hele denne prosessen. En rådgiver på skolen kan stille besøke rommet en eller flere ganger for å samle inn data om barnet er på oppgaven atferd. Etter at data er samlet inn er det et møte med foreldre, lærer og rådgivning ansatte en anmeldelse av barnets nåværende nivå av ytelse. Flere tiltak kan kreves på dette møtet. Foreldre kan bli bedt om å ha barnet bringes til lege for en vurdering. Læreren vil fylle ut screeningverktøy hvis legen be om informasjon.

Diagnostisering av Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Bare en lege kan stille diagnosen Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Legen vil gjøre en medisinsk vurdering for å fastslå hvor stor barnets problem er med uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsiv atferd. Legen vil også prøve å finne ut om andre funksjonshemninger er til stede som bidrar til barnets ADHD symptomer. Mange leger ber foreldre og lærere til å fylle ut et screening verktøy for å bistå i å gjøre en diagnose.

Fire områder berørt av Attention Deficit Hyperactivity Disorde

ADHD er en nevrologisk lidelse som er identifisert av sin innflytelse i fire hovedområder.
1. Oppmerksomhet - forårsaker vanskeligheter med å delta på eller fullføre oppgave, spesielt hvis de ikke er interessert i oppgaven.
2. Impulsiv - en mangel på selvkontroll som påvirker valg og skaper ødeleggelse i skole, arbeid og hjem setting.
3. Hyperaktivitet - mange (men ikke alle) rammet er rastløs, urolig, sprett og "på farten".
4. Det fjerde området ikke har vært inkludert i forskning, men har blitt identifisert av mange som har forsket på området ADHD. Lett lei - dersom aktiviteten ikke er stimulerende nok, så folk som berøres er lett lei. TV, dataspill og spille utenfor er stimulerende aktiviteter for mennesker berørt med Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Det er mange forskjellige behandlinger for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ikke alle mennesker er berørt med denne lærevansker er like, og ingen av behandlinger tilgjengelig arbeid for hver person. Noen behandlinger gjøre en stor forskjell, mens noen gjør lite eller ingen forskjell. Behandlingstilbud varierer fra ulike typer medisiner, familievern terapi, spesielle dietter, EEG biofeedback, alternative medisiner behandlinger og til og med bruk av koffein. For å behandle Attention Deficit Hyperactivity Disorder, trenger familien å vurdere hvordan behandlinger er anbefalt av legen arbeider. Med medisiner dosen må kanskje endres etter hvert som barnet vokser.

Tips for Managing Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Personen med Attention Deficit Hyperactivity Disorder må tålmodig lærte hvordan å ha selvkontroll. Han trenger å lære de viktige sosiale ferdigheter som venter på din tur, ved hjelp av gode manerer, anger management, hvordan du beveger deg riktig på plass, hvordan å fullføre arbeidsoppgaver og hvordan å komme sammen med jevnaldrende. Den viktigste ferdigheten som enhver person med lærevansker som Attention Deficit Hyperactivity Disorder kan lære er å styre sin egen atferd i sosialt hensiktsmessige måter.