Digidexo.com

Kaiserwerth sykepleie

Sykepleie Teorier om familieplanlegging metoder

Sykepleie Teorier om familieplanlegging metoder


Graviditet er et viktig skritt i enhver parets liv. Paret må bestemme når man skal ha barn, hvor mange barn å ha, eller om de har den mentale og fysiske utholdenhet til å håndtere eventuelle stressende situasjoner som kan beskjære opp under foreldreskap. Familie sykepleier utøvere er opplært i viktige sykepleieteorier for å gi par den kunnskap og rådgivning metoder på hvordan du har tenkt på å oppdra en familie.

Prevensjonsmidler og kvinnesykdommer

Sykepleieteorier involvere prevensjons og kvinners helse bevissthet for tenåringer og unge par. Selv om sykepleier utøvere er nølende når det gjelder å snakke om graviditet og prevensjon enheter til ungdom på grunn av foreldrenes meninger og følsomhet, familieplanleggingsprogrammer er tilgjengelige for unge voksne som er interessert i å praktisere prevensjon teknikker og avholdenhet før ekteskapet. Sykepleiere råd om valg av prevensjon, bruk eller endring av bruken.

Ekteskap og familie

Sykepleieteorier kan innebære ekteskap og familieplanlegging metoder for voksne. Denne prosessen lærer avholdenhet før ekteskapet og praktisere sikker sex teknikker til tiden når personen bestemmer seg for å bli gift. Familieplanlegging metoder kan være basert på åndelig og etisk atferd vedrørende ekteskap og graviditet. Sykepleiere åpne linjer god kommunikasjon til å ivareta hensynene den voksne har om forebygging av uønsket svangerskap fram til punktet der personen bestemmer seg for å få barn.

Fruktbarhet og graviditet

Sykepleieteorier består av undervisning om reproduktive anatomi og på kartlegging fruktbarhet. Sykepleiere hjelpe par i kunnskap om fruktbarhet sykluser. På denne måten kan paret planlegge når de beste tidene er for å prøve å unnfange et barn. Denne metoden er spesielt nyttig for par som kan ha problemer med å bli gravid barn på grunn av fysiske årsaker. Sykepleiere bidra til å kartlegge fruktbarhet for par sammen med utdanne dem på avslappende og stimuleringsmetoder. Når graviditet er oppnådd, kan sykepleieren hjelpe forventningsfull mor med svangerskapskontroll fram til fødsel.

Foreldreskap og Stress Management

Sykepleiere som deltar i familieplanlegging er tilgjengelige med råd etter levering av barnet. Denne post-natal omsorg består av fôring teknikker, helsemessige bekymringer for barnet så vel som for moren. Sykepleie gi nødvendig veiledning og støtte til mødre som kan oppleve fødselsdepresjon. Disse sykepleieteorier for familieplanlegging gi nødvendig veiledning til par å håndtere hele prosessen fra unnfangelse til fødsel, slik at paret kan gjøre det meste for å bli en lykkelig og sunn familie.

Sykepleie Diagnose og vedlikehold Planer for metabolsk acidose

Metabolsk acidose oppstår når blodet har høyt syreinnhold. Det kan være forårsaket av alvorlig diaré, nyresykdom, diabetisk ketoacidose eller sult. Symptomer på metabolsk acidose inkluderer tap av matlyst, kvalme, oppkast, magesmerter, uregelmessige hjerteslag, økt respirasjonsfrekvens, varm rød hud og koma.

Assessment

Ta en ernæringsmessig historie fra din klient å vurdere for underernæring, sult og alvorlig diaré. Vurdere ham videre ved å utføre en fysisk vurdering på hans hjerte for uregelmessige hjerteslag og sjekke for lavt blodtrykk og hudtemperatur. Vurdere hans respirasjonsmønster og sjekk hans bevissthetsnivå. Gjennomgå hans medisinske journaler for laboratorietester som viser elektrolyttforstyrrelser som hyperkalemia og unormale pH-verdien.

Nursing Diagnosis

Organiser dataene du samlet under vurdering og identifisere prioriterte sykepleie vurderinger. Disse er de mest urovekkende tegn, symptomer og effekter på metabolsk acidose vises av pasienten. Neste, skriv ned dine sykepleie diagnoser basert på dine prioriterte sykepleie vurderinger. En sykepleier diagnose for metabolsk acidose kan bli nedsatt minuttvolum relatert til dysrhythmias fra hyperkalemia.

Forventede resultater

Skriv ned dine mål eller forventet utfall for pasienten basert på pleie diagnoser du chose.Your forventede utfallet kan være at pasienten vil vise tilstrekkelig minuttvolum som dokumentert av hennes vitale tegn som er blodtrykk, puls og hjerterytme er innenfor hennes normale grenser.

Intervensjoner

Skriv ned sykepleien at du vil iverksette for å møte dine forventede resultater. Sykepleien for metabolsk acidose inkluderer administrere natriumbikarbonat, intravenøs væske og medisiner som bestilt, overvåking laboratorieresultater for serumelektrolytter og overvåke vitale tegn.

Evaluering

Implementere sykepleien og observere pasientens reaksjon på dem. Finn ut om din forventede resultater ble møtt ved å sjekke for å se om pasientens blodtrykk, puls og hjertefrekvens holdt seg innenfor sin normalgrensen. Hvis de ikke var oppfylt, revurdere din pasient og endre intervensjoner tilsvarende.

Hvordan bruke en sykepleier Supplementer

Når møtt med amming problemer, føler du deg hjelpeløs. Den lille nyfødte trenger å spise og sykepleie bare ikke fungerer som det skal. En løsning for å øke melkeproduksjonen er å bruke en sykepleier supplementer. Denne nyttig enheten ikke bare øker melketilførselen, men oppfordrer forbedret diende og muliggjør adoptiv mødre å amme barnet sitt. Her er hvordan du bruker en sykepleier supplementer.

Hvordan bruke en sykepleier Supplementer

Bestemme hva slags Tilskudd Barnet trenger

•  Varsle barnelege og fødselslege om amming problemer. De fleste barneleger vil ønske å veie barnet hver 3 til 5 dager i begynnelsen, og se etter dehydrering. Din fødselslege kan foreskrive visse legemidler eller kan anbefale visse urte tinkturer som kan hjelpe deg å øke melketilførselen.

Kontakt en amming konsulent. Be henne om en anbefaling av hva slags supplementer å få. De to populære merker tilgjengelig er Lactobacillus-Aid og Medela sin SNS.

Les instruksjonene nøye. Hver supplementer fungerer i utgangspunktet på samme måte, men alle vil ha sine egne quirks å få det til å fungere riktig.

Sett opp Supplementer

Fyll posen eller flasken med pumpet morsmelk eller morsmelkerstatning. Sett den på et papirhåndkle eller i sin filler stå å holde den ren.

Velg størrelsen slangen riktig for din baby. Slangen kommer i tre størrelser, small, medium og stor diameter. De supplementer retninger kan fortelle deg å starte med den største slangen og arbeid ned til den minste, men spør din amming konsulent som er den beste størrelsen for din situasjon.

6. Trekk tuben korken på flasken eller posen, og hvis flasken har mer enn ett rør, tape ett rør til flasken. Dette vil forlate deg med bare én gummi slange å kjempe bort fra babyen.

Fest strengen vedlegg rundt halsen. Flaske eller bag bør hvile litt over brystene på brystet med røret slutten på om midtlinjen.

Tape det andre røret like utenfor spissen av nippel på din sykepleier bryst ved hjelp av milde papir tape. Du kan finne det lettere å tape ned lengden av røret i stedet for over røret som noen supplementer anvisninger. Ikke legg tape utover kanten av areola fordi dette hud er svært følsom.

Latching på og sykepleie Med Supplementer

Ta med babyen til brystet. Hold babyens nese selv med din brystvorte.

Latch baby på mens du prøver å holde slangen selv med din brystvorte. Røret noen ganger glipper ut og noen babyer selv spytte ut slangen, men ha tålmodighet, dette er den vanskeligste delen av hele prosessen. Med litt øvelse begge vil vite hva du kan forvente.

Hold et øye med supplementer for luft kommer inn i flasken. Hvis luften ikke kommer inn i supplementer, vil det skape et vakuum og babyen kan ikke få noen formel eller morsmelk ut.

La barnet lede fôring. Ikke bli skremt hvis barnet ditt ikke tar så mye som du tror han burde. Han får litt morsmelk og kroppen din skal produsere mer.

Fjern tapen forsiktig, og hvis noen ser ut til å bli sittende fast, gni litt olivenolje på den for å løsne den. Vask oljen før pleie på nytt.

Hint

  • Hver gang du har en morsmelk forsyning problemet, være sikker på at du kjenner tegn og symptomer på dehydrering. Det kan spare barnet litt tid på sykehuset gjenvinne tapte væske.

Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse

Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse


Sykepleie forvaltning av dengue feber er uspesifikke og støttende, som består av smertelindring og muntlig og / eller intravenøs administrasjon av væsker. Dengue pasientbehandling krever årvåken medisinsk overvåking for advarselen tegn på den potensielt dødelig vaskulær permeabilitet av dengue hemoragisk feber (DHF) og livstruende sirkulasjonssvikt definere dengue sjokksyndrom (DSS).

Betydning

Dengue feber resultater fra infeksjon av en flavivirus med fire forskjellige serotyper (DEN-1, DEN-2, DEN-3, DEN-4). Aedis aegypti mygg overføre dengue virus mellom mennesker. Dengue feber er endemisk i store deler av Afrika, Sørøst-Asia, og diverse tropiske regioner over hele verden. Aedes albopictus myggen er innblandet i mindre grad med dengue overføring i Amerika.

Dengue feber virkninger 50-100 millioner mennesker årlig av flere hundre tusen pasienter utvikler seg til mer alvorlige tilfeller av dengue hemoragisk feber (DHF). Dengue hemoragisk feber forårsaker dødsfall i fem prosent av pasienter med denne sykdommen manifestasjon.

Effekter

Dengue virus forårsaker en akutt tilstand av øket vaskulær permeabilitet og plasmalekkasje. Støtte pasienten gjennom denne vaskulær krisen ved riktig fuktighet ledelse fører til oppløsning.

Time Frame

Denguefeber viser sesongaktivitet, med epidemier oppstår under regntiden bidrar til klekking av mygg. I endemiske områder, bør dengue være den antatte første diagnose ved behandling av en pasient med influensalignende symptomer i regntiden.

Dengue virus ruger 3-14 dager, hvoretter dengue feber pasientene har feber så høyt som 40-41 grader C, myalgi, post-orbital smerte, hodepine, tap av appetitt, kvalme, brekninger, og petechial eller makulopapuløst utslett. Spedbarn kan presentere seg med udifferensiert febersykdom. Akutt feber varer vanligvis tre til sju dager, ofte med en salrygget utseende der feber kort ettergir og senere returnerer. Alvorlige former for denguefeber vanligvis utvikle 05:57 dager etter sykdomsutbruddet.

Identifikasjon

Differensialdiagnose inkluderer andre viral hemoragisk feber, malaria, meslinger, meningococcemia, leptospirose, bakteriell sepsis, tyfoidfeber, meslinger, rickettsial infeksjoner, røde hunder og influensa. Screenings inkluderer blodtrykk, væskebalansen, tourniquet test, leverfunksjon, albumin nivå, pleuravæske indeks, CBC, og urologi. Tretti prosent av pasientene vil presentere med hemoragisk symptomer manifestert primært som hudmanifestasjoner slikt petekkier, echymoses, og purpura. Alvorlige tilfeller kan også vise blødninger fra nese, tannkjøtt, tarmer, eller en opptreden av kraftig menstruasjon. Urinalysis kan indikere microhematuria.

Bekreftelse av infeksjon med denguevirus ved vevkultur eller serologi gir ikke rettidig resultater for kliniske beslutninger. Derfor, avhengig diagnose på empirisk kliniske bevis.

Behandling for dengue feber og mer alvorlige manifestasjoner av dengue hemoragisk feber og dengue hemoragisk sjokk er uspesifikke og støttende, som består av smertelindring og muntlig og / eller intravenøs administrering av væske.

Funksjoner

Godt hydrert pasienter uten tegn til økt vaskulær permeabilitet kan gjenopprette hjemme med instruksjoner for oppfølging hvis hemoragisk symptomer. Pasienter som viser tegn til blødning eller dehydrering krever klinisk observasjon eller sykehusinnleggelse. Beskytt dengue feber pasientenes sykehussenger med myggnetting hindrer videre smitte.

Det er viktig å unngå bruk av acetylsalisylsyre og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i smertebehandling, da dette vil forverre hemoragisk komplikasjoner. Paracetamol er å foretrekke.

Tilsyn med hydrering danner kjernen i sykepleie forvaltning av dengue feber. Gi pasienter muntlige væske regelmessig, gi intravenøse væsker med tidlige tegn på dehydrering, og overvåke urinmengde. Sykepleiere må også overvåke blodtrykk og se etter tegn på sirkulasjons dekompensasjon, inkludert en svak, rask puls, hypotensjon, og kald, klam hud. World Health Organization dengue opplæringsmateriell gir formelen for beregning rehydrering volum som to ganger det som kreves for normalt vedlikehold: 2 x (1500 ml + (20 x (vekt i kg - 20)) for pasienter over 40 kg.

Riktig pleie forvaltning av dengue feber krever samling av flere blod trekker; serie hematocrits inntil ett femtinitti etter feber oppløsning tillater påvisning av hemoconcentration. Bruk en akutt fase blodprøve (dager 0-5) tatt på tidspunktet for presentasjon for viral isolasjon i mygg cellekultur. Bruk rekonvalesent prøver for serotyping med ELISA. Samle vevsprøver fra lymfeknuter, lunger, lever, nyrer og milt i dødelige tilfeller for immunhistokjemi studier.

Utslippskravene omfatter to-dagers fravær av feber, retur av appetitt, normal hematokrit og blodplater over 50.000 / mm ^ 3. Pasienter utvinne fra sjokk bør forbli i observasjon i minst tre dager etter oppløsningen av sirkulasjons-krisen. Pasienter som lider av lungesvikt fra pleuravæske kan trenge en lengre sykehusopphold.

Advarsel

Sykepleie forvaltning av dengue feber krever også overvåkning av pasienter for tegn til endret bevissthet, forvirring og andre nevrologiske implikasjoner. Se for slapphet, kramper, nakkestivhet, og pareser. Nevrologisk engasjement og intense, vedvarende magesmerter med oppkast ofte signalisere utvikling av mer alvorlig dengue hemoragisk feber (DHF). Relief fra feber og en plutselig innsettende hypotermi ledsaget av rastløshet og mentale endringer ofte foran utbruddet av dengue hemoragisk sjokk syndrom (DSS).

Expert Insight

Forrige infeksjon med denguefeber gir ikke kryss immunitet mot andre dengue virus serotyper. Coinfection med flere stammer i endemiske områder kan bidra til økt virulens. En historie av dengue feber eller infeksjon med flere stammer plassere pasienter med høyere risiko for dengue hemoragisk feber (DHF).

Sykepleie ansvar hos pasienter med hepatitt C

Sykepleie ansvar hos pasienter med hepatitt C


Hepatitt C forårsaker betennelse i leveren. Forårsaket av hepatitt C-viruset, sprer denne sykdommen ved seksuell kontakt med en smittet person; bruker skitne nåler for tatovering, piercing og bruk av narkotika; eller ved hjelp av personlige hygieneprodukter av noen med sykdommen. Sykepleiere har spesifikke ansvar i omsorg for hepatitt C-pasienter. Dette ansvaret hjelpe pasienter bedre håndtere sykdommen og forbedre sin livskvalitet.

Patient Education

Sykepleiere spiller en viktig rolle i pasientopplæring. De forklarer hepatitt C til infiserte pasienter, fortelle dem hvordan sykdommen vanligvis utvikler seg og gi dem råd om når du skal kontakte lege.

Ernæring Ledelse

Siden ernæring påvirker den generelle helsen til kroppen, sykepleiere diskutere betydningen av ernæring med hepatitt C-pasienter, og gi dem råd om hvordan de skal forbedre sine ernæring vaner. Siden noen urte kosttilskudd kan skade leveren, sykepleiere diskuterer også viktigheten av å sjekke supplement etiketter og unngå kosttilskudd som forårsaker leverskader.

Medisinering Management

Nebraska Health & Human Services melder at sykepleiere gjennomgang resepter, avgjøre om pasienter tar alle sine medisiner på riktig måte, spør pasienter som over-the-counter medisiner de bruker, og finne ut om noen av stoffene har potensial til å forårsake leverskader. Hvis noen av medisiner utgjør en risiko for leveren, sykepleiere arbeide for å identifisere tryggere alternativer.

Risk Identification

Siden mennesker smittet med hepatitt C kan spre sykdom til andre mennesker, sykepleiere arbeider med infiserte pasienter for å identifisere risikofylt atferd. Under en vurdering, bør en sykepleier spør om vedkommende deler nåler, har ubeskyttet sex eller aksjer personlige hygieneprodukter med andre. Hvis pasienten rapporterer at han engasjerer seg i noen av disse atferd, bør sykepleieren gi rådgivning og opplyse pasienten om hvordan disse atferd øke risikoen for overføring av sykdommen til andre.

Pasient Monitoring

Sykehus og klinikk sykepleiere overvåke hepatitt pasienter for å avgjøre om det medisinske teamet bør gjøre noen endringer i deres behandling planer. Sykepleiere gjennomgang laboratorieresultater, identifisere tegn på fremmarsj hepatitt og avgjøre hvor bra pasienten reagerer på behandlingen.

Lege Reporting

Leger er avhengige av sykepleiere til å rapportere viktig medisinsk informasjon om hepatitt pasienter. Hvis en sykepleier avgjør at en pasients tilstand har forverret, bør hun rapportere det til en lege umiddelbart. Sykepleiere rapporterer også kritiske lab verdier eller uvanlige testresultater til en lege for umiddelbar handling.

Hvorfor kan du ikke gjøre Nutrisystem mens sykepleie?

Hvorfor kan du ikke gjøre Nutrisystem mens sykepleie?


Hvis du er sykepleier en baby og bærer litt ekstra vekt, kan du bli fristet til å bli med Nutrisystem omfattende vekttap programmet. Motstå trangen. Det kan være usunn for deg og babyen din. Her er hvorfor:

Ekstra vekt etter graviditet

Din ekstra vekt etter fødselen er naturlig og gir en viktig kilde til energi for å produsere morsmelk. Du vil sannsynligvis miste graviditet vektøkning i løpet av seks måneder til ett år.

Kalori behov

Kroppen din trenger ekstra kalorier for å produsere mellom 16 og 48 gram av morsmelk per dag. Som legger opp til 400 til 1000 kalorier per dag, bortsett fra din egen kroppens behov for kalorier. Nutrisystem gir bare 1200 kalorier per dag.

Diet Rsks

Slanking kan redusere melketilførselen, noe som kan resultere i utilstrekkelig vektøkning for babyen din. Supplere med morsmelkerstatning kan ytterligere redusere melketilførselen ved å redusere mengden av tiden barnet er på brystet.

Trening, ikke diett

Du kan miste litt vekt og holde seg friske ved å kombinere et godt balansert, næringsrikt kosthold - ca 1,800-2,000 kalorier om dagen - med 30 minutters trening tre til fire ganger i uken.

The Bottom Line

Nutrisystem gjenkjenner helserisikoen ved slanking under amming. Det er avtalen av vilkårene sier, "Du kan ikke bruke en Nutrisystem programmet hvis du er gravid [eller] sykepleie." Holde ut på kalori begrensning før du har fullført amming eller til barnet ditt får det meste av sin næring fra fast føde.

Sykepleie for angina pectoris

Riktig pleie omsorg for pasienter med angina pectoris er viktig å hindre skade på hjertet eller død. Når omsorg for hjerte pasient, sykepleiere må følge og gjennomføre direkte ordre fra pasientens behandlende lege.

Tidsramme

Så snart pasienten klager over angina pectoris, må sykepleieren å umiddelbart iverksette en behandlingsplan basert på ordre fra legen. Administrere medisiner som nitroglyserin sekunder etter et angina angrep kan åpne opp blodårene og gjenopprette blodstrømmen. Dette vil gi pasienten velkommen lindring av brystsmerter.

Identifikasjon

De sykepleiere har evnen til effektivt å identifisere angina pectoris. Mista denne typen brystsmerter for en annen mindre alvorlig type, for eksempel muskelbrystsmerter, kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Angina smerte begynner vanligvis i midten eller venstre brystet og stråler nedover armen. Muskelsmerter utstråler sjelden.

Forebygging / løsning

Sykepleie for forebygging av angina pectoris inkluderer betimelig administrasjon av bestilte medisiner for å forhindre angina hendelser. Sykepleieren bør også gi et rolig miljø for pasienten å bidra til å forhindre stressrelatert brystsmerter, angst og frykt.

Sykepleie Diagnose av ubalansert ernæring

Riktig ernæring er en viktig del av helbredelsesprosessen. Ubalanserte ernæring kan føre til dårlig sårtilheling, hjertesykdom, bentap og andre skader på kroppen. Erkjennelsen unhealthful matvaner er en del av en sykepleier plikt. En diagnostisering av ubalanserte ernæring kan bli gitt til en pasient som tar i mer eller mindre enn kroppen krever. Det kan også være en risiko for diagnose og årsaken til en annen diagnose.

Mer enn kroppen kravene

En sykepleier diagnosen "ubalansert ernæring: Mer enn kroppen kravene" er brukt på en pasient som tar i mer enn han trenger for å støtte kroppens funksjoner, enten gjennom overspising eller overdreven bruk av kosttilskudd. Det kan være relatert til genetikk, følelsesmessige problemer, en stillesittende livsstil, sykdom eller mange andre faktorer. Mulige mål er blant annet å få pasienten til å begynne et treningsprogram og lære å lage sunn valg. Hjelpe pasienten etablere vekt-tap mål, ta kontakt med en ernæringsfysiolog og gi positiv forsterkning.

Mindre enn kroppen kravene

Når en pasient tar i mindre næring enn det som kreves for å støtte metabolsk funksjon, en diagnose av "ubalansert ernæring: Mindre enn kroppen kravene" er hensiktsmessig. Det er mange grunner pasienter spiser mindre enn de trenger, inkludert spiseforstyrrelser, depresjon, økonomiske problemer og tap av matlyst på grunn av sykdom. Den store mål er å få pasienten så nær idealvekt som mulig. Dette kan oppnås ved å bistå pasienter med måltider om nødvendig, og gir selskapet og oppmuntring mens de spiser og, i ekstreme tilfeller, diskutere behovet for fôring rør med pasientens lege og familie.

Fare for ubalansert ernæring

Diagnosen "Risiko for ubalansert ernæring" gis når sykepleieren oppdager et mønster som indikerer at pasienten kan spise for lite eller for mye. For eksempel kan en pasient som uttrykker tap av appetitt være i fare for å spise mindre enn kroppen kravene, mens en pasient som er i stadig ber ekstra mat over en periode på flere dager kan være i fare for å ta i mer enn kroppen krever. Dokumentere vektendringer og overvåke pasientens inntak. Opplyse pasienten om behovet for riktig ernæring og fortsette å overvåke matvaner.

Ubalansert ernæring som årsak

Ubalansert ernæring kan også være etiologi, eller føre, for andre diagnoser, inkludert forstoppelse eller diaré, kronisk lav selvfølelse, sosial isolasjon og risiko for infeksjon. Når du skriver en diagnose ved hjelp av ubalansert ernæring som etiologi, skrive ut selve problemet i stedet for bare sier "ubalansert ernæring." For eksempel "forstoppelse relatert til utilstrekkelig fiber inntaket" eller "svekket hud integritet knyttet til protein feilernæring." Mål og intervensjoner ta årsaken samt selve diagnose.

Betraktninger

En pasientens matvaner er et sensitivt tema, og bør iverksettes så skånsomt som mulig. Mens det er viktig å sørge for at pasienten får riktig mengde næring, er det også viktig å sørge for at han eller hun føler seg komfortabel med å snakke med deg om det. Når en pasient er fornærmet, kan han eller hun bli defensiv og føler dømt, noe som gjør det vanskelig å holde en åpen dialog og gi utdanning. Staten fakta, forklare behovet for gode matvaner, men gjør det med takt og vennlighet.

Hvordan å få vekt mens sykepleie

Mange ammende mødre er veldig fornøyde med hvor mye vekt de taper mens du ammer; Likevel, ikke alle nye mor ønsker eller har behov for å gå ned i vekt. Hvis du droppet pounds mens hun var gravid på grunn av morgenkvalme, eller hvis de første månedene av sykepleie har tatt en toll på vekten din, kan du være på utkikk etter en måte å få vekt. Det er ekstremt viktig å være forsiktig med å få vekt mens sykepleie som næringsstoff forbruk kan påvirke helsen til barnet ditt.

Hvordan å få vekt mens sykepleie

•  Snakk med legen din. Hun vil være i stand til å anbefale en vitamin eller supplement som vil hjelpe deg med å få vekt. Hvis du velger en over-the-counter (OTC) aide å vinne, snakke med en farmasøyt først som visse ingredienser kan være skadelig for babyen.

Bestem caloric behov. Ifølge breastfeeding.com, pleie barnet ditt brenner over 600 kalorier hver dag. Du kan finne ut hvor mye kalorier du trenger for å opprettholde vekten din basert på din høyde og aktivitetsnivå på caloriecontrol.org. Legg 600 kalorier til vedlikehold vekt for å dekke det beløpet du mister amming. Hvis du ønsker å få en halvkilo hver uke, legge ytterligere 500 kalorier til totalsummen.

Endre ditt kosthold. Et ønske om å få vekt betyr ikke at du bør spise usunn mat som kaker og brus. Spis en diett rik på fiber og komplekse karbohydrater som poteter, hele korn, og bladgrønnsaker. Komplekse karbohydrater gir kroppen din den energien den trenger for å ta vare på en ny baby. Konsumere ekstra magre proteiner som vil hjelpe deg å bygge muskler. Ifølge everydiet.org, rødt kjøtt som flanke biff er et utmerket valg for vektøkning. Koke maten i hjerte-sunn olivenolje og spise nøtter for dine daglige fett kvoter.

Invester i whey protein. Hvis du føler at du ikke får nok protein, kjøp protein pulver til vibrering. Protein pulverprodusenter foreslår å blande produktet med vann; men du kan kombinere protein pulver med melk for ekstra kalorier.

Rollen av en sykepleier i en Drug Rehabilitation

Narkotikamisbruk påvirker millioner av mennesker på en daglig basis, og er vanskelig å behandle. Narkotika rådgivere og leger hjelpe lære klienter som bedringens vei, men vanskelig, vil være givende. Teamet er avgjørende for vellykket gjenoppretting, og uten hjelp fra sykepleiere, det ville slite.

Hvorfor en sykepleier?

Sykepleiere er ryggraden i det medisinske miljøet, og narkotika rehabs er intet unntak. Sykepleiere er nødvendig for å administrere medisiner, utføre HLR og tjene i andre livstruende situasjoner, samt ta en pasientens vitale tegn.

Degree

De fleste rushabiliteringssentre foretrekker å ha en sykepleier (RN) med en bachelor-grad, selv om noen vil akseptere en RN med førsteamanuensis-grad, samt en lisensiert praktisk sykepleier.

Medisiner

Sykepleiere er vanligvis de eneste lov til å administrere medisiner til klienter. De er lisensiert til å håndtere medisiner og til slutt er ansvarlig for sin sikker oppbevaring.

Sikkerhet

Sykepleiere er også de eneste som tar vitale tegn (temperatur, høyde / vekt, blodtrykk), og dokumentere resultater for lege gjennomgang.

Tips

Hvis du vurderer å bli sykepleier i et medikament rehabiliteringssenter, være oppmerksom på at de fleste ikke betale så mye som sykehus og andre fasiliteter. Du må ønske å hjelpe narkomane og være forpliktet for å omfavne denne jobben.

Skrive Sykepleie omsorg planer

Hver sykepleie plan er en individuell plan basert på pasientens behov på tidspunktet for sykdom. Hver sykdom og tilstand prosessen fortjener en omsorgsplan. Etter dette omsorgsplan er viktig og kan redde noens liv.

Grunnleggende

Den typiske sykepleie plan består av å bestemme en pasients helsevesen problem, en tilnærming eller behandling, et mål eller forventet resultat, og det faktiske resultatet. Noen omsorg planer er utformet med SOAP-format, noe som betyr Subjektiv, objektiv, vurdering og en Plan av sykepleieren.

Behandlinger

Et eksempel på en typisk pasient helsesektoren problemet ville være kortpustethet relatert til kronisk obstruktiv luftveissykdom. I dette tilfellet ville den tilnærming eller behandlingen være Ventolin forstøver behandlinger hver 4. time etter behov. Dette vil bli beordret av lege med ansvar for pasienten. Målet vil da være at pasienten vil forbli så behagelig som mulig under behandlingen og til slutt være fri fra kortpustethet.

SOAP Omsorgsplan

SOAP omsorg Planen er utformet med flere ting i tankene. Det subjektive er hva pasienten klaget over i dette tilfellet. Målet er hva sykepleieren observerer på den tiden. Vurderingen er selve sykepleie vurdering utført som lytter til lungelyder og telling av respirasjon. Planen er behandling, som for eksempel Ventolin forstøveren behandling.

Kjemoterapi og sykepleie Standards

Kjemoterapi og sykepleie Standards


Riktig bruk av legemidler er svært viktig for å lykkes med behandling for en kreftpasient. Sykepleiere arbeider i onkologi må trenes for å sikre at kjemoterapi er riktig administrert og pasienter omsorg på riktig måte.

Administrering av kjemoterapi

Kun registrere sykepleiere som har dokumentert kompetanse i onkologi omsorg kan administrere kjemoterapi, i henhold til Louisiana State University Health Sciences Center. Sykepleiere må være sertifisert for å overvåke pasienter som får kjemoterapi i tillegg. Sykepleiere forventes å opplyse pasienter og deres familier på de formål, drift, forvaltning og bivirkninger av cellegift. Sykepleiere overvåke vitale tegn og varsle leger i noe unormalt.

Håndtering kjemoterapi narkotika

Sikkerhetsmessige forholdsregler må tas ved håndtering kjemoterapeutisk avfall sammen med pasienten ekskrementer og oppkast. Sykepleiere må bruke hansker, vernebriller og kjoler. Alt avfall relatert til kjemoterapi pasienten må kastes i chemo-safe beholdere. Hvis en sykepleier kjole, hansker eller vernebriller blir skitten, bør hun kast dem og re-kjole i nytt verneutstyr.

Standardutstyr

Før administrering og overvåking kjemoterapi bør en sykepleier ha chemo-sikker Latex hansker, en chemo sikkerhet kappe, advarer klistremerker for å varsle folk om at det finnes kjemoterapeutisk avfall, en kjemoterapi avfallspose, og briller. Engangs bekken, urinaler og rent sengetøy bør også være på hånden.

En sykepleier Omsorgsplan for en pasient med Divertikulitt

Divertikulitt er en inflammatorisk tarmsykdom som rammer millioner av mennesker. Tilstanden forverres ofte av dårlig kosthold og kan være ganske smertefullt for pasienter, kan muligens føre til blødning eller peritonitt. En sykepleie plan for divertikulitt inkluderer håndtere smerte og overvåke pasienten for ytterligere komplikasjoner. Utdanne pasienten vil også bidra til å redusere pasientens risiko for ytterligere ubehag eller komplikasjoner.

Regelmessig Assessment

En sykepleie plan for akutt divertikulitt forsterker behovet for å vurdere regelmessig pasienten for komplikasjon. Komplikasjoner kan omfatte blødning, tarmobstruksjon og abscess dannelse. Tarm lyder bør vurderes minst hver åttende time, selv om noen leger kan bestille tarmlyder skal vurderes hver to til fire timer, avhengig av alvorlighetsgraden av divertikulitt flareup. Sykepleie plan bør også nevne vurdering av abdominal oppblåsthet og vitale tegn linjene.

Smertebehandling

Divertikulitt kan føre til akutt smerte som vanligvis presenterer på venstre side av magen. Et mål med sykepleie plan er å sørge for at pasienten er behagelig og fri for smerte. Legen vil vanligvis foreskrive en mild smertestillende og sykepleiere bør håndtere medisiner som angitt på medisinering administrasjon posten. Posisjonering og reposisjonering pasienten riktig kan også bidra til å lindre smerte. Den mest brukte posisjonering er den semi-Fowler posisjon, der pasientens hode heves til en 30 til 45-graders vinkel, men en sykepleie plan kan omfatte andre posisjonering som vil bidra til å slappe magen.

Patient Education

Den viktigste delen av sykepleie plan for en divertikulitt pasient er utdanning. Målet med pasient undervisningen er å informere pasienten om hva som forverrer divertikulitt og hvordan du skal klare det på egenhånd. Pasienten-utdanning del av omsorgsplan understreker viktigheten av tilstrekkelig fiberinntak i løpet av ikke-akutte faser, tilstrekkelig vanninntak og matvarer som er kontraindisert for divertikulitt.

Sykepleie Diagnose av paraesophageal Brokk

Paraesophageal brokk er en medisinsk diagnose som indikerer en del av magesekken er presset opp gjennom et hull i membranen, og blir sittende i brysthulen ved spiserøret. Det er en undertype av hiatal brokk. Uttrykket sykepleie diagnose refererer til standardiserte sykepleie språk utviklet av NANDA å tillate sykepleiere for å identifisere pasienter problemer på en måte som kan være gjennomgående kommunisert over kliniske omgivelser. RNS kan ikke foreta medisinske diagnoser, men de gjør sykepleie diagnoser.

Typer

En pasient med en paraesophageal brokk kan ha brystsmerter, fordøyelsesbesvær, problemer med å svelge, kvalme og / eller oppkast. Sykepleieren vil vurdere hennes pasient å finne ut hvilke symptomer han har, og deretter velge hensiktsmessige sykepleiediagnoser. Hun kan identifisere symptomspesifikke de som "smerte: kronisk" ". Kvalme" eller Hun kan også velge sykepleie diagnoser som kan belyse konsekvenser av disse symptomene, som for eksempel "ernæring, ubalansert: mindre enn kroppen kravene" for en pasient som begrenser hans matinntaket for å redusere sin smerte og kvalme.

Funksjon

Sykepleieprosessen er et universelt rammeverk for å gi konsistent sykepleie for en pasient over tid. Sykepleieren begynner med vurderingen, og bruker resultatene fra denne vurderingen å identifisere sykepleie diagnoser da. Derfra har han planer, gjennomfører og evaluerer pasientbehandling. Når en sykepleier har identifisert et sykehjem diagnose av "smerte: kronisk," han vil planlegge og gjennomføre strategier for å redusere smerten. For eksempel kan han utdanne sin pasient om sure matvarer som øker brystsmerter.

Betydning

Når den første sykepleier går av plikt og en annen sykepleier tar over pasientbehandlingen, kan hun lese sykepleie diagnose og umiddelbart vet å fortsette å undervise pasienten om riktig kosthold valg. Hun kan spørre pasienten hvordan planen å redusere syreholdig mat fungerer, og foreslå andre ideer som begrenser koffein. Å vite at pasienten har også en sykepleier diagnosen "ernæring, ubalanserte: mindre enn kroppen kravene," sykepleieren kan beregne pasientens matinntak for dagen for å se om de endringer i kostholdet fungerer.

Effekter

Mens det er vanlige symptomer hos pasienter med paraesophageal brokk, bare noen pasienter har en å to symptomer. Ved å bruke pleie diagnoser, vil sykepleiere omsorg for en bestemt pasient har en klar og konsistent bilde av problemene til adressen. Alle arbeider med de samme problemene, så forsiktighet er mye mer effektiv.

Fordeler

Når en sykepleier etablerer sykepleie diagnoser for en pasient med en paraesophageal brokk, legger hun grunnlaget for resten av sykepleieprosessen. På slutten av hennes skift, kan hun vurdere omsorgen hun har levert ved å fastslå om en sykepleier diagnose gjelder fortsatt. Når hun lærer hennes pasient for å redusere syreholdig mat og brystsmerter går bort, sykepleie diagnostisering av "smerte: akutt" er ikke lenger aktuelt. Sykepleieren kan tydelig dokumentere den positive virkningen av hennes omsorg.

Sykepleie diagnoser for rektal prolaps

En rektal prolaps oppstår når vevet i rektum rager ut gjennom anus. Det kan føre til ubehag og pinlig fekal inkontinens, og kan kreve kirurgi for å korrigere. Sykepleie diagnoser behandler både fysiske og psykiske bekymringer knyttet til denne tilstanden.

Symptomer

Den viktigste tegn på en rektal prolaps er en rød masse stikker ut fra anus, spesielt etter avføring. Blødning fra anus eller blod i avføringen kan også føre.

Årsaker

Utdanne pasienten om årsakene kan bidra til å forhindre fremtidige tilbakefall eller gi dem en følelse av makt over tilstanden. Årsaker kan være forstoppelse, skader, cystisk fibrose og Barnemark infeksjon.

Fysiske Risks

Rektal prolaps kan føre til forstoppelse og underernæring eller dårlig opptak av næringsstoffer. Diagnoser av fysisk risiko kan inkludere "risiko for forstoppelse" eller "risiko for ubalansert ernæring."

Psykologiske Risks

På grunn av muligheten for fekal inkontinens, kan denne tilstanden føre til lav selvfølelse eller følelser eller maktesløshet. En mulig diagnose kan være "risiko for situasjons lav selvfølelse knyttet til ukontrollerte avføring."

Behandling

Varm komprimerer er vanligvis plassert mot massen til å skyve den inn igjen. En pedagogisk diagnose, for eksempel "beredskap for forbedret forvaltning av terapeutisk regime" kan gjøre det mulig for pasienten å behandle tilstanden selv.

Sykepleie for en barium klyster

Sykepleie for en barium klyster


En barium klyster er en radiografisk prosedyre som brukes for å vise endetarmen og tykktarmen. Sykepleiere er ofte ansvaret for å forberede pasienten og gi ettervern. X-ray teknikere utføre selve eksamen.

Diet

Pasienter blir vanligvis begrenset til en flytende diett for 24 til 48 timer før undersøkelsen. De bør ikke spise eller drikke etter midnatt den dagen av barium klyster.

Tarm Forberedelse

En sykepleier kan bli pålagt å administrere avføringsmidler eller en rensende klyster for tarmen forberedelse. Pasientens tykktarmen må være tom for avføring for å få nyttige bilder.

Hydration

Sykepleiere bør oppmuntre pasienten til å konsumere rikelig med væske før og etter eksamen. Dette bidrar til å forhindre dehydrering og forstoppelse. Barium er et dehydrerende stoff.

Undervisning

Det er viktig å opplyse pasienten om hensikten med eksamen og tarm forberedelse. Når det er mulig, la ham vite hva du kan forvente på forhånd. Opplyse kunden om at det er normalt å ha hvite krakker for et par dager etter inngrepet.

Ettervern

I en innleggelse innstillingen, bør være forberedt sykepleiere å tillate klienten å hvile og spise etter inngrepet. Pasienten kan bli gitt et avføringsmiddel for forstoppelse eller for å bli kvitt noen barium som gjenstår.

Hvordan sykepleier en diabetiker

Hvordan sykepleier en diabetiker


Diabetikere har visse kosttilskudd og aktivitetsbegrensninger og pleie en diabetiker krever kunnskap om hele spekteret av disse begrensningene. Hver diabetiker har en unik helseprofil, selv om prinsippene for hvordan du sykepleier dem er i stor grad basert på en bestemt diabetes som en diabetiker har.

Hvordan sykepleier en diabetiker

•  Sett deg inn i diabetiker type diabetes og relaterte ernæringsmessige og aktivitetsbegrensninger. En stor ressurs for å lære om ulike typer diabetes er National Health Institute National Diabetes Information Clearinghouse.

Lær hvordan du kan teste blodsukkeret ved hjelp av en standard glukose meter. En glukosemåler innbefatter en liten digital enhet som leser små plaststrimler hvorpå en diabetiker steder en meget liten mengde av sitt eget blod for å teste for glukose. Måleren tester glukosenivået, og gir informasjon til brukeren angående hvorvidt glukose i blodet er på et nivå som er høyt, lavt eller normalt. Hvis blodsukkeret er for lavt, da sykepleieren skulle gi diabetiker en liten godteri eller en bit av appelsinjuice, mens et høyt sukkernivå kan nødvendiggjøre en større insulininjeksjon.

Lag en meny med mat på forhånd som er egnet for en diabetiker. Bygg menyen fra et sett av diabetiske oppskrifter ervervet over tid. For eksempel diabetikere vanligvis ikke kan ha ren kake, men kan ha sukkerfri kake i små mengder (store mengder sukkerfri kake er også rik på karbohydrater for en diabetiker). Fôring en diabetiker er mye enklere hvis man har egnede oppskrifter på forhånd. Generelt er noe rikt på karbohydrater ikke egnet for en diabetiker.

Oppmuntre diabetiker å ta personlig ansvar for sin tilstand. For eksempel er det problematisk å begynne med for en diabetiker å injisere seg selv med insulin før et måltid; men med konstant oppmerksomhet og støtte av en sykepleier kjent med fremgangsmåten, diabetikere vil til slutt ha tillit til å gjøre det på egen hånd uten frykt. Tilsvarende kan en diabetiker i utgangspunktet motet av deres plutselige manglende evne til å hengi seg til sukkerholdige matvarer, men medfølelse og støtte av en person pleie dem kan hjelpe dem å overvinne sine bekymringer.

Hva er historien om Health Care & sykepleie?

Over 50 år siden, informerte helsepersonell, sammen med utvikling av nye medisiner og vaksiner, bidratt til å bedre pasientens sjanse til å overleve. I tidligere århundrer, nonner gitt begrenset sykepleie i poorhouses til nødlidende og uføre, mens leger deltok bare de med velstand hjemme.

Colonial Periode

Praktisere medisin kreves ingen erfaring eller sertifisering på 1700-tallet, men skitne sykehus tilskrives en økning i pasientdødsfall, noe som førte til uønskede arbeidsforhold. Sykepleie tilbys ussel lønn, om noen, og var ikke en respektert yrke. Som straff, prostituerte og fanger noen ganger tendens de syke, som hadde lite til hjelp i utvinningen.

Sykepleie Pioneer

I 1851, Storbritannias Florence Nightingale konfrontert samfunnets motstand mot sykepleie når hun reiste til Tyskland for trening. I 1854, Nightingale og et team av sykepleiere kom i Tyrkia for å ta vare på sårede britiske soldater under Krimkrigen. Beklagelige sykehusforhold oppildnet omsorgspersoner å skrubbe og sterilisere anlegget og alt medisinsk utstyr, og soldatenes overlevelsesraten steget etter Florence Nightingale veiledning. Hun er omtalt som grunnleggeren av moderne sykepleie.

Modernisert utstyr

Av 1900-tallet, nye medisinsk utstyr, inkludert termometre, røntgen, stetoskop og bedre mikroskoper, hjulpet de i helsevesenet feltet. Sprøytespisser og anestesi utstyr er tillatt for en enklere måte å administrere medikamenter i kroppen, og laboratorieforskning var på vei oppover.

Respektert Feltet

En grad i sykepleie, klinisk arbeidserfaring, passerer den nasjonale lisens eksamen (NCLEX-RN), og opprettholde sykepleie lisens er nå obligatorisk for de som søker sykepleier sysselsetting. I motsetning til mange hundre år siden, er dagens sykepleiere ikke bare utdannet og dyktig, men høyt ansett i sitt felt.

Bevissthet

På et tidspunkt, rudimentære medisinsk praksis seiret fordi ingen andre behandlinger ble kjent, men helsevesenet har i stor grad kommet gjennom århundrene. Borte er sletting, blødning og de giftige stoffene som en gang ble administrert av uutdannede individer. I deres sted er nyutviklede vaksiner og antibiotika, og dedikerte helsepersonell strever for å bedre pasientenes liv.

Hvordan bli en Wound sykepleier

Hvordan bli en Wound sykepleier


Sykepleiere trene mye som leger i alle medisinsk avdeling og på en rekke generelle sykepleie fag. Men, akkurat som leger trene for å bli spesialister i visse områder av medisinen, sykepleiere også kan bli opplært i bestemte spesialiteter. Sykepleiere som blir spesialisert i sårpleie forstå mer spesifikt om alle aspekter av sår og sårbehandling eksempel hvordan du skal skille mellom de forskjellige infeksjoner og riktig behandlingstilbud. Sårpleie sykepleiere er også dyktig i pasientopplæring for hjemmehjelp og er sertifisert for å gjøre rensing av såret og fjerning av noe dødt materiale. Sertifisering for å bli en sårpleie sykepleier eller sårpleie spesialist kan bestå av flere forskjellige trinn.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken type sykepleie akkreditering programmer tilbys i ditt område som kan gi sertifisering i sårbehandling. Organisasjoner til å begynne med bestå av American Academy of Wound Management og National Alliance of Wound Care sammen med noen online sykepleier programmer som kan gi ikke bare sertifisering, men fortsatte utdanningsenheter for ferdigstillelse.

Identifiser organisasjoner som vil tilby deg sertifisering grunnet arbeidserfaring uten å kreve ekstra kurs studien. The American Academy of Wound Management krever ikke registrerte sykepleiere til å sende den videre medisinsk studie for å søke om sårpleie sertifisering eksamen. Men andre organisasjoner, som for eksempel National Alliance of Wound Care, krever ekstra pedagogisk studium eller andre dokumenterte sertifiseringer for å søke om deres sårpleie sertifisering eksamen.

Søk om og betale eksamensavgift for akkreditering kurs du har valgt å forfølge. The National Alliance of Wound Care tilbyr sine sårpleie sertifisering for ca $ 350 og den amerikanske Alliance of Wound Care tilbyr sin akkreditering eksamen for ca $ 400. Alle sertifiseringer er gyldig for bare en viss tid. For eksempel den amerikanske Alliance of Wound Care sertifisering er gyldig for bare 10 år etter dato for ferdigstillelse.

Etter gjennomføringen av sertifiseringen, bestemme hva sårpleie spesialitet posisjon du ønsker å forfølge. Selv om mange spesialiteter ikke aktivt krever spesialiserte kurs studie for å arbeide i en bestemt medisinske feltet, er det fordelaktig å være god i en bestemt spesialitet, og det kan øke potensialet for avansement til en undervisning eller pedagogisk stilling som arbeider med pasienter eller familier i forsvarlig forvaltning såret.

Se inn medisinske spesialiteter som trenger sår sykepleiere inkludert gastroenterologi, sårpleie behandling sentre og infeksjon lederstillinger innen et sykehus innstilling som arbeider med staph og MRSA kontroll.

Hva er kriteriene for å kvalifisere for en dyktig sykepleier Facility?

Hva er kriteriene for å kvalifisere for en dyktig sykepleier Facility?


Dyktige sykepleie anlegg, også ofte referert til som dyktige sykehjem og dyktige pleie omsorg fasiliteter, er inspisert og godkjent av Statens Institutt for helsetjenesten. Tilbyr kort- og langsiktig omsorg alternativer, slike anlegg generelt omsorg for personer med helseproblemer er for alvorlig eller komplisert for hjemmehjelp eller omsorgsboliger for å være hensiktsmessig. Kravene til en person til å være kvalifisert for en plass ved en dyktig sykepleier anlegget, og for de mottatte tjenestene skal finansieres helt eller delvis av Medicare, er satt av Medicare.

Legens Opinion

Under Medicare forskrifter, vil en person ikke er kvalifisert for dekning i et dyktig sykepleie anlegget med mindre en lege er av den oppfatning at den enkelte krever daglig dyktig medisinsk behandling. Selvfølgelig kan ulike leger ikke alltid er enige om hvorvidt en bestemt person har dette behovet eller ikke. Vanligvis vil den oppfatning av din primære omsorgsperson tillegges størst vekt når valgbarhet for dyktige sykepleie blir vurdert av relevante myndigheter. Videre må en bestemt medisinsk tilstand bli diagnostisert og identifisert som årsaken til en person som trenger å få dyktige sykepleie.

Medicare dekning

Dersom kostnadene for den dyktige sykepleie anlegget skal dekkes - eller medvirket til - av Medicare, er det nødvendig for den enkelte å ha Medicare del A, med sykehus dager igjen i stønadsperioden. Noen ekstra, separat medisinsk tilstand som gjør det nødvendig for den enkelte å motta ytterligere dyktige sykepleie må ha startet mens enkelte var allerede mottar dyktige sykepleie gjennom Medicare dekning. Samlet sett må tjenester og fasiliteter være godkjent eller sertifisert av Medicare for å kvalifisere for Medicare dekning.

Sykehusopphold

For å kvalifisere for omsorg i en dyktig sykepleier anlegget, må pasienten ha hatt et sykehusopphold på tre dager eller mer. Dette kravet omfatter ikke den dagen at pasienten ble utskrevet fra sykehuset - en solid, sammenhengende tre-dagers opphold er nødvendig for å kvalifisere seg. I tillegg må pasienten inn en dyktig sykepleier anlegget innen 30 dager på å forlate sykehuset for å kvalifisere for dekning. Den medisinske tilstand som krever dyktige sykepleie må være den samme tilstand som ble behandlet under sykehusoppholdet.