Digidexo.com

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

Selv om de eldre og gravide kvinner er spesielt utsatt for hemoroider. Hemorroider er hovne årer som utvikler når betydelig press settes på endetarmen. Hevelsen er ofte ledsaget av sårhet, kløe, blødning og smerter. Forstoppelse og diaré kan føre til utvikling av hemoroider. Størrelsen og hyppigheten varierer, men å vite hvordan du kan redusere hemorrhoid hevelse vil gjøre deg i stand til å gi deg selv med umiddelbar lindring.

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

•  Fyll en plast bassenget halvveis med lunkent vann. Bassenget må være formet til å passe din toalettskålen. Hvis du ikke klarer å finne et basseng denne formen på supermarkedet, kan du prøve et apotek eller en medisinsk forsyning butikken.

Løft lokket på toalettet, sette bassenget i toalettskålen og sitte. Bassenget skal være dypt nok til at hemoroider å suge i vannet uten å berøre bassenget bunn. Tillate minst 15 minutter på vannet for å berolige irritert området. Soaking i 20-25 minutter er ideelt. Vannet bør skiftes hvis du sitter for en lengre periode siden vannet vil kjøle deg ned.

Stå opp sakte, setter det meste av press på bena. Å tørke av, bruke en rikelig mengde av mykt toalettpapir. Forsiktig klapp området til den er tørr. Før du kaster vev, sjekk for å se om det er noe blod på den. Hvis det er en betydelig mengde blod på vev, bør du kontakte legen din før du bruker noe til området.

ved hjelp av en eller to fingre, gjelder hemoroide krem, for eksempel Fremstilling H, på det infiserte området. Kremen bør brukes til eksterne hemorroider individuelt for å sikre at fløte er blitt anvendt generøst til hver enkelt. En applikator er vanligvis følger med i esken med hemorrhoid krem ​​for behandling av indre hemorroider. Du må presse kremen inn i applikatoren før innsetting.

Sett på en ren, komfortabel par bomullsundertøy. Kvinner bør unngå iført thong undertøy siden dette vil irritere hemorroider. For å hindre mulig flekker, kan et truseinnlegg brukes.

Relax. Lå på din side i en komfortabel posisjon. Sitter og turgåing vil legge press på hemorroider.

Hint

  • Hvis du har hemorroider ofte etter avføring, kan det være lurt å vurdere å bære medisinert våtservietter når du er borte fra hjemmet. Når du kommer hjem, følger du fremgangsmåten ovenfor for å behandle det berørte området tilstrekkelig.
  • Dersom hevelsen ikke er redusert i en dag eller to, eller hvis signifikant blødning fortsetter, må du kontakte legen din umiddelbart.