Digidexo.com

Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere?

Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere?


Hvis ordknapp smil og tilførsel av rød leppestift ikke arbeider for å skjule hvor gul du føler tennene er, kan det være på tide å ta en titt på bleking dem. Tennene er naturligvis en liten gul på grunn av kalsium som bidrar til å holde dem sterke, men når tennene begynner å se merkbart gul det er ofte et resultat av farging.

Hygienetips

Når du pusser tennene to ganger daglig kan virke innlysende, det er en integrert del av å eliminere og hindre flekker. Bruk en myk eller medium børste og ikke skrubb for hardt. Pusse tennene med for mye kraft kan skade emaljen, og når den er skadet vil den ikke vokse tilbake. Det kan være nyttig å børste etter hvert måltid for å unngå slik mat rusk tid til å sette flekker på tennene. Vurder å kjøpe en elektrisk tannbørste som det kan bidra til å eliminere mer beis-forårsaker plakk.

Whitening Produkter

Bare vandre gjennom dental hygiene delen av din lokale dagligvarebutikk vil du sannsynligvis komme over en rekke produkter som kan skilte sine tannbleking evner. Fra strips til å plassere over tennene for en viss tid til munnskyllevann, tannkrem og maling, kan det være litt overveldende. Ta deg tid til å lese etiketter for å avgjøre hvilket alternativ som er det mest praktiske for din livsstil og budsjett. Sørg for at produktet du velger har en ADA (American Dental Association) godkjenning på den. Snakk med tannlegen din om du har spørsmål vedrørende enkelte produkter.

Natural Whitening Ideas

Lag din egen tannkrem med 3 prosent hydrogen peroxide og natron å forsiktig skrubbe vekk vanskelige flekker. Baking soda er en mildt slipemiddel som ikke vil skrape tennene hvis de brukes for flekkfjerning. Regelmessig bruk kan irritere tannkjøttet, så Børst med denne blandingen bare opp til to til tre ganger i uken. Mange over-the-counter tennene Whitening produkter bruker begge disse ingrediensene, og ved å blande det på egen hånd, kan du unngå de kommersielle merkevarekostnader. Visse matvarer kan også gi tennene en bleking boost som jordbær, gulrøtter og selleri.

Ting du bør unngå

Vel, kanskje ikke unngå, men i det minste være klar over at visse matvarer og drikke er mer sannsynlig å flekke tenner enn andre. Kaffe, te og vin er beryktet for å forlate flekker. Hvis du ikke er klar til å gi opp morgenkaffen ennå, sørg for å pusse etterpå. Røyking kan også føre til stygge flekker på tannemaljen.

Se din tannlege

Ikke hoppe ut på den årlige renhold, spesielt hvis du ønsker å holde tennene hvite. Tannlegen kan hjelpe deg med å fjerne flekker som din egen innsats kunne ikke. Snakk med tannlegen din om faglige muligheter for hvitere tenner som bleking og skallfasetter.