Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten


For millioner av mennesker, er vekttap på som en gåte, og en oppoverbakke innsats av unsurmountable proporsjoner.

Men etter å ha vært mer enn 70 pounds overvektig, jeg oppdaget at rett og slett lære å lese mat etiketter og justere min handleliste, de pounds ville
kommer av uten at mye offer.

I denne artikkelen vil jeg dele med dere hvordan jeg gjorde det, og hvordan du også kan være på vei til en slankere deg!

Hvordan å miste vekt ved å justere handlelisten

Denne artikkelen representerer en Food 101 snakke med arm du med noen enkle verktøy og strategier som vil støtte og hjelpe fremskynde din fastende, vekttap, kosthold og fitness mål.

Poenget jeg understreke er at; varig vekttap og helse er best oppnås når man er konstant læring om mat man spiser, hva den inneholder, og hvordan det positivt eller negativt påvirker våre sinn og kropp.

Jeg svømte i et basseng av uvitenhet i årevis; spise hva og når uten noen anelse om hva maten var, og hvordan det kan bidra til å forbedre eller ødelegge liv. Så la oss gå sammen i denne søken etter forståelse og, til slutt, mestring mat.

Å mestre mat er å mestre kroppen vår. Og for å mestre kroppen vår er å mestre våre sinn og følelser. Å mestre våre sinn og følelser er å mestre våre liv. Tro det eller ei, har din faste og vekttap søken eksistensiell betydning.

De fysiske og mentale gjennombrudd som venter deg er ganske muligens utenfor din fatteevne. Mat er kilden til makt - det er opp til deg å lære å bruke det i din favør, snarere enn som en agent for selvutslettelse ... som jeg gjorde i så mange år.

Du er hva du spiser

Det gamle ordtaket "Du er hva du spiser, er sant. Mat kan være giftig. Junk food at så mange spiser i store mengder (brus, hamburgere, pommes frites, pizza, godteri osv) er full av alle typer destruktive elementer inkludert kjemikalier, frie radikaler, samt store mengder sukker og transfettsyrer.

Disse matvarer, som vi alle vet, er svært høy i kalorier og har liten eller ingen næringsverdi. Enda verre, for mange mennesker - særlig i USA - denne type giftig mat representerer hovedtyngden av sitt daglige kosthold. Det er ikke rart at fedmeepidemien er spinner ut av kontroll.

Vekttap og fitness vi søker her oppnås ved å spise mindre, selvfølgelig. Men enda viktigere er det om å spise riktig. Bruke mat til din fordel heller enn til skade.

En av de mest konstruktive måter du kan begynne å bruke mat til din fordel er å lære å granske og forstå mat etiketter. Dette høres kanskje dumt, men jeg har lært at 90 prosent av folk nesten aldri - eller aldri - lese etiketter. Eller kanskje de misread etiketten, noe som kan bli enda verre.

I USA, Food and Drug Administration krever at noe i en container, nesten alt spiselig du kjøper, må ha en etikett med ernæringsmessige fakta, inkludert servering størrelse og porsjoner per container.

Hovedproblemet, spesielt i USA, er at folk spiser for mye fett. De fleste har ingen anelse hvor mye fett i maten de spiser.

Kort Merk: Ett gram av fett er ti kalorier, og ett gram av karbohydrater er fire kalorier. Poenget er at å spise for mye fett er det som gjør folk fete.

Kroppen trenger bare tjue-tretti gram fett per dag, men de fleste overvektige og overvektige mennesker jeg kommet over kan lett forbruke mer enn hundre gram fett per dag.

Tommelfingerregelen er at du bør ikke ha mer enn 15 gram fett til hvert måltid.

Hvis du leser hver etikett og ikke spise mer enn tjue gram fett per dag, vil du utvilsomt gå ned i vekt - selv uten trener.

Men de fleste overvektige mennesker vil spise tjue-tretti gram fett i hvert måltid! For eksempel, en klapp på smør er ti gram fett. Noen mennesker har et stort måltid og sette en elektrode på hver rundstykke de spiser og flere på deres bakt potet.

Hvis du hadde to ruller med brød, kan du enkelt se på 40 gram fett bare med brød og potet! Og selv om det er bare ett pat for brød og en for potet, er som allerede tyve gram fett.

Kjøtt og alle grunnleggende protein matvarer som egg og meieriprodukter inneholder fett. Det er et spørsmål om hvor mye og hvilken type du forbruker. La oss se på helmelk som et annet eksempel. Hvis du drikker melk, er du forbruker ett gram fett for hver unse.

Så hvis du drikker en åtte unse glass helmelk, du i utgangspunktet bare tok i åtte gram fett. Og du har ikke engang begynt å spise!

Ved ganske enkelt å bytte til to prosent melk, en åtte unse glass melk går ned 8-4 gram fett - en ganske dramatisk 50 prosent reduksjon.

Men den største fienden til vekttap og mat som jeg har funnet de fleste folk snubler med er salat dressing. Mange sier de er slanking med salater, men ikke klarer å innse hvor fetende salat dressing de bruker faktisk er. Salat dressing er laget av vegetabilsk olje. Olje, selvfølgelig, er en type fett.

Så, for eksempel, en unse (30 ml) av den typiske salatdressing har - i gjennomsnitt - 15 gram fett! Det er nesten nok fett for hele dagen i bare ett gram av dressing! Og jeg var aldri fornøyd med bare ett gram av noe. Mange mennesker går til en restaurant og bestille en stor salat som det viktigste måltidet og klappe seg selv på ryggen for ikke gorging på feil type mat.

Men så de kan slå sin innsats ved å sette to eller tre gram av rik dressing på deres salater. På femten gram En unse, som er nesten femti gram fett - nok for to og en halv dager! Salat eller ingen salat, det er fortsatt destruktiv og toksisk spising.

Det er mange svært gode "lette" salatdressinger du kan erstatte noe som vil kutte salat fettinntaket til to gram fett per unse. Nå som er en sjokkerende forskjell, synes du ikke? Vi anbefaler ikke "fett gratis" dressinger.

De vanligvis smake morsomt og bare vil frustrere deg. Hvis du bruker eddik og olje i salaten din, skal du vite at olje er rent fett - ti gram per unse. Så det også kan være en catch 22.

jeg anbefaler ikke aspartam, som nylig har blitt klinisk knyttet til depresjon og leddgikt, blant annet. Det er bedre å ha litt sukker med mindre selvfølgelig, du er diabetiker.

Mange søtsaker i dag kommer i "lite sukker" format, som etter vår mening er mye bedre enn en "sukkerfri" produkt tilsatt aspartam eller noe annet kunstig søtningsmiddel.

Regelmessig gelé, for eksempel, er rundt femti kalorier og ti på tolv gram karbohydrater per spiseskje. Dens lave sukker alternativ, i kontrast, er tjuefem kalorier og bare fem til seks gram karbohydrater per spiseskje. Det er et mye sunnere alternativ, etter vår mening.

Så, for å runde opp: To prosent melk i stedet for helmelk. Lett salat dressing i stedet for vanlig dressing. Og lite sukker gelé i stedet for vanlig gelé er tre enkle måter å kutte ned på fett, sukker og kaloriinntaket uten å ofre nesten ingen smak. Dette er en nesten smertefri måte å gå ned i vekt. Prøv det!

Du vil bli overrasket over de bemerkelsesverdige resultatene du kan få med bare en liten etikett lese og justeringer på din handleliste! Små justeringer her og der over et år kan gjøre en drastisk forskjell.

I tillegg til dette, hvis du faster minst en dag per uke, kan jeg fortelle deg uten forbehold at du vil være på vei til betydelig vekttap og forbedringer i din helse og generelle velvære.