Digidexo.com

Anger Management Class Informasjon

Anger management klasser er tilgjengelig for barn, ungdom og voksne. Klasser kan være retten pålagt eller frivillig. Anger management klasser lære folk hvordan å kontrollere sinte følelser som angst, raseri og stress.

Definisjon

Sinne er normalt. Det blir unormal når den sinte personen er ute av kontroll, og engasjerer seg i raseri og destruktiv atferd som fører til vold. Sinte følelser styrer deg, i stedet for deg å kontrollere sinne. Sinne ut av kontroll kan ødelegge livet ditt og såre andre mennesker. Sinne starter når energi hormoner og adrenalin sparker i høygir. Det kan utløse aggressive tiltak som for eksempel vold.

Tester for Anger

Psykologiske tester kan avgjøre om dine sinte følelser er ute av kontroll og måle hvor godt du svare på sinte omstendigheter.

Årsaker

Noen mennesker er mer tilbøyelige til sinne enn andre. Det kan være et resultat av genetikk, sosiokulturelle og muligens en dysfunksjonell familie bakgrunn. Psykologer kan bestemme gjennom psykologiske tester hvis barn er for sint.

Forskjellige klasser

Anger management kan rettes på gruppetreninger, seminarer, individuell rådgivning klasser, og på nettet. Mange lærer bedre i en gruppe sesjon. Individuell rådgivning med en lisensiert terapeut er for ekstreme sinne administrative spørsmål.

Klasser for barn og tenåringer:

Anger management klasser er også tilgjengelig for barn og tenåringer. Klasser kan hjelpe unge mennesker til å håndtere slike spørsmål som stress, gruppepress og skole mobbing mer effektivt. Det hjelper barn og ungdom til å føle seg mindre frustrert.