Digidexo.com

Hvordan endre kostholdet til behandling av kronisk utmattelsessyndrom

Det har vært mange teorier knyttet til årsak og behandling av kronisk utmattelsessyndrom. En populær teori er at kronisk tretthet er forårsaket av gjær og en anti gjær diett bør følges for behandling. The Center for Disease Control evaluert forskning og sier at det er lite bevis for å støtte gjær teori. Vitamin mangel og lav hormon teori, undersøkt av Dr. Teitelbaum har imidlertid vist en viss troverdighet. Teorien tilsier at et balansert, næringsrikt kosthold kan bidra til å behandle tilstanden. Selv om det er for tiden ingen allment avtalt behandling i det medisinske feltet for kronisk utmattelsessyndrom, har et balansert kosthold jobbet for noen mennesker. Les følgende diett forslag som kan brukes for å øke helse og energi. Det kan gi deg den boost du trenger.

Hvordan endre kostholdet til behandling av kronisk utmattelsessyndrom

Ta et balansert multi-vitamin / mineral tilskudd, spirulina supplement, omega 3 og omega 6 supplement og linfrøolje supplement hver dag. Ta anbefalte doseringen på pakkene. Den mutli-vitamin supplement vil hjelpe kroppen til å få alle vitaminer som den trenger. Spirulina hjelper kroppen til å rense og detox. Omega 3 og omega 6 og linfrø gir kroppen med essensielle fettsyrer som er gunstig for hjernen og organfunksjon.

Eliminer alle bearbeidede matvarer fra kostholdet. Bearbeidede matvarer fylle kroppen opp med tomme kalorier som gir liten eller ingen næringsverdi. I tillegg bearbeidet mat inneholder konserveringsmidler som er dårlig for helsen din.

Drikk rikelig med flasker eller filtrert vann hver dag. Vannkvalitet er viktig for helsen. Vann hjelper kroppen til å rense og detox og holder kroppen hydrert for optimal helse.

Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker hver dag. Spis sertifiserte økologiske frukt og grønnsaker når det er mulig å minimere eksponering plantevernmidler. Frukt og grønnsaker gir en god kilde til vitaminer og antioksidanter i kostholdet. Prøv å spise et utvalg av frukt og grønnsaker, i stedet for å spise de samme hver dag. Å spise forskjellige frukter og grønnsaker utvider rekke næringsstoffer i kosten.

Inkluder rå usaltede nøtter i kosten. Nøtter er en utmerket kilde til protein. Nøtter har også gode fettstoffer som er viktige for hjernen og organfunksjon.

Spis fullkorn brun ris og hele korn havregryn. Hele korn er næringsrik og har fiber som hjelper fordøyelsessystemet til å eliminere avfall og giftstoffer.

Gå vegetarianer hvis mulig. Kjøtt kan være vanskelig på fordøyelsessystemet og kan ha mye av giftstoffer i den. Proteinbehovet kan dekkes ved å spise nøtter og tofu. En ekstra fordel å spise soya er at soya er en naturlig østrogen kilde. Bare spise økologisk tofu og soyaprodukter. Ikke økologisk soyaprodukter inneholder ofte mye plantevernmiddel rester.

Drikk et lite skudd av hvete gress juice hver dag. Hvete gress juice er næringsrik og renser kroppen. Smaken av hvete gress juice er sterk. En juice chaser vil vaske smaken ut av munnen din. Hvete gress juice kan kjøpes på juice barer og helsekostbutikker.

Hint

  • For å minimere eksponering for plantevernmidler, kjøpe sertifiserte økologiske matvarer når det er mulig. Prøv å spise en rekke naturlige hele matvarer for å øke nærings og antioksidant tilgjengelighet i kosten. Den nye dietten kan ta en stund å bli vant til. Bearbeidet mat er vanedannende og kroppen vil kreve dem når de først fjernes fra kostholdet. Etter noen uker vil suget begynner å gå bort, og du bør begynne å føle deg sunnere.
  • Disclaimer: Denne artikkelen er bare ment for informasjon. Det er ikke ment å opptre som eller erstatte medisinske råd. Alltid søke råd fra en lege før du starter en ny diett.