Digidexo.com

Hvordan å telle kalorier i frukt og grønnsaker

Hvordan å telle kalorier i frukt og grønnsaker


En populær misforståelse blant Kosten er at du kan spise så mange frukter og grønnsaker som du ønsker og gå ned i vekt. Det er helt usant. Også frukt og grønnsaker er mye bedre for deg enn junk food, de inneholder kalorier. Og for mange kalorier kan hindre deg fra å miste vekt. For eksempel, hvis du velger å spise et eple i stedet for en enkel servering pose potetgull, det er flott. Men ifølge TheDailyPlate.com, hvis du spiser tre epler, så du bare spiste 375 kalorier ... trolig mer kalorier enn det som var i pose chips.

Hvordan å telle kalorier i frukt og grønnsaker

•  Bestem type frukt eller grønnsak du spiser. Prøv å være så spesifikk som mulig. For eksempel vil en plomme tomat har en annen av kalorier enn en rød, rund tomat.

Finn ut hvor mange kalorier er i hver servering av frukt eller grønnsak. Det er flere tilgjengelige ressurser for å hjelpe deg med dette. Det finnes bøker og nettsteder som inneholder ernæringsmessige verdier av ulike typer mat. Det er noen populære kalori telling nettsteder oppført i ressurs-delen.

•  Finne ut hvor mange porsjoner du er forbruker. For eksempel kan en porsjon druer være ti druer. Hvis du har 20 druer, bør du doble mengden kalorier oppført for en servering.

Legg opp alle kaloriene du har konsumert.