Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere ditt barns Hurting Legs: Growing Pains

Hvordan man skal håndtere ditt barns Hurting Legs: Growing Pains

Barn får økende smerter i bena, vanligvis i den øvre del av benet (som i nærheten av lårene). Det er vanlig å tro blant leger at smerten er et resultat av "slitsomt ut" sine muskler gjennom ulike aktiviteter som involverer løping, hopping, etc. Som voksen, jeg fortsatt får denne gang en stund. Så, jeg vet hva barnet mitt går gjennom når hun viser at bena gjorde vondt. Dette er IKKE muskelkramper. Det er bare en all-around verke som barnet føler i bena. Så, hva kan du gjøre for å lindre denne smerten? Her er noen tips ...

Hvordan man skal håndtere ditt barns Hurting Legs: Growing Pains

Utvilsomt er den beste tingen å gjøre for å "massasje" barnets ben, spesielt den øvre delen. Dette innebærer ikke de typiske massasjeteknikker. Det innebærer bare klemme. Sette en eller begge hendene på barnets ben og forsiktig, men bestemt presse. Gjør dette kontinuerlig i ca 10-15 minutter. For det meste, bør smerten gå bort og bør tillate barnet å sove, eller i det minste ha midlertidig lindring fra smertene.

Du kan også støtte noen puter under barnets ben å heve dem. Dette ser ut til å hjelpe, men vil kreve en stund før det har noen effekt.

Hvis sårer virker ille nok, kan du også sette barnets ben i varmt vann eller ha ham / henne ta et varmt bad.

På samme måte kan du også plassere en varmepute rundt bena for å holde dem varme. Kalde ben synes å gjøre vondt verre.

Du kan også gi barnet ditt noen smerte medisin (for eksempel ibuprofen), men jeg vil ikke anbefale det, og bare som en siste utvei med legen din godkjenning.