Digidexo.com

Hvordan kan jeg Leave My Body Medical Science?

Ingen liker å tenke på sin egen dødelighet. Dessverre er en ting du må vurdere hva som skjer med kroppen din når du er borte. En måte å sikre at din ettermæle vil fortsette etter din død, er å donere kroppen din til medisinsk vitenskap. Kroppen din vil bli brukt til forskningsformål og eksperimentering. Dette kan en dag føre til å finne en kur for en dødelig sykdom. Her er noen tips for å forlate kroppen din til medisinsk vitenskap.

Hvordan kan jeg Leave My Body Medical Science?

•  Fortell dine familiemedlemmer som du ønsker å donere kroppen din til medisinsk vitenskap. Gjøre det helt klart for dem at dette er hva du vil etter din død. Når dine nærmeste slektninger (fortrinnsvis din pårørende) er klar over og akseptere dine ønsker, kan du vite at kroppen din vil faktisk bli donert til medisinsk vitenskap når du har gått bort.

Plasser en uttalelse i din vilje om å forlate kroppen din til medisinsk vitenskap. Dette er den juridiske rute du kan ta for å sikre at kroppen din vil faktisk bli donert etter din død. Sørg for å fortelle din etterfølger om dine ønsker. På denne måten kan du være trygg på at familie og venner vil respektere dine ønsker.

Kontakt LifeQuest Anatomisk. Ligger i Allentown, Pennsylvania, LifeQuest eksperimenter på kadavre med håp om å finne årsaken og kur for sykdommer som Alzheimers og kreft, for å nevne noen. Når du donere gjennom LifeQuest, blir du bedt om å signere et registreringskort som må også undertegnes av de pårørende og to andre vitner. Hvis du vil vite mer informasjon om LifeQuest eller å be om en brosjyre, kontakt LifeQuest på (866) 799-2300.

Bruk BioGift å forlate kroppen din til medisinsk vitenskap. BioGift arbeider med medisinske fasiliteter over hele landet for å sikre at de som ønsker å donere sine organer til medisinsk vitenskap har sine ønsker oppfylt. Ring BioGift på (866) 670-1799 eller kontakte organisasjonen via e-post på [email protected]

donere kroppen din til å Anatomy Gaver Registry (AGR). Siden 1994 har AGR brukt hele kroppen donasjoner som en måte å utforske kroppens vev, bein og organer. AGR faktisk fungerer med de gjenværende medlemmene av familien for å sikre at kroppen din er donert på en riktig måte etter din bortgang. Ring AGR gratis på (800) 300-5433 eller via e-post på [email protected]

Hint

  • Bare la kroppen din til en organisasjon som retter seg etter Uniform Anatomisk Gift loven. De tre ovenfor gjør, som gjør alle medisinske universiteter. Vær oppmerksom på at kroppen din vil bli kremert etter eksperimentering har konkludert.
  • Ikke alle kan donere kroppen sin til medisinsk vitenskap. Sykdommer som AIDS, hepatitt eller kronisk fedme kan diskvalifisere deg fra å donere kroppen din. Ring organisasjonene ovenfor for å lære deres spesifikke retningslinjer hvis du har noen bekymringer.