Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta myostatin

Myostatin er et protein som finnes i menneskekroppen som setter grenser for muskelvekst. For eksempel, jo mer myostatin i legemet, desto mindre utviklede muskelvev en person skal ha. På grunn av oppdagelsen av myostatin genet i 1997 av genetikere Alexandra McPherron, Se-Jin Lee og Ravi Kambadur, en rekke kosttilskudd er nå tilbys som hevder å blokkere myostatic genet (tenkt å bygge muskelmasse). Disse myostatic-blokkerende hjelpemidler er tilgjengelig som over-the-counter kosttilskudd i en rekke former, fra piller til drikkende pulver, og kan kjøpes på internett eller i ernæring og vitamin butikker som har bodybuilding og muskel-building kosttilskudd.

Hvordan å slutte å ta myostatin

Hvordan å slutte å ta myostatin-blokkerende kosttilskudd

•  Lag et notat av merkevaren av myostatin-blokkerende supplement du tar; de fleste kommer i en drink pulver mix eller en tablett som tas oralt med vann. Se etter informasjon - vanligvis en brosjyre eller pamflett festet til emballering av kosttilskudd - om bruken av dette legemidlet.

Les alle materialer forbundet med supplement, inkludert informasjon om avvikling av supplement. Hvis ingen kan bli funnet, slik tilfellet er med de fleste over-the-counter kosttilskudd, kan du kontakte produsenten med adressen og / eller telefonnummeret på emballasjen.

Mens de fleste mennesker kan rett og slett slutte å ta kosttilskudd ved å avslutte bruken, noen kosttilskudd er ikke FDA-godkjent, og kan ha bivirkninger som må tas opp før seponering, spesielt hvis du har et alvorlig helseproblem. Myostatin bivirkninger kan være sprø sener, som kan øke risikoen for skade. Studier av husdyr med genetisk forbedret myostatin foreslå en sammenheng mellom høye nivåer av myostatin og celledød i hjertet vev, som fører til hjertesykdom.

Vær forsiktig med å ta noen muskelbyggende protein mikser og / eller tabletter hvis du har alvorlige helsemessige bekymringer som en hjertesykdom eller lungesykdom. Spør legen din om de er trygge å ta.

Hint

  • Ikke bruk kosttilskudd hvis du er under 18 år.
  • Snakk med legen din dersom du har noen spørsmål angående noen av myostatin-blokkerende midler.
  • Hvis du er gravid eller ammende, ikke bruk kosttilskudd som skal bygge muskler støtte uten først å diskutere dem med legen din.
  • Snakk med legen din hvis du har en medisinsk tilstand før du bruker kosttilskudd som fungerer som myostatininhibitorer eller androgen reseptorer.
  • Protein-building forbedringer kan gjøre deg engstelig eller nervøs, eller forårsake søvnløshet eller rastløshet. Snakk med leverandøren eller legen din for mer informasjon hvis du opplever noen bivirkninger som du tror er knyttet til å ta noen kosttilskudd.