Digidexo.com

Vestibularfunksjonen Testing

Vestibularfunksjonen Testing


Den vestibulære systemet i det indre øret består av de tre halvsirkulære kanaler, sanseorganer som påviser hodets orientering i rommet. Når disse organene ikke fungerer riktig, kan resultatet være svimmelhet og problemer med balansen når du står eller går.

Grunner

Personer som lider av svimmelhet, vertigo, eller balanse problemer kan ha en svekket vestibulære system, som Brain Training Associates beskriver som den delen av det indre øret som styrer følelsen av romlige posisjonering. Vestibularfunksjonen testing kan bekrefte om pasientens symptomer har sin opprinnelse i denne delen av kroppen.

Typer

Vestibularfunksjonen testing inkluderer vanligvis electronystagmography, en rekke tester som sporer øyebevegelser og måle svimmelhet svar, ifølge Dr. Timothy C Hain of Northwestern Memorial Hospital. Den roterende stol testen kan også gi data om hvordan det indre øret reagerer på bevegelse mens øyet og hjernen følger et mål. Stolen test kan omfatte vippe så vel som rotasjon.

Resultater

Vestibulære testing identifiserer spesifikke funksjonelle problemer i det indre øret. Hvis testene viser at pasientens symptomer ikke springe fra en vestibulære lidelse, kan legene nødt til å teste for andre mulige årsaker, inkludert blodtrykk problemer, angst eller en nevrologisk problem.