Digidexo.com

Leddgikt Kobber Armbånd

Kobber armbånd er "vet å helbrede leddgikt", eller i det minste det er det mange av deres produsenter er å fortelle deg. Det er sant at dette elementet har visse kvaliteter som kan være gunstig for en leddgikt lidende. Forskere har erkjent sin effekt på ledd og bindevev i mange år, men disse resultatene faktisk fungerer når kobber er bare plassert på huden?

Fordeler

Det er ingen tvil om nytten av kobber i våre systemer. Det hjelper kroppen oksidere glukose og hjelpemidler i både funksjon av hjernen vår og drift av våre nerver. Det er en nødvendig ingrediens i dannelsen av røde blodceller. Det kan fungere som en anti-inflammatorisk, bidrar til å redusere smerter i ledd og bindevev, som kan være hvor ideen bak kobber armbånd stammer. Men alle disse fordelene er fra kobber inntatt i form av mat, ikke fra seg et stykke metall smykker.

Funksjon

Folk som abonnerer på denne metoden for healing mener at langvarig kontakt mellom hud og kobber gjør at elementet som skal absorbere inn i systemet ditt, der det kan lindre noe smerte eller ubehag i leddene på grunn av leddgikt. Selv om det er en god del forskning på nytten av kobber i dietten, har effekten av kobber armbånd aldri blitt bevist.

Teorier / Spekulasjoner

Tilbake i 1976 ble det gjennomført en begrenset studie gjort på den terapeutiske verdien av kobber armbånd på leddgikt. Mange av fagene hevdet de fant en betydelig mengde av lettelse fra praksisen. Men selve klinisk testing av produkter som ligner på de som brukes i den første studien viste ingen forskjell i smertelindring mellom ekte kobber armbånd og imitasjoner.

Betraktninger

Donning en kobber armbånd er svært lite sannsynlig å skade deg, med mindre, selvfølgelig, du har en allergi mot denne spesielle metall. Hvis du virkelig ønsker å prøve denne typen tilnærming til healing, kjøpe en billig stykke. Så lenge et armbånd er laget av kobber, bør det gjøre susen. Det finnes ikke noe slikt som kobber laget eksklusivt for leddgikt lettelse. Kobber er kobber, uansett hvor mye det koster.

Advarsel

Noen visstnok kobber armbånd kan inneholde en viss mengde bly, som ikke er en ideell metall for å ha ved siden av huden din.