Digidexo.com

Hvordan behandle leddgikt med Burdock

Revmatoid artritt er forårsaket av feilfunksjon av immunsystemet som forårsaker normalt vev å bli angrepet som om det var patogent. Dette fører til kronisk betennelse som angriper felles fôr. Det kan også føre til betennelse i blodårer, hjerte og lunger. Leddene i hender og føtter er mest berørt, og dersom sykdommen ikke behandles leddene kan bli deformert.

Bruksanvisning

Hvordan behandle leddgikt med Burdock

Burdock root (articium lappa), er også kjent som Fox Coat, Beggars Knapper og Stor Bur. Det er et bredt leaved flerårig urt med spiny, tistel-lignende blomster. Det er innfødt til Nord-Amerika, Afrika og Vest-Europa. Burdock inneholder mange nyttige kjemikalier inkludert biotin, kobber, mangan, jern, vitamin B og E, sink, svovel og inulin. Den søte smaker rot er den normalt den delen av anlegget brukt medisinsk, selv om bladene blir noen ganger brukt.

Klargjør en burdock te ved å bringe fire kopper ferskvann i kok.

Finhakk 2 ss fulle av fersk burdock root. Hvis du ikke har den friske roten tilgjengelig kan du bruke 2 ts tørket rot som et alternativ.

Legg roten til kokende vann og la det småkoke i 10 minutter og deretter slå av varmen og sil blandingen. Nipp sakte mens de fortsatt varm. Drikk 3-4 kopper daglig for forbedring av leddgikt symptomer.

Tips og advarsler

  • Frisk, burdock root kan finsnittet, dampet lett og sauteed eller lagt til supper og stuinger.
  • Burdock root forstyrrer jern absorpsjon når det tas internt. På grunn av sin vanndrivende effekt bør burdock ikke tas under graviditet eller amming. Borre har blitt vist å interagere med, anti-inflammatoriske medikamenter og litium terapi, når det tas internt.
  • Hvis du lider av diabetes, ta kontakt med din helse utøveren før du tar burdock som det kan redusere kravene til insulin.