Digidexo.com

Hvordan løse Compulsive Overeating

Tvangsmessig overspising, en alvorlig spiseforstyrrelse, fortsetter å spise når du er full, forbruker mer mat enn nødvendig. Hvis ikke arrestert, kan spise compulsively føre til følelser av håpløshet, samt alvorlige helseproblemer. I stedet for å gi opp, dra nytte av utvinning ressurser. Foruten å søke profesjonell rådgivning og endre matvaner, delta i støttegrupper, ved hjelp av alle gjenopprettingsverktøyene tilgjengelig.

Hvordan løse Compulsive Overeating

•  Det første trinnet i å utvinne fra tvangsmessig overspising er å realisere det er et problem. Noen som spiser compulsively kan ikke gjenopprette til møter opp til det faktum at han er avhengige av mat, innrømmer avmakt over sin spiseforstyrrelse. Det er bare ved å overgi seg til en høyere makt, søker støtte fra andre tvangs overeaters, og ved hjelp av verktøyene for utvinning at dette spiseforstyrrelse kan stoppes.

Finn en støttegruppe for andre som er avhengige av mat og møte med dem regelmessig. Ideelle 12-trinn utvinning organisasjoner som Overeaters Anonymous (OA) og Food Addicts Anonymous (FAA) tilbod møter i nesten alle områder av verden. Ring hovedkvarterene Overspisere Anonym på (505) 891-2664, eller Food Addicts Anonymous på (561) 967-3871, for å finne et lokalt møte.

Finn en sponsor. En sponsor er noen som har oppnådd suksess jobbe en recovery program og er tilgjengelig for å hjelpe andre som fortsatt sliter. Etter å ha valgt noen som du tror kan hjelpe deg, ring din sponsor regelmessig for moralsk støtte, samt for å få hjelp med en mat plan.

Finn en mat plan som vil hjelpe deg å stoppe overspising compulsively. Selv OA ikke anbefale en standard mat plan på møter, de fleste medlemmene tror på å bo borte fra ingredienser som sukker og hvitt mel som resulterer i tvangsmessig overspising. For å finne riktig mat plan, ta kontakt med din sponsor eller lege. Så, til daglig samtale (eller e-post) sponsor rapportere måltidet plan for ansvarlighet.

Arbeidet med en 12-trinns program. Foruten møte med andre, gå gjennom hver av de 12 OA rehabiliteringstrinnene med din sponsor, utenfor møter. Arbeide trinnene av noe recovery program betyr at du tar hvert trinn, ett skritt om gangen, og bruke den til livet ditt. De 12 OA skritt for utvinning er basert på de 12 trinn i Anonyme Alkoholikere.

Bruk alle dine gjenopprettingsverktøy. I tillegg til å ha en sponsor, utnytte andre verktøy for utvinning som telefon. Det er viktig å nå ut og ringe medlemmer i OA støttegruppen mellom møtene. Andre gjenopprettingsverktøy inkluderer å skrive ned følelsene dine i en journal og lese utvinning litteratur.

nå ut til andre som sliter med mat avhengighet. Når du deler budskapet om rehabilitering, styrke deg selv.

Hint

  • Ikke vær compulsive om veiing selv. Spill inn vekten bare en gang i måneden, i stedet for hver dag. Husk utvinne fra tvangsmessig overspising er ikke om å nå en vekt mål, men å endre en usunn besettelse med mat.
  • Hvis du bor i et avsidesliggende område, dra nytte av elektroniske og telefonmøter.
  • Stadig vender tilbake til møter, selv om du føler at du ikke trenger å gå.
  • Ikke forvent en rask løsning. Utvinne fra noen avhengighet er en levetid prosess.