Digidexo.com

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

Vann i øret, også kjent som "svømmer øre», kan være svært smertefullt for barn. Den er forårsaket av en infeksjon som oppstår når vann kommer inn i øret når barnets hode er neddykket under vann, for eksempel under et bad. Det finnes flere teknikker du kan bruke for å lindre smerten fra vann i øret og for å behandle infeksjonen.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

En forsiktig rense det ytre øret før behandling av svømmer øre. Du kan gjøre dette med en varm, fuktig vaskeklut.

For et mildt tilfelle av svømmer øre, lage en løsning ved å blande en kopp hvit eddik med en kopp vann. Sett flere dråper av oppløsningen inn i det berørte øret to ganger om dagen.

Hvis smertene vedvarer, be legen om å forskrive antibiotika øredråper å rydde opp infeksjonen. Spør også om barnets øre er hovent nok til å rettferdiggjøre et øre veke. Et øre veken er fremstilt av et absorberende materiale, som sveller når øredråper er anvendt for å sikre at de øredråper når infeksjonen side.

Hvis øredråper forårsake brennende, spør legen din om forskrivning mindre sure øredråper. Disse er mindre sannsynlig å irritere barnets øre, men kanskje ikke har den samme effektiviteten.

Hint

  • Hvis barnet ditt konsekvent lider vann i øret, spør legen din om det kan være en underliggende hud problem, for eksempel ezcema eller en soppinfeksjon.
  • Ikke bruk antibiotika øredråper, eller noen antibiotika, uten resept fra lege.