Digidexo.com

Naturlige måter å roe ned

Naturlige måter å roe ned


Hvis du har en tendens til å lide av angst angrep, kan det være lurt å se etter noen trygge, alle naturlige måter å roe ned. Dette er ting du kan gjøre hjemme, og de er enda trygt for barn og ungdom til å prøve. Selvfølgelig, hvis de angstanfall bli alvorlig og avbryte din daglige rutine, må du rådføre deg med legen din.

Trening

Trening har vist seg å redusere stress. Et effektivt treningsprogram for å bli involvert i er yoga. Det vil lære deg hvordan å roe kroppen ned, og hvordan å implementere pusteøvelser som vil bringe pulsen tilbake til et normalt tempo. Praktisere yoga i minst 30 minutter hver dag er nok til å holde deg rolig og trene deg hvordan du kan få deg rolig hvis du begynner å føle deg engstelig.

Bønn og meditasjon

Både meditasjon og bønn vil hjelpe deg å roe ned naturlig. Faktisk, mange leger anbefaler meditasjon fordi det krever en person til å slutte med det han gjør, får i et rolig sted, og fokusere sinnet på en ting. Bønn også gjør dette. Det fører til en person til å stoppe og finne et rolig å hvile og ta en prat med Gud. Du er da i stand til å snakke om nettopp det som er årsaken til at du blir engstelig. Når du er ferdig kan du la problemet med Gud, vel vitende om at han har makt til å håndtere dine byrder. Du bør øve meditasjon eller bønn i minst 15 minutter hver dag for å forhindre angst fra å komme tilbake.

Hvis du føler deg engstelig, må du slå av TV og radio, og komme bort til et rolig sted. Høye lyder og store grupper av mennesker vil ikke tillate deg å roe ned sinnet ned.

Valerian Root

Valerian rot er en helt naturlig urt, selges i de fleste helse-butikker, som brukes til å roe individer ned. Mange personer som har epilepsi, søvnløshet eller nervøse lidelser ta denne urte supplement. Det kan bli tatt som en væske eller i kapselform. Du kan ta Valerian rot så snart du begynner å føle deg opphisset eller engstelig. Pass på at du følger doseringen på flasken og ta kontakt med lege hvis du tar noen medisiner. Valerian root bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Du bør heller ikke ta det hvis du har til å kjøre bil eller betjene tungt maskineri, fordi det kan gjøre deg søvnig.