Digidexo.com

Hvordan bruke tomlene til å massere krageben

Hvordan bruke tomlene til å massere krageben


Krageben er et bein som strekker seg langs toppen av skuldrene. Mange mennesker har en tendens til å holde spenningen i muskler og vev rundt dette benet. Bruk informasjonen nedenfor for å lære å bruke tomlene til å massere langs kragebenet.

Bruksanvisning

Be klienten å legge ansiktet ned på en massasjebenk. Finn krageben på klienten ved å berøre skulderen og flytte hånden din inn mot halsen. Du vil føle benet utvide for å danne en V-form på både forsiden og baksiden av kroppen. Den V-form finnes på både venstre og høyre side.

2 Fokuser på den delen av krageben bein som går på tvers av klientens tilbake under massasje. Målet er å legge trykk på vevet som ligger like innenfor krageben.

Stå foran kundens hode med føttene sammen. Plasser hendene på kundens tilbake med tomlene plassert rett innenfor den bakre krageben. De andre fingrene på hånden din skal være avslappet.

Lean inn i klienten med kroppen din vekt i stedet for å skyve fra armer eller skuldre. Dette vil skape et press der tomlene er plassert langs klientens krageben.

Fortsett å lene seg på i omtrent ti sekunder. Når du trekker tilbake, forsiktig bevege tomlene i en liten sirkelmønster. Deretter flytter tommelen til et annet sted langs kragebenet og gjenta prosedyren. Fortsett til du har brukt press for å hele lengden av benet.

Hold neglene trimmet slik at de ikke stikker forbi fingertuppen. Hvis neglene er lengre enn dette, kjører du risikoen for riper eller poking en klient mens du utfører dette trekket.