Digidexo.com

Symptomer hos barn med melkeallergi

Meieri allergi er en av de mest vanlige allergier som finnes hos spedbarn. Meieri allergi oppstår vanligvis når et barns immunsystem har en reaksjon på melkeprotein. Symptomene vil vanligvis begynner å bli sett i de første månedene av livet. Disse symptomene kan komme gradvis eller komme plutselig etter en fôring. Som immunsystemet modnes, de fleste spedbarn vokse sine melk protein allergi.

Gastrointestinale symptomer

Babyer med et meieri allergi kan lide av diaré, ofte blod stripete, og oppkast. De kan også oppleve gass, oppblåsthet og magekramper.

Utslett

En rød, flassende utslett kalt eksem kan vises i de første månedene av livet i meieri-allergisk babyer. Elveblest, en hevet rødt utslett som ligner myggstikk, kan utvikle plutselig etter inntak av melkeprotein.

Anaphylaxsis

I sjeldne tilfeller kan spedbarn med et meieri allergi har en livstruende anafylaktisk reaksjon, som involverer hevelse i munn, lepper eller hals, noe som resulterer i pustevansker og bevisstløshet. Hvis dette skjer, kan du ringe 911 umiddelbart.

Andre hensyn

Spedbarn med melkeprotein allergier kan også ha subtile symptomer som ekstrem fussiness grunn av gastrointestinal ubehag. Babyer som synes å ha kolikk kan faktisk være lider av et meieri allergi.

Diagnose

Hvis du mistenker at barnet ditt har et meieri allergi, snakk med barnelege. Allergier kan diagnostiseres gjennom en blodprøve eller en hudtest.