Digidexo.com

Hvordan løse border atferd

Hvordan løse border atferd


Å leve med en person som har borderline personlighetsforstyrrelse kan utfordre selv de mest tålmodige foreldre. Nøkkelen til en fredelig husholdning avhenger av hvor godt du forstår hvordan han eller hun flått. Ifølge Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, har en person med borderline personlighetsforstyrrelse en ustabil følelse av seg selv og sitt forhold til andre. Ekte eller innbilt oppgivelse true ham i den grad at han får panikk eller blir sint. Fjernings problemer utvide til en betydelig person i livet sitt, å være uenig med ham eller henne og spør mer fra enn den personen enn han eller hun kan håndtere.

Hvordan løse border atferd

Hold personen ansvarlig

Ignorer raserianfall i den grad det er mulig. Hun oppfører seg ut av desperasjon og blir skremt når hun spinner ut av kontroll. La henne vite at du forstår hennes problem og kan hjelpe så snart hun roer seg.

Erkjenne hennes manipulasjon for å få det hun vil, og kalle henne på det. Hun ønsker ikke å se seg selv i et dårlig lys så tilby å hjelpe henne tilbake på sporet.

Forsterk vurdering av andres behov. Selv om han vet andre har behov, hans alltid virker mer presserende for ham. Ikke ta den enkle veien ut og alltid har en tendens til hans behov først bare for å unngå bråk.

Forvent et tilbakeslag når han ikke får sin vei. Hans frustrasjon og frykt fører ham til å gjøre ondskapsfulle ting til det som oppfattes som skurk. Nøye å følge en ingen vold regel og gjøre det obligatorisk at han respekterer andres eiendom.

Etterspørselen han betale for eventuelle skader han pådrar enten monetarily eller ved å gjøre det opp til den personen som har den egenskapen han krenket.

Ta kontroll, men ikke misbruke

Regel med en sterk hånd, men alltid angripe atferden i stedet for ham personlig. Han trenger å vite at du elsker ham betingelsesløst, men påpeke forskjellen mellom kjærlighet til ham og underkjenning av sine handlinger.

Fjern hennes mål når hun ser etter noen å angripe. Har de andre forlater rommet, og fortelle henne at du vil snakke med henne civilly når hun roer ned. Hvis hun ikke gjør det, fjern deg å vise at du ikke vil godta misbruk henne.

Husk at med en person som har borderline personlighetsforstyrrelse forestilt oppgivelse eller avvisning kan gjøre henne hysterisk. Likevel, må du re-håndheve regelmessig at andre mennesker verdsettes og fortjener ikke misbruk.

Skjær av kommunikasjon med henne før hun villig snakker med respekt. Dette vil gjøre henne temperament flare men etterhvert vil hun få ideen om at hun ikke kan misbruke andre.

Til syvende og sist hun ønsker deg i hennes hjørne, har hun bare å overholde reglene.

Hint

  • Aldri avvise et selvmord trussel som et knep for oppmerksomhet selv om du kjenner det som sådan. En person som har border lidelse kan tolke din disinterest som brakklegging og taler ille gå gjennom med trusselen. Må ringe sin bløff ved å ringe myndighetene eller gå til nærmeste mental helse sykehus. Opplevelsen skal gjøre ham tenke to ganger før du bruker det neste gang.