Digidexo.com

Ernæringsterapi Produkter PCOS

Ernæringsterapi Produkter PCOS


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) rammer omtrent én av ti kvinner i fruktbar alder i USA. Symptomene på denne tilstanden omfatter en mangel på regelmessige menstruasjonssykluser og eggløsning, overdreven ansikts-og kroppshår, vektøkning, insulinresistens og ovarialcyster. PCOS har ingen kjent kur, og behandling for tilstanden hviler på adressering symptomene. For kvinner som velger å møte polycystisk ovariesyndrom uten reseptbelagte medisiner, kan behandling inkluderer urte kosttilskudd som soya isoflavoner og kanel ekstrakt. Disse ernæringsmessige terapi produkter for PCOS ligne resultatene av reseptbelagte medisiner og ta opp symptomene.

Kanel

Kanel er et kosttilskudd som har vist seg å bevisstgjøre diabetikere på insulin. Som insulinresistens er ett av symptomene på PCOS, kan kanel kosttilskudd brukes som en del av et ernæringsmessig terapiregime på plass av reseptbelagte medikamenter som Glucophage og metformin. Doser varierer fra 1/4 til 1 teskje kanel pulver, eller opp til 2000 milligram av kanel supplement i kapselform. Kanel kan samhandle med pasientens nåværende blodsukker medisiner, og bør diskuteres med lege før bruk.

Soy

Soya isoflavoner er isolert fra soyabønner. Dette kosttilskuddet er tilgjengelig i helsekostbutikker i kapselform. Studier viser at soya isoflavoner arbeide for å regulere østrogen. Når det tas tidlig i menstruasjonssyklusen, soya isoflavoner etterligne effekten av reseptbelagte stoffet clomiphene citrate (Clomid) til å produsere eggløsning hos anovulerende kvinner. Det har også vist seg å gi en kortere follikulær fase, og bringer før eggløsning for kvinner med lange sykluser. Doser av soya isoflavoner varierer fra 40 til 100 milligram.

Progesteron

Progesteron er den kjemiske som dominerer lutealfasen av menstruasjonssyklusen, som er halvparten av syklusen som oppstår etter eggløsning. Kvinner som har PCOS kan ha lav progesteron, noe som resulterer i en forkortet lutealfase. Dette kan påvirke lengden av menstruasjonssyklusen og hindre implantering av et befruktet egg, noe som resulterer i sterilitet. Bioidentical progesteron kan syntetiseres fra planteekstrakter fra yams og soyabønner, og er tilgjengelig over disk i en krem ​​som brukes på kroppen.

Diet

Vektkontroll og insulin nivåer er kritisk i behandling av symptomer PCOS. Diett produkter som er lav på karbohydrater, som for eksempel Atkins og South Beach ernæringsprodukter og kosttilskudd, kan brukes til å holde insulinnivået lavt, noe som resulterer i vekttap og kan bistå i reguleringen av hormonnivåer. Et bredt spekter av produkter for ernæringsterapi eksisterer. Mange inneholder høye fiber og sukkeralkohol som et søtningsmiddel, da disse støt insulinnivå minst.

Advarsel

Mens helhetlig terapi for polycystisk eggstokksyndrom har fordeler, slik som tilgjengelighet og pris, bør en hvilken som helst type terapi bli behandlet med en medisinsk profesjonell. Virkningen på hormonnivåer og blodsukker bør overvåkes for å unngå komplikasjoner som cyster. Dette kan gjøres enkelt ved en lege gjennom regelmessig bloodwork og kontroll. Kartlegging menstruasjonssykluser kan også være nyttig i å måle ernæringsterapi innvirkning på PCOS.