Digidexo.com

Lemon Cleanser Diet

The Lemon Cleanser Diet, også kjent som Master Cleanse, er et vekttap avgiftning diett som varer i ti dager. Bare drukket brus og vann, enkeltpersoner som har prøvd Lemon Cleanser Diet hevder å føle en økning i energi og generell økt følelse av velvære. En detox cleanser også bidrar til å eliminere giftstoffer og frie radikaler fra huden, nyrer og lever slik at kroppen til å kjøre på et mer effektivt nivå.

Før Lemon Cleanser Diet

Før du begynner Lemon Cleanser Diet, må du slutte å spise fast føde for å få magen forberedt på en 10 dagers rens. Tre dager før rens, start ved å spise kun rå frukt og grønnsaker. På den andre dagen før begynnelsen, spiser bare naturlig frukt og grønnsaker juice; og på den siste dagen før, spiser bare ren appelsinjuice. Dette vil bidra til å kutte ned på mat cravings og sult i løpet av begynnelsen av rens.

Hver dag på Lemon Cleanse Diet, vil du drikke 60 gram av en lemonade blanding, i tillegg til 64 gram filtrert vann. Å blande en hel dag er verdt av lemonade, kombinere 60 gram av filtrert vann, 12 spiseskjeer organisk frisk sitronsaft, 12 spiseskjeer organisk karakteren B lønnesirup og en halv teskje av Cayenne pepper. Kombiner grundig og drikke hele dagen, noe som gjør en ny gruppe for hver av de 10 dagene.

Salt Water Flush

Å rense fordøyelseskanalen under Lemon Cleanser Diet, mange bruker en saltvann flush eller lakserende te. For å gjøre en saltvann flush, kombinere en teskje havsalt med 25 gram av filtrert vann, og spiser helt hver natt. Dette vil bidra til å skylle ut giftstoffer i tarmen og tykktarms siden det ikke er mat i tarmer.

Lakserende te bør være hatt hver kveld hvis ønskelig i stedet for saltvann flush. Te som inneholder Senna arbeide for å presse ut avfall fra tarmen, men bør ikke brukes på lang sikt for å unngå helserisiko forbundet med urt som kramper eller toksisitet.

Etter en Lemon Cleanser Diet

Etter 10 dagers rens, innlemme mat tilbake i systemet på samme måte som det ble tatt ut. På den første dagen, drikke noe annet enn ren appelsinjuice, da har naturlig frukt og grønnsaker juice, og på den tredje dagen kan du begynne å spise fast frukt og grønnsaker. Etter tre dager, er du i stand til å spise protein og korn i tillegg til frukt og grønnsaker.