Digidexo.com

Diabetic Diet Med lav Protein

Diabetic Diet Med lav Protein


Mens diabetes er oftest relatert til blodsukkeret og karbohydrater, kan en tilstand som involverer nyrene krever proteinet som skal overvåkes også. Frykt ikke skjønt, fordi de fleste av de siste høyprofilerte bøker om høy protein som en nødvendighet er det meste moter, og du kan fortsatt motta en tilstrekkelig mengde protein med en lav-protein diett. Hver person er forskjellig, og bare legen kan fortelle deg hvor mye protein du bør ta i, ikke en New York Times bestselger.

Hvordan er Diabetes og nyrer Related?

Diabetes er en sykdom årsakene kroppen din til å ikke gjøre nok, eller bruke nok insulin riktig. Insulin, et hormon som regulerer blodsukkeret, når knappe kan føre til negative kropps implikasjoner. Diabetes kan føre til skader på små blodårer. Hvis den tilstanden sprer seg til nyrene, vil det ta bort deres evne til å rense blodet på riktig måte. Kroppen vil beholde mer salt og vann enn det vanligvis gjør, og dette kan føre til vektøkning og ankelen hevelse. Som nyrene har flere og flere problemer med disse skadede celler, kan protein og avfallsmaterialer bygge opp i blod og urin. Et beslektet problem med nerver, kan føre til en blære som backup vil også skade nyre. Rundt 30 prosent av type 1 diabetes og 10 til 40 prosent av type 2-diabetikere etter hvert vil tåle nyresvikt.

Ting å spise på lav Protein Diet

Det er visse matvarer du bør inkludere i din lav-protein diett og visse de du bør unngå. For meieriprodukter, vil du ønsker å inkludere skummet melk, yoghurt og sukker gratis iskrem, og samtidig unngå sjokolademelk, søtet yoghurt og sukker søtet iskrem. Husk at alle melke porsjoner bør begrenses til 4 oz. eller mindre på grunn av høyt proteininnhold.

Inkluder usaltet kjeks, mel tortillas og kremen av hvete i kosten, og inkluderer kjeks, salte snacks og sukker-belagt korn. Frukt som er lavere i sukker som de fleste bær, grapefrukt, og frukt hermetisert i usøtet juice er anbefalt i motsetning til bananer, tørket frukt som rosiner, og appelsinjuice.

For stivelsesholdige grønnsaker, spiser mais og erter og unngå bakte poteter, yams og bakte bønner. De fleste grønnsaker er bra for dietten, men unngå tomater, sauser og juice laget av tomater, artisjokker og ferske bambusskudd.

Du kan spise magert kjøtt, men holder lunsj kjøtt, pølser, oster og bacon til et minimum. Hold umettet fett høyere enn mettet (animalsk) fett ved å unngå smult, forkorting og pisket krem. Som i de fleste dietter, er det anbefalt at du drikker åtte glass vann hver dag for å skylle ut systemet.

Flere Foods Unngå

Søtsaker og salt mat har en tendens til å heve natrium og kalium, som også har en tendens til å være begrenset på en lav proteindiett for diabetikere. Dette betyr at godteri, sirup, honning, paier og iskrem er vanligvis ute. Også eliminere hermetisk mat, grillsaus, ketchup, pizza, soyasaus og Worcestershire saus.