Digidexo.com

Hvordan Kick Mine Sugar binges

Hvordan Kick Mine Sugar binges


Kroppen omdanner sukker til glukose som den så forvandles til energi. Men brus, bearbeidet mat, kaker og kjeks er blant matvarer som inneholder addictively store mengder sukker. Følgelig, craves kroppen din sukker og du binge. Dette utgjør en alvorlig helserisiko fordi forbruker for mye sukker kan føre til diabetes, fedme, tannråte, hjertesykdom og hyperaktivitet. Derfor, hvis du finne deg selv binging på sukkerholdige produkter, sparker vane er en prioritet.

Bruksanvisning

Endre hvordan du vise dine spisevaner. I stedet for begjær etter sukkerholdige produkter, tenker "jeg ønsker å spise sunt fordi jeg føler meg bedre." Hvis du finner deg selv å tenke på snacking på sukker, sparke tanker ut av tankene dine ved å fortelle deg selv, "du kan ha en godbit etter at du har vært for en 20 minutters joggetur."

Tren regelmessig. Svømme, løpe eller spille lagidrett. Bruke energi utgivelser endorfiner i kroppen. Dette er en naturlig "feel good" kjemisk som har en lignende effekt til en sukker binge så du kroppens sukkersuget reduserer.

Substitute sukkerholdig snacks med sunne snacks i kjøleskapet og skap. Når du føler deg sulten du slår til disse i stedet for kaker. Gulrot pinner med hummus, nøtter og tørket frukt, for eksempel, er fulle av næringsstoffer og fylle deg når du føler deg sulten.

Hold hydrert. Drikk rikelig med vann for å holde væskenivået opp. Kroppen føles noen ganger sulten når det faktisk er det dehydrert. Hvis du tenker på å spise sukkerholdig mat, ta et glass vann i stedet.

Eliminer koffein fra kostholdet ditt fordi koffein reduserer blodsukkernivået, og du er mer sannsynlig å ønsker og deretter overstadig på sukker. Hvis du trenger en erstatning, drikke urtete.

Stock opp på fersk frukt. Naturlig sukker de inneholder er sunt og vil gi deg sukker boost du trenger uten at det går utover helsen.

Øk protein og fiber i kosten for å fylle deg opp. Inkluderer fisk, magert kjøtt, grønnsaker og hele korn som en del av balansert kosthold.

Tips og advarsler

  • Bruk din indre styrke og vilje til å sparke din sukker binges. Mange av de utfordringene du møter er tankene over saken.
  • Opprettholde et balansert og sunt kosthold. Du trenger sukker for energi så sørg for at ikke helt eliminere den. Hold alt med måte.