Digidexo.com

Hva er årsakene til Tarm Skin Tags?

Tarm hud koder, som mer vanlig form for hud koder, er godartet hud vekster. De er små biter av huden festet til kroppen - i dette tilfelle, veggene i tarmen - ved den ene ende, mens resten av den del av huden til klaffen. Tarm tags kan være forårsaket av en rekke problemer. Noen er enkle, mens andre kan skape alvorlige helseproblemer og problemer.

Funksjoner

Tarm hud koder er vanligvis usynlig. Imidlertid, når de er et symptom på anal kreft, som kan utvikle seg ved enden av tarmen i nærheten av anus, kan de være synlige som små hudlapper på eller nær analåpningen. De blir ofte forvekslet for hemorroider. De kan også oppstå i selskap med sår eller abscesser i dette området hvis du lider av Crohns sykdom. Skin-koder kan også forekomme i tarmen på grunn av irritasjon forårsaket av irritabel tarm syndrom (IBS) eller mer alvorlig inflammatorisk tarmsykdom (IBD). Men, vil du ikke være i stand til å se disse hud koder med mindre legen ser dem under en koloskopi og isolerer dem for videre diagnostisering.

Betydning

De fleste utvikler en eller flere hud koder på et tidspunkt i livet. Men hvis du har tarm hud koder, og de er vanligvis en indikasjon på noen form for ubalanse eller irritasjon. Hvis du ser disse kodene i din anal området, må du ha dem sjekket sammen med resten av tarmen.

Effekter

Hvis dine tarm hud koder ikke plager deg, så oddsen er at de vil aldri bli identifisert, langt mindre undersøkt eller behandlet. Men i områder som anal området, hud koder kan lett bli infisert og betent. De kan gjøre huden i området sår og kløende, og de kan faktisk danne sår.

Identifikasjon

Den eneste måten å finne årsaken til en intestinal hud tag sikkert er å få den fjernet og vevsprøve. Dette vil la legen få vite om det er bare en normal hud tag, brakt videre av mangel på sirkulasjon eller irritasjon i tarmområdet, eller om det faktisk er en ondartet vekst eller en godartet indikasjon på et større problem. Hvis legen mener at huden kodene er en indikasjon på et større problem - eller at de kan være en del av et problem med tarmsystemet - så vil de sannsynligvis utføre en grunnleggende hud tag fjerning. Eksterne koder, selv i anal områder, kan bli klippet bort av en lege for videre analyse i en nesten smertefri prosedyre. Mens det er mer vanskelig å fjerne dem fra i tarmen, kan dette også gjøres hvis det er nødvendig.

Advarsel

Mens huden kodene generelt er ganske ufarlig, tarm hud koder ofte indikerer større problemer. Selv om du allerede vet at du har Crohns sykdom, anal eller tarmkreft eller IBD, bør du likevel ha noen tarm hud evaluert umiddelbart koder. De kan være den første advarselen tegn på en blusse opp eller en indikasjon på andre problemer.