Digidexo.com

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps


Bruke kroppsinnpakning som inneholder oljer og urte ingredienser kan kvitte kroppen for giftstoffer, men du er også sannsynlig å få noen andre perks - oppstramming opp slapp hud, redusere forekomsten av cellulitter og selv å miste et par inches i området der wraps brukes. Følg disse trinnene for å kaste overflødig vekt med kroppsinnpakning.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

•  Finn et spa eller helsestasjon tilbyr kroppsinnpakninger. Spør venner og familiemedlemmer for anbefalinger og deretter besøke steder for å samle informasjon om deres fasiliteter og tjenester.

Gjør en avtale for en tid når du ikke kommer til å være på vei. Innpakninger kan ta alt fra 45 minutter til 1 time og den første økten kan ta enda lenger.

Følg instruksjonene du får før timen din. For å forberede kroppen din wrap, du kommer til å trenge å drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert. Det er også nyttig å dusje på forhånd for å fjerne giftstoffer som kan være på huden din overflaten og deretter ikke gjelder lotion eller parfyme.

Vet hvilke områder av kroppen din du ønsker å målrette under økten. Vurdere å fokusere på et bestemt område - armer, lår, midje eller rumpe - i løpet av den enkelte avtale slik at du er i stand til å holde et øye med utviklingen i at ett område før du går videre til en annen.

Ta med ekstra klær til å endre til etter kroppen din wrap.

Planlegg din neste avtale. Ditt engasjement på oppfølgingskontroller kan være nødvendig for å kaste overflødig vekt med innpakninger som du ønsker.

Hint

  • I hjemmet kropp vikle kits er tilgjengelig for deg å prøve, hvis spa eller helsestasjon behandlinger er ikke et alternativ.