Digidexo.com

Slik fjerner Kirurgiske Staples

Slik fjerner Kirurgiske Staples


Kirurgiske stifter er ofte brukt for å lukke huden del av et snitt eller sårskader. Stiftene er vanligvis laget av rustfritt stål og ikke oppløses. Derfor vil de trenger fjerning etter at den aktuelle healing tiden har gått.

Bruksanvisning

•  Den typiske operasjonssåret tar omtrent to uker å helbrede tilstrekkelig for å fjerne sting eller stifter, noen få unntak er ansikts- og hodebunnen sår / snitt, i så fall sting eller stifter kan fjernes tidligere for å redusere potensialet for skjemmende arrdannelse. Vær sikker på at såret er grodd tilstrekkelig før du fjerner stifter.

Rens såret grundig før du fjerner stifter. Fjern eventuelle tørket blod eller annet materiale som kan holde seg til kramper, noe som gjør dem vanskeligere å gripe og holde. Bruke 70 prosent alkohol eller andre hud desinfeksjonsmiddel for å rense området.

begynner i en ende av såret eller det andre, mot et sted i midten. Starter i den ene enden sørger for at det ikke er noen savnet stifter og det er ingen henger etter å bli fanget på flytting verktøyet.

Pass på midten av stiften sitter skikkelig i underkjeven av remover. Det er et spor i underkjeven at stiftene bør plass til før han gikk det med overkjeven. Dette vil sikre riktig fatte av stiften av verktøyet for fjerning.

Lukk kjevene til fjerning instrument sikkert til de er helt stengt ned. Som fortsatt kraft påføres stiften, vil benene bøyes utover bort fra hudoverflaten, og dis-inngrep fra den. Samtidig opprettholde et godt grep på stift, løfte verktøyet for fjerning opp og vekk fra såret. Avhende stiften riktig. Gjenta denne handlingen til alle stifter fjernes.

Tips og advarsler

  • Bruk undersøkelseshansker når du fjerner stifter. Sørg for å kvitte deg med de stifter trygt. Rense såret etter alle stifter fjernes. Påfør bandasje eller dressing hvis indisert etter fjerning.
  • Aldri fjerne stifter med bare hendene. Bruk riktig teknikk for å unngå å bli stukket av en stift.