Digidexo.com

Hvordan bruke Omega-3 fiskeolje for bedre helse

Hvordan bruke Omega-3 fiskeolje for bedre helse


Mangel på Omega 3 i kostholdet kan føre føre til næringsmangel og få oss til å bli syk. Omega 3 regulerer også betennelser, smerter, hjertefunksjon og blodpropp for å nevne noen. Du kan velge å ta Omega-3 tilskudd av spise mat med høyt omega-3.

Bruksanvisning

En ta kosttilskudd: En stor kilde til Omega-3 er kaldt vann fisk som laks, torsk, kveite og tunfisk. Fire gram av laks gir 87,1% av de daglige omega-3 krav. Torsk gir 13,3%, kveite gir 25,8 prosent og tunfisk gir 13,8 prosent. Så alt i alt laks er den beste kilden til omega-3 fra kaldtvannsfisk.

Ta Linfrøolje: Linfrø og linfrøolje er også en god kilde til omega-3. To spiseskjeer med linfrøolje gir 146,3 prosent av ditt daglige behov for Omega-3. Linfrø har en nøtteaktig smak, og hvis du ikke liker smaken det kan settes i maten eller på en salat.

Ta tran: tran vil gi om lag 87 prosentene av dine daglige omega-3-behov. Omega-3 fettsyrer støtter sunt hjerte og blodkar funksjon, kan bidra til å opprettholde blodtrykket og støtte sunne ledd, bein og hud. Så finn en kilde til Omega-3 som er bra for deg og begynne å nyte fordelene av det.