Digidexo.com

Medisin Dropper Typer

Medisin Dropper Typer


Det er sortimenter av ulike drop tilgjengelig som kan brukes til ulike medisinske, vitenskapelige eller husarbeid. En medisin dropper er en av de primære måleverktøy som benyttes for å administrere medisiner i forskjellige områder av kroppen. Ved fremstilling og utporsjonering av medikamenter til pasienter, er det viktig at fremgangsmåten og doseringen som brukes er riktige, som pasientens helse kan avhenge av det.

Flytende Medisinering Dispensere

Medisin drop er vanligvis sammensatt av en liten pipette festet til en gummi klemme pære. Vanligvis er disse drop laget av glass eller plast og merket med kalibrerte måleenheter. Egnet for ulike medisinske bruksområder, er de i stand til å holde en rekke ulike volumer med størrelser som spenner fra lange til korte, smale til brede. Avhengig av størrelsen av åpningen, idet den vinkel som brukes eller det trykk som utøves på gummipære, kan medisindrop produsere varierende dråpestørrelser for forskjellige væsker. For å utnytte en dropper rullatoren presses pære og plasser dropper inn i væsken. Deretter slipper ballongen for å trekke væsken i dropper. Komprimere pære igjen å dispensere væske.

Oral medisin Dropper

De fleste leger og annet helsepersonell vil administrere flytende medisiner til barn med medisin droppers. Ofte vil instruksjonene for bruk av barn og voksen medisiner gi en fastsatt mengde av dråper. Oral medisin droppers kan være tilstrekkelig i å gi medisin til spedbarn og barn, fordi barn ofte har problemer med å svelge piller og væsken kan lett komme nær baksiden av pasientens hals og tunge. De fleste er merket med egnede målinger for å sikre at den avsatte mengde er tatt. Vanligvis er disse drop laget av slitesterk plast og finnes i målinger av teskjeer (ts) og kubikkcentimeter (ccm).

Eye Medicine Dropper

En oftalmisk dråpeteller, pipette eller medisin for øyet, blir brukt for å gi en flytende løsning for øyet. De er tilgjengelige rett tippet eller bøyd tippet. Naturligvis ville drop brukes for øye medisinering være mindre i størrelse og ha et mindre væskevolum, sammenlignet med oral medisin drop. Vanligvis, er de allerede er festet til øyet medisinens flaskekorken for enkel bruk. Eye medisiner er vanligvis tatt i drops, der øyendrop forsynes med mye mindre rot i forhold til medisin kopper, sprøyter og andre medisin dispensere.

Ear Medisin Dropper

Vanligvis kan et øye dropper og øre dropper tjene samme formål. Ofte er øret drop trengte å gi øret medisiner som har varme temperaturer for å behandle infeksjoner og gi annen hjelp til ørene. Som øyet dropper, er de tilgjengelig med rette eller bøyde tips.