Digidexo.com

Saw palmetto prostata behandling

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler


Saw Palmetto er antatt å være en effektiv supplerende behandling for forstørret prostata kjertler. Dette dverg palm, innfødt til den sørlige atlanterhavskysten i USA, er antatt å påvirke hormonene som forårsaker forstørret prostata kjertler.

Bruksanvisning

Forstå hvordan Saw Palmetto Treats forstørret prostata glands

•  Bruk så Palmetto i håp om å unngå kirurgi som er ofte nødvendig for å oppheve blokkeringen av urinrøret. Pasienter som lider av forstørret prostata kjertler utvikler ofte urinveisforstyrrelser som skyldes blokkering.

Behandle forstørring effekt som testosteron har på prostata med så Palmetto. Ekstraktet er tenkt å hemme testosteron interaksjon med prostatakjertelen, og dermed blokkere dens utvidelse.

Forvent bedre flyten av urin og en reduksjon i hvor ofte må du tisser når du bruker så Palmetto. Tar så Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler er også kan berolige følelsen av vannlating haster.

Bruk Saw Palmetto Trygg

Kontroller at du har en riktig diagnose av tilstanden din. Forstørret prostata kjertler, også kjent som benign prostatahyperplasi eller BPH, må diagnostiseres av din vanlige lege.

Hold dine forventninger realistisk. Mens mange menn lider av BPH har rapportert positive effekter etter bruk så Palmetto å behandle sine vilkår, er det vitenskapelige juryen fortsatt ute. Relativt få studier har blitt gjennomført i forhold til Saw Palmetto faktiske virkninger på kroppen.

Se for bivirkninger. Mens de fleste pasienter rapporterer ingen bivirkninger i det hele tatt, noen mennesker som tar det klage over ubehag i magen, kvalme og oppkast, forstoppelse eller diaré, erektil dysfunksjon og forstørret brystene.

Vær oppmerksom på at mens det er ingen bevis knytter så Palmetto med alvorlige bivirkninger, har det vært tilfeller som synes å relatere sin bruk med en rekke ubehagelige forhold. Disse inkluderer søvnløshet, betennelse i leveren eller bukspyttkjertelen, pusteproblemer, depresjon, uregelmessig hjerterytme, økt blodtrykk og brystsmerter.

Slutt å ta så Palmetto med en gang hvis du opplever noen av de alvorlige bivirkninger. Melde fra om bivirkninger til legen din dersom disse ikke går bort i løpet av noen få dager starter din så Palmetto behandling.

Tips og advarsler

 • Ikke ta så Palmetto hvis du gjennomgår behandling for annen medisinsk tilstand som påvirker kroppens naturlige hormonbalanse. Det kan forstyrre de andre behandlinger og hemme eller opphever deres effektivitet.

Saw Palmetto Håravfall behandling

De to viktigste årsakene til hårtap er androgen alopeci og spesifisert alopesi med arrdannelse. Den første er forårsaket av veksten av hår tid blir forkortet, og dermed mer håret er falt ut enn frekvensen av gjenvekst. Den andre er forårsaket av hodebunnen betennelse som arr hårsekkene, som hindrer nye hår fra forming. Saw Palmetto har blitt brukt til å behandle hårtap hos både menn og kvinner for sine egenskaper som fremmer sunne hårsekker ved å redusere mengden av dihydrotestosteron (DHT), som blokkerer hårsekkene fra å vokse.

Saw Palmetto Pills

Saw Palmetto er skapt av bær av så Palmetto fan palm plante. Eiendommene som er funnet innenfor så Palmetto kjempe mot dannelsen av DHT, som er den kjemiske som festes til hårsekkene og constricts hårvekst. For androgen alopeci, er så Palmetto en effektiv behandling.

Saw Palmetto behandler hårtap på samme måte som den populære reseptbelagte medisiner, Propecia. Ikke bare senke mengden av DHT i systemet, inneholder den også egenskaper som hindrer cellemembraner for å absorbere DHT. Forskning for så Palmetto og håravfall er begrenset; har imidlertid så Palmetto blitt forsket mye for dens bruk for å redusere størrelsen på en forstørret prostata, som også er forårsaket av DHT.

En effektiv så Palmetto behandling krever minst 200 milligram å inntas hver dag. Positive resultater er ikke umiddelbar; Men etter flere uker med fortsatt bruk, vil de positive effektene av så Palmetto begynner å vise. Konsumere denne urten hver morgen, eller natt, for seks uker før hår re-vekst blir tydelig. Mens bivirkninger er begrenset, kan noen oppleve kvalme eller hodepine når den først tar så Palmetto.

Saw Palmetto Oil

Å effektivt behandle hårtap, har lokal applikasjon av så Palmetto olje direkte på hodebunnen vist positive effekter på skallet eller tynt hår. På grunn av de lipofile egenskapene til så Palmetto, de aktive ingrediensene er i stand til å bli lett absorberes i huden. Saw Palmetto olje er tilgjengelig i sin rå form eller i en salve formant. Begge er like så effektive for hodebunnen behandlinger.

Hver kveld helle to spiseskjeer med så Palmetto olje direkte på hodebunnen. Masser i femten minutter, noe som sikrer å fokusere på områder som hårtap er tydelig. La oljen for å suge inn i hodebunnen i minst en time, blir imidlertid de beste resultater oppleves når oljene kan hvile på hodebunnen over natten. Legg et håndkle på puten for å hindre uønskede flekker eller jordtegn fra oljen. Vask rent i morgen med standard sjampo og balsam.

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle astma

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle astma


Saw Palmetto synes å være nyttig i behandling av tett bryst, og det kan bidra til å åpne puste passasjer av astmatikere. Personer med astma kan bruke så Palmetto til hjelp i ledelse og forebygging av astma angrep, sammen med konvensjonelle behandlinger som inhalatorer.

Bruksanvisning

Forstå Hvordan Saw Palmetto Aids Breathing

•  Bruk så Palmetto å behandle generelle brystet lunger og pustevansker utløst av astma. Det ser ut til å ha anti-inflammatorisk egenskaper som kan avlaste lunger i brystet og i bronkiolene (der bronkitt begynner).

Unn astma med så Palmetto ved å ta den hver dag. Gjør du det kan de gunstige effektene å bygge opp gradvis. Dette kan bidra til å administrere astma utbrudd og redusere alvorlighetsgraden av angrep når de oppstår.

Vær oppmerksom på så Palmetto øvrige hevdet effekter. Det er tenkt å samhandle med hormonreseptorer og glatt muskulatur. Folk bruker det for hårtap, brystforstørrelse eller reduksjon, bronkitt, forstørret prostata og som et afrodisiakum.

Bruk Saw Palmetto Riktig

Snakk med legen din om dosen som er riktig for deg. De fleste eksperter anbefaler at du ikke ta mer enn 320 mg. av så Palmetto per dag, avhengig av kroppsvekten din.

Unngå å gi så Palmetto til barn, spesielt de i alderen 5 år eller yngre.

Ikke bruk så Palmetto å behandle astma hvis du er gravid, planlegger å bli gravid, eller hvis du har en underliggende eller hatt kontakt medisinsk tilstand som fører til hormonendringer.

Fortell legen din om eventuelle bivirkninger som du opplever i lengre perioder. Noen sier at så Palmetto forårsaker ubehag i magen, mindre smerter, diaré, forstoppelse, kvalme og oppkast. Andre klager over at det fremkaller dårlig ånde.

Se legen din regelmessig, og ha dine vitale tegn sjekket ut under hvert besøk. Dersom legen finner at du utvikler en uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk eller andre hjerte, lever eller bukspyttkjertel uregelmessigheter, slutte å ta så Palmetto. Noen eksperter mener at så Palmetto kan fremme utviklingen av disse forholdene i folk som allerede er utsatt for dem.

Tips og advarsler

 • Enhver form for astma bør bli diagnostisert og behandlet av en lege.
 • Det er ingen avgjørende bevis for at så Palmetto er av varig hjelp til astmasyke, selv om foreløpige studier tyder på at bruken kan være fordelaktig. Har alltid tradisjonelle løsninger på hånden i tilfelle et angrep.

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle Blæreforstyrrelser

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle Blæreforstyrrelser


Saw Palmetto har vært i bruk i århundrer for å behandle urin tilstander hos menn, som antas å være forankret i blæreforstyrrelser. En palme plante innfødt til den sørlige atlantiske regionen av USA, så Palmetto mørke bær er tenkt å gjennomføre aktive ingredienser som kan bidra til å administrere mange kroniske tilstander.

Bruksanvisning

•  Spør en akkreditert lege for å finne årsaken til blæren din lidelse. Forklar ditt ønske om å bruke så Palmetto som et supplerende, naturlig behandling. Saw Palmetto kan påvirke hormonnivået, så det bør ikke brukes av pasienter som har medisinske tilstander som også påvirker deres hormoner.

2 Lete den oppfatning av en alternativ medisin ekspert som kan hjelpe deg å avgjøre hva slags så Palmetto dosering du bør ta. Del din lege oppfatning av blæren lidelse med spesialisten. Bruk som diagnose som grunnlag for behandlingsstrategi.

Bruk så Palmetto å regulere vannlating. Mens forskere er fortsatt ustabil av om det faktisk behandler blære lidelser, er det en økende mengde bevis som tyder så Palmetto kan redusere hyppigheten og det haster med vannlating. Dette er klassiske symptomer på blære lidelser.

Treat blære lidelser ved å ta ca 160-320 mg. av Saw Palmetto hver dag i softgel skjemaet. Sørg for at du leser og forstår merkelappen på så Palmetto produktet før du tar det. Noen merker inneholder ulike mengder av virkestoffene. Beløpet vil bestemme antall softgels du må ta.

Monitor nøye for bivirkninger. De fleste brukere rapporterer absolutt ingen bivirkninger i det hele tatt. Men så Palmetto kan føre til dårlig ånde, magesmerter, forstoppelse, diaré, kvalme eller oppkast.

Tips og advarsler

 • Studier tyder på at så Palmetto handling på kroppen kan være lik som stoffet finasterid, som ofte foreskrevet for å behandle forstørret prostata kjertler. Saw Palmetto er naturlig med færre bivirkninger, så vurdere å prøve det som et alternativ til legemidler.
 • Det er litt vanskelig vitenskapelige bevis som tyder på at så Palmetto er nyttig i behandling av blære lidelser. Nesten all tilgjengelig dokumentasjon er basert på brukernes attester, og det er ingen garanti for at så Palmetto vil ha en gunstig effekt.

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle hårtap

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle hårtap


Først brukt av indianere for å behandle urinveisproblemer, så Palmetto er en palme plante innfødt til den atlantiske kysten i det sørlige USA. Stadig mer populært som et alternativ behandling for en rekke sykdommer fra hårtap til astma, er de aktive ingrediensene i så Palmetto avledet fra sine små, mørke brune bær.

Bruksanvisning

Lær hvordan Saw Palmetto Jobber for å behandle hårtap

•  Observer balding mønster. Så Palmetto er antatt å være nyttige i behandlingen av en spesiell form for hårtap er kjent som "androgen alopeci." Preget av hårtap i nærheten av templene og på toppen av hodet, er androgen alopeci en vanlig skallethet mønster som rammer både menn og kvinner.

Bruk så Palmetto å blokkere 5-alfa-reduktase enzymet fra å konvertere testosteron til dihydrotestosteron. Denne naturlige prosessen er antatt å bidra til androgen alopesi, for dihydrotestosteron er antatt å utløse start av skallet og forverre den når den begynner.

Snakk med en alternativ medisin ekspert hvis du har flere spørsmål. Som et alternativ middel, så Palmetto effekter ikke blitt grundig studert av forskere. Påstander om dens effektivitet i stor grad er basert på anekdotiske bevis.

Bruk Saw Palmetto Trygg

Les etiketten av noen forberedelser av så Palmetto ekstrakt du har tenkt å bruke. Ulike merker bruker forskjellig mengder av plantens aktive ingredienser, og du trenger å vite hvor mye faktisk så Palmetto finnes i hver kapsel for å få riktig dosering.

Bestem din riktig dosering med hjelp av legen din. Avhengig av kroppsvekten din, bør du ta ca 160 mg. til 320 mg. av Saw Palmetto hver dag for å oppleve sin gunstige effekter. Ikke øke dosen din før du snakker med legen din.

Forvent få bivirkninger, men du bør være klar over de potensielle bivirkninger vanligvis rapportert av brukere av så Palmetto. Disse inkluderer avføring uregelmessigheter, kvalme, magesmerter og i noen tilfeller, dårlig ånde.

Unngå å bruke så Palmetto eller annen grunn hvis du er kampen en medisinsk tilstand som påvirker hormoner, for eksempel brystkreft. Saw Palmetto antas å endre både testosteron og østrogen.

Vær forsiktig med så Palmetto hvis du tar blodfortynnende eller hvis du er en hemophiliac. Det har vært flere rapportert om tilfeller av så Palmetto induserer alvorlig blødning hos pasienter som har lidd kutt.

Tips og advarsler

 • Du bør alltid diskutere bruken av så Palmetto med fastlegen før du begynner å bruke den. Dette er spesielt viktig hvis du tar reseptbelagte medisiner til å behandle hårtap eller andre forhold, siden så Palmetto aksjon på kroppen din kan samhandle negativt med andre rusmidler.

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle hormon ubalanser

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle hormon ubalanser


Native til Nord-Amerika, så Palmetto er en palme plante som har blitt brukt i tusenvis av år for å lindre og behandle ulike medisinske sykdommer. Nyere bevis tyder det har signifikante effekter på kroppens naturlige hormonproduksjon, og alternativ medisin spesialister ofte oppfordre pasienter til å bruke det som et naturlig alternativ for behandling av hormonelle ubalanser.

Bruksanvisning

En tilnærming legen din eller en alternativ medisin ekspert for en forklaring på hvordan så Palmetto kan brukes til å behandle hormon ubalanser. I utgangspunktet er så Palmetto antas å påvirke kroppens produksjon av både testosteron og østrogen. Hvis du har feil proporsjoner av enten hormon, så Palmetto kan balansere de to.

Få legen din til å utføre tester for å bestemme nivået av hormonelle ubalanser. Dette vil i sin tur, finne ut hva din daglige dose av så Palmetto bør være. Daglige doser vanligvis faller mellom 160 mg. og 320 mg.

Be om hjelp fra en butikkansatt hvis du ikke er sikker på hvordan du skal lese etikettene på de forskjellige merker av så Palmetto som er kommersielt tilgjengelig. Mengden av aktive ingredienser er forskjellig fra merke til merke.

Bruk Saw Palmetto daglig, som anvist av legen din eller alternativ helse ekspert, å behandle hormon ubalanser. Husk de vanlige bivirkninger forbundet med så Palmetto, som ubehag i magen, tarmen bevegelsesforstyrrelser, kvalme og halitosis. Mange brukere ikke opplever noen av disse bivirkningene. Eventuelle bivirkninger vanligvis avta i løpet av få dager.

Har hormonnivået overvåkes av legen din etter at du starter din så Palmetto behandlingsregime. Fortsette eller slutte å bruke som anvist av legen din. Legg merke til de ekstremt sjeldne, men potensielt alvorlige bivirkninger som kan knyttes til så Palmetto bruk. Disse inkluderer hjerterytme uregelmessigheter, pankreatitt, leverbetennelse, arytmi, hypertensjon og brystsmerter.

Tips og advarsler

 • Ikke forvent så Palmetto alene for å løse dine hormon ubalanser. Vurder å bruke den i kombinasjon med vitenskapelig bevist medikamentelle behandlinger, som anvist av legen din.
 • Saw Palmetto er effekter på dine hormoner kan være uforutsigbare. For eksempel har noen brukere rapporterer afrodisiakum effekter, mens like mange klager over at anlegget induserer erektil dysfunksjon. Alle reagerer på så Palmetto forskjellig, så observere dens effekter på kroppen din nøye.

Slik behandler Saw Palmetto bær

Slik behandler Saw Palmetto bær


Liten, brunaktig, så Palmetto bær kommer fra en liten palme innfødt til Florida og Gulf Coast. Indianere brukte så Palmetto introduserte den til koloni bosettere. I dag, herbalist bruk så Palmetto bær for å hjelpe folk som er kronisk nervøs og stresset, og for å styrke urin og endokrine systemet. Fordi så Palmetto er full av fettsyrer, det har en bitter smak som er vanskelig for mange til å svelge, og er best bearbeidet til et skjær eller kapsler.

Bruksanvisning

Prosessen inn i et Saw Palmetto tinktur

•  Finn ferske så Palmetto bær direkte fra kilden, eller fra urte bønder. Hvis du ikke finner friske bær, opt for høy kvalitet tørket seg fra en naturlig mat eller urt butikk. Fordi fettsyrer i så Palmetto bær gå harsk, spørre om helse på dem.

Hakk friske så Palmetto bær i små biter og fylle en ren, tørr glass flaske eller krukke med plantemateriale. Hvis du bruker tørkede bær, slipe til et pulver ved hjelp av en kaffekvern og legge til beholderen.

Fyll glasset helt til topps med enten eple cider eddik, vegetabilsk glyserin eller alkohol. Senk alle så Palmetto bær i væsken.

Cap glasset, slik at ingen luft kan komme inn. Du kan legge plastfolie eller voks papir før du legger på lokket for å sikre at det er lufttett.

Plasser så Palmetto skjær i et lunt sted i 4 til 6 uker. Rist det daglig i minst 30 til 60 sekunder, så det er fullt opphisset.

6. Sil væsken og trykk massen, for å presse ut overflødig væske. Hell over i en steril, mørk, glassflaske og legge en lufttett pipette cap for presis måling.

7 Merk så Palmetto bær skjær og oppbevar den på et kjølig mørkt sted.

Prosessen i Saw Palmetto Berry Kapsler

Dice opp frisk så Palmetto bær veldig fint, eller slipe tørket så Palmetto bær til pulver, ved hjelp av en kaffekvern.

Skill de to halvdelene av vegetabilsk glyserin kapselen og hold den ene halvdelen av den tomme kapselen mellom tommel og pekefinger.

Scoop Saw Palmetto bær inn i kapselen. Pulverisert så Palmetto bær er lettere å jobbe med, men de friske bær er enda mer potent.

Legg den andre halvdelen av kapselen på toppen av urten fylte halv og snapper den sammen. Fortsett denne prosessen for resten av plantematerialet.

Tips og advarsler

 • En god kvalitet, 80-bevis eller høyere vodka eller brandy eller gode alternativer for alkohol baserte tinkturer.
 • Hvis du bruker eple cider eddik som menstruum, litt varme den før du legger den til urter.
 • 00 kapsler størrelse er optimal størrelse for voksne.

Hva er Saw Palmetto brukes til?

Så Palmetto anlegget er en urte supplement som dyrkes hovedsakelig i den sørøstlige delen av USA. Det har vært over 50 år siden medisinske forskere oppdaget de medisinske effekter som bær av plantene hadde på mennesker. Kapselform av urten er laget av bærene som er produsert av så Palmetto. Den mest vanlige bruken av så Palmetto er å lindre symptomene på ulike prostata problemer hos menn.

Bruksområder

Saw Palmetto bær er en populær urte behandling for menn som har vært inne prostataproblemer. Saw Palmetto bær ikke reduserer forstørret prostata; de bare bidra til å lindre noen av symptomene som kan være forbundet med tilstanden. Urten hjelper også til å redusere behovet for hyppig vannlating, særlig om natten. Dette er et vanlig symptom som er forbundet med benign prostatahyperplasi (BPH). BPH rammer mange menn som er over en alder av 50. Noen andre symptomer på BPH er problemer med vannlating og svake urin bekker.

Saw Palmetto kan også bidra til å redusere mannlig mønster Hårtap. Grunn av lignende effekter som det har i forhold til stoffet Finasteride, så Palmetto også bremset ned hårtap for noen. Studier viser at personer som led av håravfall tilstand som kalles alopecia også funnet behandling skal være vellykket med bruk av så Palmetto.

Slik fungerer det

De aktive ingrediensene i så Palmetto bær er de fettsyrene som finnes i fett deler av bærene. Disse bidrar til å bremse utviklingen av nye prostataceller og for å lette eventuelle betennelser som kan oppstå. Selv om det ikke redusere størrelsen på prostata, så Palmetto vil krympe den indre fôr av prostata som setter press på rørene som frakter urinen. Te form av så Palmetto bær kan ikke gi de samme resultatene. Dette skyldes at ingrediensene i bærene ikke oppløses godt i vann.

Bivirkninger

Enkeltpersoner som tar så Palmetto kan oppleve noen bivirkninger. Noen av de vanligste bivirkningene er magesmerter, diaré og forstoppelse. Noen andre effekter som kan oppstå er hodepine, endringer i libido (sexlyst), mage kramper og kvalme. Hvis en person opplever noen av de følgende alvorlige bivirkninger, må han umiddelbart søke legehjelp. Disse bivirkningene inkluderer tetthet i brystet, mørk urin, elveblest, pustevansker, hevelser, utslett og gulfarging av huden.

Hvordan å ta det

Saw Palmetto bør brukes som instruert av legen din eller i henhold til instruksjonene på pakken. Det er best å ta så Palmetto med mat eller melk. Hvis du savner mer enn en dose, er det ingen grunn til bekymring. Det kan ta opptil 30 dager for å se effektene av så Palmetto. Når du tar noen form for medisiner, se en helsepersonell om eventuelle bekymringer eller spørsmål.

Sikkerhet

The Food and Drug Administration har ikke godkjent denne urte supplement som å være trygt og effektivt for enhver medisinsk tilstand. Hvis du er interessert i å ta så Palmetto, konsultere legen din først. Det anbefales ikke for barn eller for kvinner som kan være gravid eller ammer. Dette gjelder også for personer som kan være allergisk mot noen av innholdsstoffene i så Palmetto og de som har en historie med brystkreft.

Hva er fordelene med Saw Palmetto Berry?

Så Palmetto er et supplement generelt tatt for behandling av forstørret prostata i men.There har vært mange forsøk som påviser reduksjon av symptomene på benign prostatahyperplasi med bruk av dette tillegget.

Hva er Saw Palmetto?

Saw Palmetto er avledet fra en liten nordamerikanske palmetre. Ekstraktet kommer fra bær av denne planten, og de er delvis tørket etter høsting. Indianere har brukt så Palmetto i mange år til å behandle urin og reproduktive-systemproblemer.

Farene ved Saw Palmetto

Før du tar et nytt supplement, bør man alltid først konsultere med en helse-omsorg leverandøren. Som med mange kosttilskudd, så Palmetto er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Noen reseptbelagte legemidler ikke samhandler godt med så Palmetto, så pass på å fortelle din helse-omsorg leverandøren alle andre medisiner du kan ta.

Mann-mønster baldness Fordeler

Det er vært mange tester og studier som er gjort med så Palmetto. Det er mulig at det kan blokkere effekten av testosteron, og redusere mannlig mønster Hårtap.

Saw Palmetto Trials

Under mange av så Palmetto studier har det blitt funnet at menn tar supplement kutte ned på natta vannlating. Det har også vært nedgang i hyper-prostata tilfeller. Andre studier er utført for å søke etter potensielt andre helsemessige fordeler av så Palmetto.

Hvordan ta Saw Palmetto

Saw Palmetto kommer i kapsler eller piller. Den riktige dose vil være på skrevet flasken. Det har vært få bivirkninger notert, slik som dårlig ånde, søvnproblemer, muskelsmerter og depresjon. Pass alltid på å kjøpe alle urte kosttilskudd fra en pålitelig selskap for å unngå forurensning.

Saw Palmetto bivirkninger

Saw Palmetto bivirkninger


Saw Palmetto er en mye brukt urt som kommer fra bær av så Palmetto anlegget. Anlegget er en liten palme som vokser i det sørøstlige USA. Denne urten brukes til å produsere et kosttilskudd som brukes til å behandle symptomene på en forstørret prostata, som typisk rammer menn som opplever økt natta vannlating og redusert urinstrøm. Saw Palmetto har også blitt brukt til å behandle mageproblemer, blære irritasjon og bronkitt.

Gastrointestinale relaterte effekter

Noen forbrukere av så Palmetto har opplevd bivirkninger relatert til mage-systemet. Ifølge drugs.com, har noen brukere rapportert blodig, tjæreaktig eller svart avføring mens du bruker dette kosttilskuddet. Leire-farget avføring har også forekommet i enkelte tilfeller. I tillegg er noen mennesker ble kvalm eller utviklet diaré eller forstoppelse mens du bruker denne urten. Magesmerter er også en mulig forekomst.

Nervøse-systemrelaterte effekter

Nervøse-systemrelaterte bivirkninger har forekommet hos noen brukere av så Palmetto. Ifølge drugs.com, har noen individer klaget over besvimelse etter å ha tatt denne urte supplement, samt uforklarlig svakhet, hodepine, dizzyness, søvnproblemer og depresjon.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker har klaget over å ha en allergisk reaksjon etter at de inge så Palmetto. Ifølge drugs.com, har noen brukere som lider av elveblest på huden sin og hevelse i ansiktet og har hatt problemer med å puste etter bruk av dette kosttilskuddet. I tillegg har noen klaget over lider av en hoven tunge og svelg.

Andre effekter

Ifølge drugs.com har andre så Palmetto brukere klaget over hevelse eller smerter i brystene eller testiklene, samt langsomme, raske eller ujevne hjerteslag. I tillegg har noen rapporterte kløe, brystsmerter, tap av appetitt, lett blødning eller blåmerker, gulfarging av øyne og hud, muskelsmerter, dårlig ånde og nedsatt interesse for seksuell aktivitet.

Forholdsregler

Ifølge drugs.com, kan denne urten være skadelig for fosteret, og bør ikke brukes av gravide kvinner, samt mennesker med en blødning eller blod-clotting lidelse eller en aktivt blødende magesår. Pasienter med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt bør også unngå denne urten. Pasienter med leversykdom, hjerteproblemer eller astma bør diskutere dette urt med en lege før du begynner å bruke den.

Hva er Saw Palmetto ekstrakt?

Hva er Saw Palmetto ekstrakt?


Saw Palmetto er en urte ekstrakt hentet fra frukten av en palm-lignende plante som vokser rikelig i Sør-Øst-regionen i USA. Saw Palmetto bær ble brukt av innfødte amerikanske kulturer i århundrer som en medisin, selv om de er bare nylig blitt anerkjent som en effektiv behandling for visse lidelser.

Aspekter

Så Palmetto anlegget, også kjent som Serenoa repens eller den amerikanske dverg palme, vokser i stort antall langs Atlanterhavet og Gulf kysten av USA. Så Palmetto foretrekker sand eller skogshabitater og produserer bær som er rike på både fytosteroler, gunstige steroider eksklusive til planter og essensielle fettsyrer.

Historie

Bruken av så Palmetto bær som en medisinsk behandling for mennesker kan spores tilbake til mayaene, som brukte en blanding av de macerated bær som en helsefremmende tonic. Seminole-indianerne, en stamme som opprinnelig plassert i det som nå er Florida, som vanligvis brukes bærene til å behandle en rekke sykdommer knyttet til urin og reproduktive system. Seminoles også brukt så Palmetto bær å bryte ned og tømme ut slim fra luftveiene og som en generell antiseptisk.

Medisinske bruksområder

I nyere medisinsk historie, har ekstrakter av så Palmetto bær blitt brukt som et alternativ behandling for en rekke plager, den vanligste av disse inkluderer: urinveisinfeksjoner og blæreforstyrrelser; luftveisinfeksjoner; prostatitt (kronisk smerte som ligger i bekkenet); en rekke reproduktive problemer, slik som menstruasjonssmerter og uregelmessighet; og som en behandling for både mannlig skallethet og prostata cancer. Den mest overbevisende data om så Palmetto ekstrakt sin medisinske nytten er i behandling av forstørret prostata hos menn.

Behandling for forstørret prostata

En rekke undersøkelser har vist at så Palmetto ekstrakt er en effektiv behandling for ikke-kreft, forstørret prostata (godartet prostatahyperplasi). Saw Palmetto er den mest brukte urte behandling for tilstanden i hele Europa; men dens bruk som en levedyktig forstørret-prostata behandling har ikke blitt offisielt godkjent av Food and Drug Administration eller resten av det medisinske miljøet i USA.

Side Effects

Bruk av så Palmetto ekstrakt synes ikke å føre til noen vesentlige bivirkninger. De vanligste problemene forbundet med bruk av ekstrakt er milde fordøyelsessykdommer, inkludert forstoppelse, oppkast, diaré og magesmerter. Andre, mindre vanlige bivirkninger er allergiske reaksjoner, en forstyrrelse i normal hjertefunksjon, hodepine og svimmelhet.

Saw Palmetto Innbyttere

Saw Palmetto Innbyttere


Mange menn lider av prostataproblemer og slå til naturlig rettsmidler som så Palmetto for svar; Men ikke alle kan ta denne urten, som har vist lovende resultater i medisinsk forskning for forhold som benign prostatahyperplasi (BPH). Mens generelt godt tolerert; hvis du opplever fordøyelsesbesvær, kvalme eller allergi å Saw Palmetto produkter, bør du oppsøke andre alternativer.

Nettle Root

Roten av brennesle anlegget er en effektiv naturlig behandling for prostata problemer hos menn, slik som BPH, på grunn av sine modulerende effekter på hormoner. Gjennom å redusere enzymet 5-alfa-reduktase, sex hormone binding globulin (SHBG), og enzymet aromatase, hjelper brennesle root å balansere prostata testosterones som forårsaker forstyrrende vekst. I en studie publisert i The Journal of Herbal Farmakoterapi ved Shaheed Beheshti-universitetet i 2005, forskere oppdaget nesle rot betydelig bedring i symptomer og livskvalitet hos pasienter som lider av BPH.

Økser

Kløyve er et vanlig ugress i de fleste hager, men når det brukes som en medisinsk plante, og tilbyr en rekke helsemessige fordeler. Ifølge James Green, forfatter av "The Mann Herbal," kløyve er en anti-inflammatorisk vanndrivende, som bidrar til å øke flyten av urin og lindrer prostata irritasjon. I tillegg kløyve kjøler ned brenning eller irritasjon i urinveiene og hjelpemidler i naturlig behandling av nyre eller blære steiner. Kløyve kan tas som en urte infusjon eller som et utdrag av hele anlegget.

Pygeum

Pygeum, også kjent som afrikansk Plum, er en medisinsk plante som brukes til behandling av urin, blære og prostata problemer. Ifølge en gjennomgang analyse publisert i The American Journal of Medicine ved Cochrane Review Group i 2000, pygeum bark ekstrakter var bedre enn placebo og bidratt til å lindre symptomene på forstørret prostata hos menn ved å forbedre flyten av urin og symptomer på resturin. Ved hjelp av denne bark gir statistisk signifikante fordeler for helse og trivsel for de som lider av benign prostatahyperplasi.

Pumpkin Seed Oil

Gresskarfrø er en rik kilde av micromineral sink, som er nødvendig for helse og vitalitet av prostatakjertelen. I tillegg tyder nyere medisinsk forskning at olje av gresskarkjerner kan ha nytte helsen til prostata også. I en studie publisert i Nutrition Research and Practices i 2009, forsker Heeok Hong og kolleger oppdaget gresskar frø olje betydelig redusert symptomene på BPH i koreanske menn over span av et år. Effektene av gresskar frø olje var større enn placebo, og lik som så Palmetto.

Hva er fordelene med Saw Palmetto i kvinner?

Den lille Palmetto palmen er en intetanende skattekiste full av helse hjelpemidler. Tas som en pille, drukket som te eller spist i bær form, mange forbinder så Palmetto som en behandling for å hjelpe menn med prostataproblemer. Selv drar de plaget av hårtap, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, betennelser eller kviser, så Palmetto synes å være en maskulin rette. La deg ikke lure. Kvinner har mange grunner til lager så Palmetto i sine kjøkken eller medisinskap.

Bryst utvidelse, Milk Produksjon

Saw Palmetto øker produksjonen av hormonet prolaktin i den kvinnelige kroppen. Prolaktin stimulerer veksten av melkekjertlene, og dermed en økning i prolaktin er tenkt å bidra med melkeproduksjon og brystforstørrelse.

Hair

Er så Palmetto en magisk naturlig middel for å gjøre håret vokse i alle de riktige stedene? Allerede brukt til å hjelpe de med hårtap, så Palmetto er også en foreslått hjelpemiddel for kvinner med tynt hår. Fordi den inneholder et enzym som kalles 5-alfa reduktase, som toner ned testosteron, så Palmetto er nyttig med å kontrollere en kvinnes hår vekst hvis det kommer i mørke i kroppen steder tradisjonelt spesifikke for menn.

Urinveisinfeksjon

Full av antiseptisk enzymer, og på grunn av sin anti-inflammatorisk tendenser med menns prostata problemer, så Palmetto har vært prøvd og vist seg gunstig i bekjempelse av infeksjoner, spesielt urinveisinfeksjoner.

Fruktbarhet og andre hormonrelaterte problemer

I likhet med hvordan det regulerer hormoner i kroppen for hårvekst, så Palmetto letter noe av ubehaget ved menstruasjon og utjevner hormoner for å øke fruktbarheten. Det er en anbefalt naturlig urt for de som har polysystic ovariesyndrom.

Thyroid

Flere og flere kvinner er hjemsøkt med skjoldbrusk problemer. Igjen, lener seg på sin hormonregulerende evner, så Palmetto mål skjoldbruskkjertelen, vil det styrke og forbedre kjertel helse og ytelse i hele kroppen.

Bruker for Saw Palmetto

I de tidlige årene, indiansk brukte de modne bær av en palm-aktig plante, med blader som lignet en sag, for deres mat og medisin. På 1900-tallet, ble den urt som finnes for å hjelpe i behandlingen av urinveisinfeksjoner hos menn. I dag blir så Palmetto mest brukt i behandling av forstørret prostata kjertler hos menn.

Blære kontroll

Saw Palmetto brukes til å hjelpe med vannlating problemer. Urten bidrar til å gi bedre kontroll og måtehold til vannlating og lindre urinveisinfeksjon.

Magisk

Healing, eksorsisme, lidenskap og åndelig åpning er noen av de magisk bruker for Saw Palmetto.

Pelvic Pain

Saw Palmetto er kjent for å bidra til å lette bekkensmerter. Rådfør deg med legen din før du tar noen form for medisiner for ukjent bekkensmerter.

Hormon Balancer

Saw Palmetto er ofte brukt for å balansere hormoner hos menn og kvinner, men det bør overvåkes av helsepersonell som noen hormoner, i reaksjon, kan ha en uønsket effekt.

Håravfall

Saw Palmetto er brukt i hårtap regimer. Urten er kjent for å bremse nedbrytningen av testosteron til dihydrotestosteron (DHT). For mye DHT er knyttet til hårtap.

Benign prostatahyperplasi (BPH)

Den store bruken for så Palmetto er evnen til å bidra til å regulere prostata-making celler hos menn. Urten er kjent for å styre testosteron fra å bryte ned i overkant DHT som kan forstørre prostata. Den ikke-kreft forstørrelse av prostatakjertelen blir referert til som benign prostatahyperplasi.

Hvorfor skal kvinner ikke tar Saw Palmetto?

Hvorfor skal kvinner ikke tar Saw Palmetto?


Saw Palmetto er en urt som består av fettsyrer og stammer fra bær av en nordamerikansk palm-lignende treet. Den brukes til å hemme hormon DHT, som er produsert av testosteron. Den mest vanlige bruken for så Palmetto er som behandling for en forstørret prostata hos menn. Urten er også markedsført som et afrodisiakum, for å behandle genital og reproduktive system problemer, og for å bygge muskelmasse. Til tross inneholder noen medisinske egenskaper, så Palmetto kan ha farlige bivirkninger og legemiddelinteraksjoner hvis den ikke brukes under oppsyn av en medisinsk faglig.

Studier

Noen undersøkelser tyder på, som det fremgår av InteliHealth, at urten "kan bedre symptomene på benign prostatahyperplasi som urin flyt og brenning med vannlating." Flere studier har undersøkt urten i forbindelse med å redusere hårtap fra aldring og hormoner, og urinveier. På grunn av den begrensede mengden studier og spørsmål om de prosedyrer som brukes under en slik forskning, er denne informasjonen ikke anses å være avgjørende.

Anbefalte bruksområder

Bruken av så Palmetto å behandle medisinske problemer har vært utbredt i hele Europa, men først nylig fått popularitet i USA, der de eneste urt bærende palmer vokse.

Forslag til bruksområder for urten inkluderer, men er ikke begrenset til, behandling for forstørret prostata, impotens, urinveier, hårtap, muskel tap, vedvarende hoste og fordøyelsesproblemer.

Farene

Mange mennesker feilaktig anta at alle urter er trygge fordi de er naturlig, men dette er usant. Urter er ikke så strengt regulert av Food and Drug Administration som farmasøytiske legemidler. Påstander ikke nødvendigvis trenger å være begrunnet, og helserisikoen er ikke alltid merket.

Det er en potensiell fare for de med allergi mot så Palmetto. I enkelte individer som tar urten, kanskje problemer med å puste oppstå samt hodepine, svimmelhet, kvalme, oppkast og andre alvorlige symptomer. Hvis noen av disse symptomene oppstår, skal du stoppe bruken av urten umiddelbart og søke medisinsk hjelp.

Legemiddelinteraksjoner

Fordi så Palmetto påvirker hormoner, kanskje noen narkotika brukes til å redusere eller øke hormoner føre til en negativ reaksjon. Kvinner som er på p-piller eller plaster bør avstå fra å bruke urten. Saw Palmetto begrenser også blod naturlige evne til å koagulere, og bør ikke brukes sammen med legemidler som forårsaker en økt risiko for blødning, slik som aspirin, Coumadin, Plavix, Motrin og andre.

Saw Palmetto er antatt å ha anti-inflammatorisk og antibiotika egenskaper og kan være i konflikt med andre anti-inflammatorisk og antibiotika narkotika. Blodtrykk medisin bør også unngås i forbindelse med urten.

Betraktninger

Så Palmetto har vært brukt i mange år til behandling av en rekke medisinske tilstander; bør imidlertid kvinner veie oppfattes fordel med helserisikoen forbundet med denne urten. Rådfør deg med lege før du begynner noen urte diett.

Hva er forskjellen mellom Saw Palmetto Extract & Saw Palmetto Organic?

Hva er forskjellen mellom Saw Palmetto Extract & Saw Palmetto Organic?


Saw Palmetto er en liten børste plante som er innfødt til kystslettene i delstaten Florida. Det tar sitt navn fra den sagtannet kanter funnet på sine blader, og dets bær har fungert som både en matkilde og som en medisinsk urt.

Funksjoner

Saw Palmetto planter, som går av det vitenskapelige navnet Serenoa repens, produserer en enorm mengde bær som gjennomsnitt ca 2 cm i lengde. Det er bær som blir brukt medisinsk, etter at den har blitt tørket og så knust eller malt.

Funksjon

Saw Palmetto brukes til å behandle benign prostatahyperplasi (BPH), også kjent som godartet forstørrelse av prostata. Spesielt er det påstått å bidra til å håndtere mange av symptomene forbundet med BPH; inkludert hyppig vannlating og urinveisinfeksjoner.

Kilder

Saw Palmetto kan ikke dyrkes, noe som betyr at det må høstes som en vill-laget urt. Begrepet vill-laget innebærer at ingen skadelige kjemikalier ble brukt til skadedyrbekjempelse, gjødsel eller for å behandle jorda for eventuelle andre forhold, fordi urter vokser naturlig i naturen.

Implikasjoner

Fordi så Palmetto bare vokser i naturen, er det ikke en signifikant forskjell mellom standard vill-laget så Palmetto kapsler eller ekstrakter og organisk så Palmetto. Mens noen selskaper har hatt tomter hvor planten vokser sertifisert som økologisk, manglende evne til anlegget som skal dyrkes kommersielt betyr at det alltid er dyrket uten kjemikalier. Den eneste forskjellen er om ingrediensene for selve kapselen, eller den alkohol som anvendes for å bevare et skjær eller flytende ekstrakt, ble hentet organisk.

Hva er Saw Palmetto Bra for?

Hva er Saw Palmetto Bra for?


Saw Palmetto, selv medlem av palm familien av planter, anses en urt, og har blitt brukt mye i hundrevis av år som en medisinsk plante. I dag er de viktigste fordelene brukt for menns helse, spesielt prostata problemer.

Kjennetegn

Saw Palmetto (Serenoa repens) er også kjent som den Dwarf Palmetto, Sabal, Pan palm, kål palme og Palmetto Scrub. Det er en type fan palm med sagtannet lagt oppå Fanning ut fra stilker med torner. Den kan bli opptil 10 meter høy, og fra oktober til desember, produserer bunter av dyp lilla til svarte bær. Saw Palmetto er funnet langs den sørlige atlantiske kysten av USA og Vestindia. Anlegget inneholder flavenoids, plantesteroler og fettsyrer. Bærene inneholder visse sukker eller polysakkarider, som har vært kjent for å redusere betennelse.

Historie

Fra maya-indianerne til tidlig indianere, Saw Palmetto bær har blitt brukt til å behandle urinveisinfeksjoner (særlig hos menn) og som et libido booster. Indianere brukte også planten som en antiseptisk og slimløsende. Fra 1906 til 1917, Saw Palmetto ble notert i USA farmakopé, og 1926-1950, ble det oppført i National Formulary.

Prostata Helse

Saw Palmetto har blitt brukt mye i Europa som en gunstig hjelpemiddel i å redusere symptomer på benign prostatahyperplasi, eller BPH, som er essensielt forstørrelse av prostata. Det sies å redusere symptomer på natta vannlating, hyppighet av vannlating og generelle velvære. Forskere tror at planten inneholder visse kjemikalier som påvirker testosteronnivå og kan redusere mengden av en bestemt enzym som sies å øke prostata cellevekst.

Andre potensielle bruksområder

I tillegg til å være gunstig for prostata helse, Saw Palmetto har også blitt brukt til å behandle mannlig hårtap, blære betennelse, ubalanser i hormoner og reduksjon i libido. It hjelpere i immun støtte, sår hals, migrene, høyt blodtrykk og astma. Saw Palmetto har også vært gunstig for å behandle øvre luftveisinfeksjoner, bronkitt og kikhoste.

Advarsler

Bivirkninger som er forbundet med bruk av så Palmetto kan omfatte diaré, kvalme, magesmerter og oppkast. Gravide kvinner bør ikke ta Saw Palmetto, samt de som gjennomgår kirurgi, ettersom det kan være en økt risiko for blødning. Konsultere legen din før du tar Saw Palmetto, som det kan reagere med andre medisiner.

Saw Palmetto Herb Bruker

Saw Palmetto Herb Bruker


Saw Palmetto urt er et utdrag fra bær av anlegget. Den standardisert ekstrakt skal inneholde 85 til 95 prosent fettsyrer og steroler. Les etiketten for å sikre at produktet du velger inneholder dette beløpet. Saw Palmetto er som andre urter og medisiner der vaksinen er ikke permanent. Du må ta så Palmetto på en kontinuerlig basis for at effekten skal bli varig.

Egenskaper

Saw Palmetto har mange egenskaper som gagner menneskekroppen. Disse inkluderer anti-katarr, anti-galactagogue, anti-inflammatorisk, antiseptisk, anti-krampaktig, mild afrodisiakum, snerpende, vanndrivende, slimløsende, hormonelle, nervine, nærings, parasiticide, beroligende, stimulerende og tonic. Denne urten er spesielt bra for seksuelle reproduktive bruksområder.

Prostata

Ta to 160 mg så Palmetto kapsler om dagen for å behandle prostata problemer. Den har en gunstig innvirkning på ereksjonen. En forstørret prostata begrenser blodstrømmen og seksuell ytelse, noe som kan føre til impotens. Saw Palmetto returnerer prostata tilbake til en normal størrelse tillater skikkelig blodstrømmen til mannlige kjønnsorganer. Når du arbeider med en forstørret prostata kontakt med din omsorg leverandøren før du stoler utelukkende på urte behandlinger. Saw Palmetto kan eliminere ereksjons hindringer, redusere betennelse og lindre prostata smerte. Saw Palmetto øker sperm count og forbedrer sperm motilitet. Det er en god urt for å opprettholde helsen til mannlige kjønnsorganer.

Aphrodisiac

Ta ½ til 1 ts. av så Palmetto skjær i en ¼ kopp varmt vann to ganger om dagen i 3 måneder eller lenger. Ta det 6 dager i uken med den sjuende dagen av. Hver måned tar det for tre uker med den fjerde uken av. Saw Palmetto styrker nyrene og binyrene. Den har en mild afrodisiakum effekt.

Nyrestein

Ta to 160 mg kapsel eller ½ ts. så Palmetto tinktur tre ganger om dagen til det ikke lenger er nødvendig. Saw Palmetto slapper ureter muskler og gjør det enklere å passere nyrestein.

Åndedretts

Ta ½ ts. Saw Palmetto tinktur blandet med ½ kopp varm eplejuice tre ganger om dagen. Saw Palmetto tynner slim og lunger. Det hjelper fjerne membraner i halsen og luftveiene til slim. Denne urten hjelper i tilfeller av kronisk bronkitt og astma.

Advarsel

Saw Palmetto kan ha milde bivirkninger som mageproblemer, kvalme, diaré, dårlig ånde, hodepine og svimmelhet. Ta med mat for å redusere bivirkninger forbundet med fordøyelseskanalen. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer besvimelse, brystsmerter, ujevn hjerterytme og lett blåmerker. Saw Palmetto kan også øke risikoen for blødning. Alltid informere din omsorg leverandøren hva urte kosttilskudd du tar for å unngå interaksjoner og komplikasjoner under operasjonen. Saw Palmetto har hormonelle effektene så ikke ta mens gravid eller mens du ammer.

Hvordan spise Saw Palmetto

Hvordan spise Saw Palmetto


Så Palmetto anlegget har blitt mye brukt som en urtemedisin for å behandle tilstander som for eksempel en forstørret nedbrutt, nedbrutt kreft, astma, kronisk bronkitt, sår hals og migrene. Selv om Natural Medicines Comprehensive Database stater som Saw Palmetto er muligens effektive for benign prostatahyperplasi (BPH), eller forstørret prostata, det er ikke nok bevis til å bevise sin effektivitet for andre fysiske plager. Enkeltpersoner som ønsker å prøve så Palmetto bør først konsultere sine leger og forstå risiko og fordeler forbundet med urtemedisin.

Bruksanvisning

•  Spis tørket så Palmetto bær som du har kjøpt fra en helsebutikk eller urte forhandler. De tørkede bær kan svelges som tørket frukt eller yret av te, men du vil sannsynligvis miste noen av de helsemessige fordelene i te siden de aktive ingrediensene er ikke vannløselig. Hvis du velger å spise så Palmetto bær, bør du spise mellom 1 og 2 gram per dag for å oppnå de ønskede helsemessige fordeler.

Kjøp en så Palmetto herbal supplement i kapselform som inneholder mellom 85 og 95 prosent fettsyrer og steroler. Ifølge University of Maryland Medical Center, kapslene er den vanligste og effektiv metode for å spise så Palmetto.

Når det tas som en kapsel, University of Maryland Medical Center anbefaler en dose på 160 mg to ganger så Palmetto en dag eller 320 mg av så Palmetto en gang om dagen for benign prostatic hyperplasia (BPH). Avhengig av din tilstand, kan din lege anbefale to ganger daglige doser på opp til 400 mg.

Ingest mellom 5 og 6 ml væske så Palmetto ekstrakt per dag. Ifølge University of Maryland Medical Center, er det ingen informasjon om effektiviteten av flytende ekstrakt, fordi det har vært noen formelle studier.

Tips og advarsler

 • Finn ut om det er trygt for deg å spise så Palmetto bær. Selv om National Institutes of Heath sier at så Palmetto er nok trygt for folk flest, bør du unngå det hvis du er gravid, ammer eller ta prevensjon, østrogen eller antikoagulerende legemidler.

Fakta om Saw Palmetto Berry

Så Palmetto, også kjent som Serenoa repens, er en urte supplement som dyrkes hovedsakelig i de sørøstlige delene av USA. Det er en vifteformet flaten som er omtrent 3-6 meter i høyde. Ca 50 år siden, medisinske forskere oppdaget effekten av bærene at disse plantene produserer. Bærene fra denne planten brukes i kapsler av så Palmetto at individer forbruker. Så Palmetto bær har vært gunstig hovedsakelig i å lindre symptomene på prostata problemer hos menn.

Fordeler

Det har vært studier som viser at så Palmetto bær er effektivt på menn som har blitt diagnostisert med ulike prostata problemer. Saw Palmetto bær avlaste bare symptomene forbundet med en forstørret prostata; de ikke redusere utvidelse. De kan også hjelpe deg med eventuelle urinveisproblemer som er forbundet med benign prostatahyperplasi (BPH). Saw Palmetto kan også bidra til å redusere noe hann-mønster Hårtap; den har lignende effekt som stoffet Proscar, også kjent som Finasteride. Saw Palmetto kan kjøpes som kapsler, tørkede bær, i flytende form og som tabletter.

Slik fungerer det

Det er uklart hvordan så Palmetto arbeider for å lette urin symptomer på BPH. Fettsyrene som finnes i fettet del av så Palmetto bær er de aktive ingrediensene. De trenger ikke redusere forstørrelse av prostatakjertelen; de bare bremse veksten av nye prostataceller og redusere eventuelle betennelser. Så Palmetto bær te kan ikke gi de samme fordelene fordi ingrediensene i bærene ikke løses godt i vann.

Bivirkninger

Som med alle medisiner, kan enkeltpersoner oppleve bivirkninger. Folk som bruker urten kan oppleve forstoppelse, diaré eller magesmerter. Noen andre virkninger kan være kramper, endring i sexlyst, hodepine og kvalme. Enkeltpersoner som tar så Palmetto bør søke lege umiddelbart hvis noen av disse bivirkningene oppstår: mørk urin, pustevansker, elveblest, utslett, hevelse og tetthet i brystet.

Sikkerhet

Dette produktet er ennå ikke godkjent av Food and Drug Administration som å være effektiv og sikker for enhver medisinsk tilstand. Personer som er interessert i å ta denne urten bør rådføre seg med lege først. Det anbefales at alle amme holdes mens du tar så Palmetto. Dette produktet anbefales ikke til bruk hos barn eller kvinner som kan være gravid eller ammer. Personer som er allergisk mot noen Saw Palmetto ingredienser bør ikke ta denne urten, eller bør de som har en historie med brystkreft.

Hvordan å ta det

Folk som bruker så Palmetto bør bruke det som instruert av sin lege eller per pakken instruksjoner. Det er best å ta denne urten med mat eller melk. Det kan ta opptil 30 dager for så Palmetto skal tre i kraft. Som med alle medisiner, se en helse-omsorg leverandøren om eventuelle spørsmål eller bekymringer.