Digidexo.com

Hvordan bruke en Temporal termometer

Hvordan bruke en Temporal termometer


De med feber ofte føler for syk til å holde et termometer i munnen, og hvis de lider av en øreverk, kan et øre termometer ikke bli tolerert. Din alternativ: bruk en temporal termometer. Disse bruker overflatetemperatur av arterien på pannen for å bestemme tilstedeværelsen av feber. Temperaturen av pannen betyr (temporal) arterien ikke endres dersom person spiser eller drikkevarer, og det mer tett reflekterer sann kroppstemperatur enn oral, armhulen (aksillær) eller øretermometre. Riktig bruk av time termometer sikrer at du får de mest nøyaktige resultater.

Bruksanvisning

•  Fjern dekselet fra spissen av termometeret og tørk til slutt med en spritserviett og rengjør den.

Trykk på knappen på time termometer og hold den mens du skyver termometeret rett over pannen på en linje parallelt med øyenbrynene, halvveis mellom bunnen av smell eller hårfestet og øyenbrynene. Lytt etter en pipelyd og se etter et rødt lys for å signalisere at termometeret registrerer en temperatur.

Hold knappen inne og plasser tuppen av termometeret rett bak øreflippen, mot halsen. Gjør dette etter skanning pannen hvis du merker svetten på pannen som kan skew pannen temperatur lesing.

Slipp knappen og les av temperaturen på det digitale displayet. Temperaturer over 98,6 F indikerer feber.