Digidexo.com

Eye øvelser for å korrigere synet

En rekke synsforstyrrelser kan plage noen enkeltperson, men øye øvelser kan utføres på en daglig basis, ikke bare for å holde øyne og øye muskler sterke og sunne, men som en form for forebyggende behandling som kan vare fra barndom til alderdom. Mange mennesker som legger merke sviktende syn umiddelbart tenker briller eller kirurgi er svarene, mens øyet øvelser kan gi de samme resultatene. Øyne trenger regelmessig og daglig øvelse, akkurat som andre muskler i kroppen, for å opprettholde optimal helse og funksjon.

Forbedre Vision

Lese og skrive, sitter foran en datamaskin, og stadig ser for trafikk som vi kjører ofte etterlater oss med trette, verkende øyne. Øvelser som lindrer belastningen på øynene vil bidra til bedre syn i det lange løp ved å gi sårt tiltrengt strekke og bøye av øyemusklene. Muskler holde øyet på plass og også fungere for ulike synsbehov. For å øke vår evne til å skifte fokus fra ett objekt til et annet, både nært og langt unna, kan du prøve denne type trening. Hold fingeren rundt seks inches bort fra spissen av nesen. Se på fingeren og telle til fem, og deretter bytte fokus til noe ca 20 meter unna på den andre siden av rommet, eller den andre siden av hagen din eller andre fjerntliggende objekt. Stirrer på at objektet for omtrent fem sekunder, og deretter se tilbake til fingeren. Gjør dette ca 20 ganger å starte; økende til 40 som øynene dine blir sterkere.

Synsproblemer

Synsproblemer som presbyopi (forårsaket av den naturlige aldringsprosessen) eller en lat øye (amblyopi) kan bli redusert og noen ganger kureres gjennom riktig øye øvelser. For eksempel, for en lat øye, som dekker godt øye for flere timer om dagen hjelper tvinge lat øye å fokusere og bli sterkere. Gjennom trening, til personer med mild moderat late øyeproblemer bokstavelig talt se enorm forbedring innen et par uker.

For forhold som presbyopi, prøv øye øvelser som hjelper mosjon og øker elastisiteten i linsen i øynene. En slik øvelse kalles Lion Pose. Sittende på hælene, spre fingrene på hendene ut som klør på knærne og åpner munnen så bredt som mulig. Strekk ut tungen, slik at den ligger på haken, og ser oppover med øynene. Alle musklene i ansiktet vil bli strukket. Prøv å holde denne positur i ca fem sekunder for å starte, gradvis økende til 10. Dette kan være vanskelig for de som ikke utøve sine øyne, så hvis du ikke kan holde øynene i den posisjonen i fem sekunder, start med to eller tre sekunder. Du vil etter hvert merke en forskjell i øynene og være i stand til å holde positur lenger. Lukk og hvile øynene i ca 10 sekunder mellom fem eller seks repetisjoner.

Persepsjon og Focus

Vision persepsjon og fokus er viktig for øye helse og funksjon. Prøv visuelle spill for å holde øynene stimulert til enhver alder. For eksempel prøve noen av visjon oppfattelsesevne funnet på EyeCanLearn.com (finne en link under Referanser) for litt moro, interaktive måter å utøve øynene. Eye øvelser kan utføres hjemme, på skolen, på kontoret, eller før du går til sengs om kvelden. Det viktigste er å trene øynene dine slik du ville enhver annen kroppsdel.