Digidexo.com

Hvordan Kast inhalator Pharmaceuticals

Hvordan Kast inhalator Pharmaceuticals


Når disse inhalator legemidler utløper, er det på tide å kaste dem bort. Leaving utløpt medisin av noe slag rundt i huset er ikke trygt. Men hvordan du blir kvitt de brukte eller utløpt inhalator avhenger av kjemikalier i inhalatoren og din by disposisjon politikk. Det er ingen universell avhendingsmetode for denne typen medisiner, spesielt siden inhalatorer er trykksatt og noen kan eksplodere hvis forbrennes. Når du har fått riktig informasjon, avhending av inhalatoren er enkelt.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå etiketten på inhalatoren først, råder den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Eldre inhalatorer kan inneholde klorfluorkarboner (en miljøgift), mens nyere de er mer miljøvennlige.

Ring byens avfalls avdeling for å spørre noen hvordan du skal kvitte inhalatorer skikkelig hvis du ikke finner den etiketten. FDA notater som du kan bli bedt om å resirkulere, kaste eller ta inhalator legemidler til en farlig avfall, avhengig av hvor du bor og hva slags inhalator du har.

Følg disposisjon prosedyren anbefales for byen og din type inhalator. Hvis du kaster inhalatoren i en papirkurv bin, pakk den i en plastpose sammen med matrester eller kaffegrut å hindre barn fra å plukke det ut av papirkurven.

Tips og advarsler

  • Gå gjennom medisinskapet regelmessig og kast gamle inhalatorer og andre legemidler som trengs.