Digidexo.com

Hvordan lette leddgikt Symptomer Naturligvis

Når leddene er kontinuerlig smertefull, hoven og betent, er dette en indikasjon på at du kan være lider av noen form for leddgikt. De to vanligste typer leddgikt er slitasjegikt og leddgikt. Symptomer inkluderer stivhet-spesielt om morgenen; opphovning og smerte i ledd; tretthet; følsomhet for fukt; kalde, hovne eller deformerte hender og fingre; vekttap og mer, etter hvert som sykdommen utvikler seg. Leger vanligvis foreskrive anti-inflammatorisk og smertestillende medisiner, som alle har potensielle bivirkninger. Hvis du søker alternativer for å hjelpe deg å takle leddgikt, er det naturlig rettsmidler som kan være i stand til å gi lindring.

Bruksanvisning

•  Legg matvarene i kostholdet ditt som kan bidra til å redusere dine leddgikt symptomer. Spis ferske grønnsaker og frukt, havrekli, tofu, alfalfa, løk, hvitløk, nøtter, belgfrukter, makrell, laks, sardiner. Skjær ut søtvier grønnsaker, samt høy-fett, salt, sukkerholdige matvarer og meieriprodukter, da de kan forverre tilstanden din.

Ha et glass ananasjuice daglig, Den inneholder bromelain, som bidrar til å lindre leddgikt. Andre nyttige juice er aloe vera juice, noni juice, gulrot juice og kål juice.

Prøv å løse to teskjeer honning og eple cider eddik i en kopp varmt vann og drikker det to til tre ganger daglig.

Vurder å bruke urter som hjelpemiddel i lettelser leddgikt smerte, inkludert willow bark, persille, kattens klo, djevelens klo, selleri, oliven blad ekstrakt, gurkemeie, nesle, boswellia og burdock root.

Bruk cayenne eksternt. Bland noen vinterolje med pulverisert cayenne og gni det inn ømme ledd for å få rask lindring av smerter og betennelser.

Ta et varmt bad og legge Epsom salter for å redusere smerte og hevelse i leddene.