Digidexo.com

Mental Helse Treatment Center Aktiviteter

Mental helse behandling er tilgjengelig på tvers av Nord-Amerika, med mange sentre følgende lignende retningslinjer og tilbyr lignende aktiviteter for terapi. Daglige aktiviteter som terapi og mosjon fremme en følelse av velvære og hjelpe pasientene føle seg trygge på behandlingssenteret. Mange sentre gi ytterligere terapi aktiviteter, for eksempel kunst, hagebruk og massasjeterapi.

Terapi

Gruppeterapi spiller en stor rolle i mental helse behandling, oppfordrer folk til å dele sine historier og lære at de ikke er alene i sine kamper. Motta gruppestøtte bidrar til å bygge en positiv plass der folk føler seg trygge i sin gjenopprettingsprosessen. Individuell terapi tilbys også, og gir en privat situasjon der hver pasient kan arbeide gjennom personlige problemer.

Daglig Trening

Daglig trening er nyttig i mestring av stress og psykiske lidelser. Mange psykiske behandlingssentre oppfordrer pasienter til å delta i en daglig tur; mange også innrede et innendørs fitness og trening sentrum. Noen sentre selv gi treningstimer som yoga og pilates for avslapning.

Kunst Aktiviteter

Kunst aktiviteter oppmuntre kreativitet og gi utløp for psykiske pasienter. Kunstterapi kan innebære maleri, noe som gjør keramikk, tegning og smykkelaging. Disse aktivitetene er gitt som en åpen alternativ i mange mental helse behandling sentre - ikke nødvendig, men likevel nyttig. Pasienter kan finne en ny hobby i disse aktivitetene som tillater dem å avlaste stress.

Hagebruk

Hagebruk er tilgjengelig på noen psykisk helse sentre, gi pasienter med en sjanse til å ta vare på noe og se den vokse. Denne terapien fremmer en naturlig følelse av velvære og bygger selvtillit, og oppfordrer tillit til pasientens evne til å ta vare på ting.

Massasjeterapi

Massasje terapi fremmer avslapping under mental helse behandling. Massasje kan koste ekstra, men det kan gi stor stress lettelse under et opphold i et behandlingssenter. Mange pasienter nyte massasje i sin nedetid. Noen behandlingssentre tilbyr massasjestoler uten kostnader til sine pasienter.