Digidexo.com

Hvordan er Androgel laget?

Hva er Androgel?

Androgel er testosteron i et hydroalcoholic gel base. Påføres direkte på huden, leverer androgel sin aktive bestanddel, testosteron, inn i blodstrømmen i et tidsrom på 24 timer etter påføring. Testosteron er fra familien av hormoner som kalles androgener og noen ganger er kjent som en testoid. Androgener stimulere til utvikling av mannlige egenskaper i virveldyr. Androgel er skapt i ulike styrker av testosteron --- 50mg, 75mg og 100mg --- og leverer om lag 10 prosent av testosteron dose inn i kroppen. Androgel kan overføres ved hud til hud kontakt på applikasjonsstedet. Kvinner bør ikke bruke eller komme i direkte kontakt med Androgel.

Ingredienser i Androgel

Androgel aktive bestanddel, testosteron, ble oppløst i en alkohol-basert gel. Inaktive ingredienser inkluderer etanol, natrium-hydroksyd, renset vann, Carbomer 980 og isopropylmyristat. Disse ingrediensene gjør at testosteron som skal anvendes i en gel form og er farmakologisk inaktive betydningen de har ingenting å gjøre med arbeidet testosteron er ment å oppnå. Alkohol-baserte geler blir brukt fordi de absorberer lett inn i huden og gi en gradvis frigjøring av de aktive ingredienser. Androgel er en soyabasert testosteron produkt.

Hvem gjør Androgel?

Aktuelt farmasøytiske gels er laget av lisensierte laboratorier over hele verden. Androgel er laget av Laboratoires Besins International i Frankrike for det amerikanske selskapet Unimed Pharmaceuticals, LLC som er eid av Solvay Pharmaceuticals, Inc. Besins spesialiserer seg på å lage hormonelle medisiner og behandlinger for menn og kvinner, og er et meget godt etablert og godt kjent laboratorium . Et patent for Androgel holdes i USA av Solvay Pharmaceuticals, Inc.

Androgen Therapy

Androgel og androgen gel blir brukt som en terapi for androgen-mangel. Brukes som en hormonbehandling, hjelper Androgel de med liten eller ingen naturlige produksjonen av testosteron. Androgenbehandling bør overvåkes av en lege. Det er pasienter som har bivirkninger som kan trenge å bli identifisert og forvaltes. Bivirkninger kan inkludere økt hårvekst, akne, hodepine, depresjon, bryst hevelse eller ømhet. En lege vil vanligvis gjøre justeringer til dosen eller endre styrken av medikamenter for å redusere eller fjerne bivirkningene.

Andre Androgene Produkter

Produkter som ligner på androgel er tilgjengelige. Produktene Androderm, Testim, Delatestryl og Striant er alle produkter leverer et lignende resultat. Hver skal administreres av en lege, og hver har varierende effekter på hypogonadisme og lavt testosteronnivå.