Digidexo.com

gerd reflux død

Acid GERD Reflux Cures

GERD, eller gastroøsofageal reflux sykdom er en kronisk tarmsykdom forårsaket av magesyre eller galle som strømmer tilbake inn i spiserøret. Det er som en kloakk sikkerhetskopiering. Magesyre irriterer slimhinnen i spiserøret og forårsaker GERD. De fleste kan håndtere dagligdagse halsbrann med livsstilsendringer og over-the-counter medisiner. Men for personer med GERD, kanskje sterkere medisiner eller kirurgi være nødvendig.

Behandle GERD

Mens grunnen til at noen mennesker utvikler GERD er fortsatt et medisinsk mysterium, hvis du har blitt diagnostisert med det du har flere behandlingstilbud, inkludert medisiner og endringer i livsstil. For å hjelpe administrere GERD en lege vil forsøke å håndtere GERD symptomer, helbrede slimhinnen i spiserøret og hindre mer skade på spiserøret. Flere livsstilsfaktorer kan føre til GERD som å være overvektig, gravid eller røyking. Matvarer som kan forårsake GERD inkluderer sjokolade, koffein, sitrusfrukter, fet eller stekt mat, hvitløk, løk og tomat-baserte matvarer som pizza.

GERD Cures

Flere over-the-counter antacids kan bidra til å avlaste GERD. Disse inkluderer Alka-Seltzer, Maalox, Mylanta og rolaids. Antacids som tums, Titralac og Alka-2 kan ikke bare lindre halsbrann forårsaket av GERD, men de leverer også kalsium. Antacida som skum, som Gaviscon, dekker mageinnholdet med skum, og dermed hindre reflux.

H2-blokkere som kan være reseptfrie medisiner som Tagamet HB, Pepcid AC og Zantac 75, redusere syreproduksjonen. De bare gir kortvarig lindring og er bare effektivt for omtrent halvparten av de med GERD.

Protonpumpehemmere inkluderer prilosec, Prevacid og Nexium. Protonpumpehemmere er mer effektive enn H2-blokkere og kan også helbrede esophageal fôr.

Prokinetics bidra til å gjøre magen tom raskere og også komme med uønskede bivirkninger som tretthet, depresjon og angst. Men disse medikamentene, som inkluderer Urecholine og Reglan kan forbedre muskel handling i fordøyelseskanalen.
Faktum er mest GERD kan kontrolleres med medisiner. Men hvis det ikke fungerer, kan kirurgi være et alternativ. Det er tre typer kirurgiske prosedyrer som kan hjelpe folk med GERD:

Kirurgi som forsterker den nedre esophageal sphincter innebærer innpakning helt øverst i magen rundt utsiden av nedre spiserør. Kirurgi for å skape en barriere som kan hindre backup av magesyre innebærer å sette masker i magen nær den svekkede sphincter. Stingene er knyttet sammen, noe som skaper barrierer for å hindre magesyre fra å vaske i spiserøret.

Livsstilsendringer

Noen mennesker med GERD finner å gjøre endringer i sine liv lindrer deres tilstand. Disse inkluderer: å miste vekt, slutte å røyke, spise mindre måltider, heve hodet av sengen når du sover og venter i minst tre timer før du ligger nede etter å ha spist.

Slik Cure Acid reflux (GERD)

Slik Cure Acid reflux (GERD)


Acid Reflux kjent medisinsk som Gastro reflukssykdom (GERD) er forårsaket av syre fra magesekken refluksere oppover i spiserøret. Noen symptomer på acid reflux inkluderer brystsmerter, halsbrann, og vanskeligheter med å svelge. Hvis du lider av acid reflux, bekymring ikke, det er mange måter å redusere og eliminere det hele sammen. Se trinnene nedenfor for å komme i gang.

Slik Cure Acid reflux (GERD)

Gjør diett endringer

Kanskje en av de beste måtene å kurere Acid Reflux er ved å gjøre diett endringer og eliminere matvarer som forårsaker det hele sammen. Noen matvarer som bør unngås er: Soda, syrlig frukt, hvitløk, alkohol og sjokolade. Eliminere slike matvarer fra kostholdet ditt vil vesentlig redusere risikoen for å oppleve acid reflux.

Også vurdere å konsumere forebyggende matvarer. Noen slike matvarer inneholder: grønnsaksbuljong, linser, og brun ris. Søk på nettet etter en liste over oppskrifter som hjelper bekjempe acid reflux.

Antacids

Hodet ned til butikken og plukke opp en flaske Antacida. Hvis du kan prøve å kjøpe en som er lagd spesielt for sure oppstøt og halsbrann. Slike antacids er vanligvis tatt før eller etter et måltid for å bekjempe syre fra refluksere opp i spiserøret.

Tea

Kjøp en te som inneholder syre reflux bekjempelse egenskaper. Noen få slike te inkluderer lakris te, Ginger Tea, og Slippery Elm te. Slike te har vist seg å være meget effektive i både stillende og forebygge syre tilbakeløp. Du kan finne disse te på de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker i ditt område.

Redusere Stress

Husk at å redusere stress vil dramatisk redusere effekten og forekomst av acid reflux. Stress stor påvirker vår indre og fordøyelses helse. Redusere stress ved å ta en pause når du føler deg overveldet eller vurdere å ta en ferie å slappe av.

Acid Reflux Vs. GERD

GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom, er en tilstand karakterisert ved regurgitasjon (tilbakeløpskjøling) for mat og magesyre i spiserøret. Acid reflux er en hovedkomponent av GERD, og ​​er også ofte brukt som et synonym for den større syndrom.

Fakta

GERD oppstår når sphincter muskel på bunnen av spiserøret ikke lukkes på riktig måte, slik at tilbakestrømning av mageinnhold.

Acid reflux

I henhold til National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er sure oppstøt, karakterisert ved økning av regurgitated mat eller fluider så høyt som på baksiden av munningen.

Andre GERD symptomer

I tillegg til acid reflux, er den klassiske symptom på GERD smertefulle halsbrann i brystet eller halsen, som oppstår når magesyre berører slimhinnen i spiserøret. Andre symptomer inkluderer svelgevansker, sår hals, hoste, hikke, heshet og kvalme etter å ha spist.

GERD risikofaktorer

Ifølge US Library of Medicine, risikofaktorer for utvikling av GERD inkluderer røyking, fedme og bruk av medikamenter som betablokkere, beroligende medisiner og kalsiumblokkere.

GERD behandlinger

GERD symptomer kan bli redusert eller forhindret ved å unngå vanlige irriterende stoffer som for eksempel sjokolade, fet og krydret mat, koffein og alkohol. GERD medisiner inkluderer protonpumpehemmere (prilosec, Nexium) og H2-antagonister (zantac, Tagamet).

Forskjellen mellom GERD og acid reflux

Forskjellen mellom GERD og acid reflux


GERD (gastroøsofageal reflukssykdom) og acid reflux, men like, er ulike helsemessige bekymringer. Forstå forskjellen mellom de to kan hjelpe pasienter avgjøre om de har acid reflux eller mer alvorlig tilstand, GERD.

Identifikasjon

Når acid reflux skjer, sprut magesyre i spiserøret. Med GERD, er sure oppstøt bare en av mange symptomer som oppstår minst to ganger ukentlig.

Symptomer

Acid reflux er beskrevet som halsbrann som kan spre seg opp til halsen eller munn, etterlater en ubehagelig smak. Symptomer på GERD inkluderer acid reflux, brystsmerter, tørrhoste, sår hals og heshet.

Diagnose

Mange selv-diagnostisere acid reflux, men personer som lider av tilbakevendende problemer med sure oppstøt bør gjennomgå diagnostiske tester som en ambulerende syre probe test, en endoskopi og røntgen for å bekrefte tilstedeværelse av GERD.

Behandling

Antacida er et populært valg for folk som lider av en sporadisk tilfelle av acid reflux. GERD er mer kompleks og krever medisiner for å redusere og blokkere syre produksjon, medisiner for å styrke esophageal muskler for å hindre syre fra rømmer magen, og antacids å nøytralisere magesyre.

Prognose

Acid reflux kan ofte bli kurert med enkle livsstilsendringer som å unngå trange klær eller belter. GERD kan styres med behandling, men alvorlige tilfeller kan utvikle seg til mer alvorlige helsemessige bekymringer, for eksempel spiserørskreft.

Hvordan bli kvitt acid reflux og GERD

Hvordan bli kvitt acid reflux og GERD


Gastroøsofageal refluks eller GER er også kjent som sure oppstøt, når væske eller mat fra magen stige ned i munnen. Mens gastroøsofageal reflukssykdom eller Gerd er en mer alvorlig form for GER. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, eller NDDIC, oppstår sure oppstøt eller reflux av fordøyelsesenzymer juice fordi den nedre esophageal sphincter - ventilen inngangen til magen - åpner plutselig eller ikke lukker ordentlig. Å kvitte seg med enten acid reflux eller Gerd, må pasientene revurdere sin livsstil eller snakke med en lege om mulige fysiske abnormiteter.

Hvordan bli kvitt acid reflux og GERD

•  Spis mindre måltider. For noen sure oppstøt og GERD pasienter, spise store måltider forårsaker symptomer som halsbrann og problemer med å svelge. Liggende ned etter spising kan også forårsake problemer, slik småspising før sengetid skulle unngås. Pass på å vente 2 til 3 timer etter å ha spist før du ligger nede.

Hev hodet ditt mens du sover, ved å plassere tre blokker som er 6 til 8 inches høy under bedposts på slutten der hodet hviler. Dette er en sikker måte å heve hodet, siden bare legge ekstra puter ikke fungerer så godt.

•  Gå ned i vekt. Ifølge NDDIC, kan fedme bidra til både sure oppstøt og GERD. Den ekstra vekten fører til at kroppen din å generelt jobbe hardere og løsner den nedre esophageal sphincter. Dessuten kan gravide kvinner blitt utsatt for sure oppstøt mot slutten av svangerskapet, når de har fått ekstra vekt.

Slutte å røyke. Ifølge Web MD, kan røyking forårsake sure oppstøt på grunn av avslapning av den nedre spiserørlukkemuskel. Det kan også forstyrre riktig fordøyelse av mat.

Unngå visse matvarer og drikke. Krydret og fet mat er kjente gjerningsmennene i acid reflux, men andre matvarer - for eksempel sjokolade, tomater og og sitrus - også kan forårsake symptomer.

unngå muskel relaxers og legemidler som aspirin, ibuprofen og blodtrykket medisiner - noe som kan føre til sure oppstøt og GERD, ifølge Web MD. Disse stoffene slappe av lavere esophageal sphincter og forårsake fordøyelsesenzymer juice å stige opp.

Løstsittende klær, spesielt rundt midjen området. Velg bukser med snøring eller elastiske waistbands, og unngå trange skjorter og bukser. Pass på necklines er løse, også.

Velg over-the-counter antacids å lindre halsbrann og sure reflux symptomer. De kan også nøytralisere syre i magen. Men disse stoffene har bivirkninger som diaré og forstoppelse.

Be din lege for å foreskrive medisiner for å bekjempe acid reflux eller Gerd, hvis antacids ikke fungerer for deg. Ifølge NDDIC, kan skummidler dekke innsiden slimhinnen du mage, H2-blokkere reduserer magesyre, protonpumpehemmere er sterkere versjoner av H2-blokkere, og prokinetics styrke lavere esophageal sphincter å redusere symptomer.

Hvis legen råder det, planlegge en x-ray prosedyre for å lete etter hiatal brokk - en abnormitet i spiserøret som forårsaker GERD, ifølge NDDIC. Du kan også trenge en endoskopi - en prosedyre der et rør settes inn i spiserøret, for videre hiatal brokk testing.

Monitor pH i magen med en liten enhet settes inn i spiserøret, hvis foreskrevet. Legen kan overvåke surhetsgraden i magesekken i 24 til 48 timer, mens du holder en matdagbok.

Styrke nedre esophageal sphincter med kirurgi, dersom det anses nødvendig av legen din. Per NDDIC, er fundoplication en type kirurgi for å reparere hiatal brokk ved å pakke den øvre delen av magen rundt nedre esophageal sphincter. Et annet alternativ er kirurgi for å sted masker direkte på den nedre esophageal sphincter å stramme muskelen.

Hint

 • Hold en diett og symptomer dagbok for å finne eventuelle sammenhenger mellom spesifikke matvarer og dine symptomer. Unngå mat og drikke som øker dine acid reflux symptomer.
 • Hvis du trenger å lur i løpet av dagen, gjør det på en stol - oppreist og ikke liggende.
 • De fleste barn med acid reflux vokse det av den tiden de nå sin første bursdag.
 • Oppsøk lege dersom du bruker syrenøytraliserende mer enn to uker, for å diagnostisere acid reflux eller GERD.
 • Ubehandlet GERD kan føre til sår eller inflammasjon i mage. GERD kan også føre til astma og luftveiskomplikasjoner.

Hvordan behandle acid reflux eller GERD uten medisiner

Hvordan behandle acid reflux eller GERD uten medisiner


Acid reflux eller GERD, rammer mange mennesker. Vanlige symptomer på denne tilstanden omfatter en brennende følelse i brystet (halsbrann), griner hoste, sår hals eller kvalme. Det er flere måter å behandle acid reflux eller Gerd, og både over-the-counter og reseptbelagte medisiner er svært effektive. Men hvis du foretrekker naturlige behandlinger som ikke involverer medisiner, det finnes måter å håndtere denne tilstanden med livsstilsendringer.

Hvordan behandle acid reflux eller GERD uten medisiner

•  La din mat å fordøye før du deltar i fysisk aktivitet. Trene rett etter et måltid kan forårsake acid å sikkerhets strømme inn i halsen din og bringe på symptomer på reflux.

Vent minst to timer før du ligger nede etter å ha spist. Motstå trangen til å ta en lur eller legge seg ned etter å ha spist et tungt måltid. Denne posisjonen gjør at syre reise opp spiserøret.

Spis med måte. Behandle acid reflux eller GERD med porsjonskontroll. Sats på mindre måltider i løpet av dagen, og slutte å spise når du er full.

Hev hodet på senga seks inches å kontrollere refluks. Legge seg ned i hele natt kan utløse refluks. Hev sengen minimum seks inches i spissen. Denne manøveren bidrar til å holde syre i magen i løpet av natten.

Slutte å røyke for å styrke musklene i nedre spiserør. Sigarettbruk svekker musklene i spiserøret, hvor syre lett kan la magen og reise til halsen. Sparke røyking vane å få kontroll over reflux eller GERD.

Sjekk din diett. Identifisere mat og drikke som produserer magesyre og reflux og eliminere dem fra kosten din. Vanlige triggere inkluderer tomatprodukter, sitrusprodukter, kaffe, krydret mat, koffein og fet mat.

Hvordan å behandle acid reflux (GERD) Symptomer med naturlig rettsmidler

Hvis du lider av acid reflux eller Gerd, har du sannsynligvis ikke får mye hjelp fra over disk medisiner og reseptbelagte medisiner er dyre og har bivirkninger. Her er noen måter du kan behandle din acid reflux naturlig.

Bruksanvisning

•  Drikk aloe vera juice. Du kan enten kjøpe den forberedt på en helsekostbutikk eller forberede det selv. Aloe er kjent for å kurere og helbrede en rekke plager, og mange mennesker som en gang led av acid reflux sverger til aloe vera.

Spis mandler. Noen sier at å spise en håndfull mandler hver dag hjelper sine GERD symptomer.

Ta probiotika. Acidophilus, tatt i kapselform eller i preparerte yoghurt, gjenoppretter den korrekte pH i fordøyelseskanalen. Fordi noen tilfeller av acid reflux er forårsaket av en overbefolkning av "dårlige" bakterier og en redusert bestand av "gode" bakterier, hjelper aciddophilus svært mange pasienter.

Den mest populære og vellykkede hjem bøte for acid reflux synes strid med sunn fornuft. Å drikke en teskje av organisk, upasteurisert eple cider eddik (med mor i det) sies å kurere acid reflux fra et mildt tilfelle av hjerte brenne til alvorlige, kroniske tilfeller av GERD.

Hvordan finne lindring av halsbrann / GERD / Acid Reflux

Millioner av mennesker lider av halsbrann i USA. Denne tilstanden er forårsaket av stress, usunn livsstil, røyking, alkohol, spesielle matvarer og visse medisinske tilstander som diabetes, fordøyelsessykdommer og GERD (gastroøsofageal refluks). Symptomer på halsbrann inkluderer: problemer med å svelge mat, føles mat "stuck" i brystet eller halsen, en brennende følelse i brystet, oppgulp av mat og en syre-aktig smak på baksiden av halsen etter å ha spist. Hvis episodene øke i frekvens og er ledsaget av visse tegn som brystsmerter når du er i en horisontal posisjon eller problemer med å svelge ledsaget av hoste, heshet eller sår hals, er det en indikasjon på at halsbrann utvikler seg til en alvorlig tilstand. Denne artikkelen vil gi tips og råd for å finne litt lindring av halsbrann og sure oppstøt.

Hvordan finne lindring av halsbrann / GERD / Acid Reflux

En livsstil og atferdsmodifikasjon er nødvendig for å bidra til å redusere symptomer på halsbrann og forhindre progresjon inn i mer alvorlig tilstand av GERD. Slutte å røyke og redusere forbruket av alkohol og koffein-holdige drikker. Selv redusere mengden av leskedrikker og visse fruktjuice som inneholder høye nivåer av syre slik som appelsin og grapefrukt juice.

La tyngdekraften hjelp i å redusere halsbrann. Du kan heve nivået på hodet av sengen eller plassere flere puter bak hodet. Dette gjør at overkroppen til å sove i en litt opphøyet posisjon som vil bidra til å forhindre sure oppstøt fra magen.

Krydret mat og sauser er kjent for å forårsake halsbrann i visse mennesker. Kutt ned på eddik, stekt og fet mat, sennep eller visse grønnsaker og frukt som er kjent for å utløse halsbrann. Et godt tips er å holde en logg eller dagbok av mat eller drikke som utløser halsbrann angrep.

Å miste vekt og regelmessig mosjon vil definitivt bidra til å redusere eller hindre halsbrann oppstår. Ikke gå med trange klær eller jeans, vil da dette føre til press og klem den thorasic hulen og buken som vil øke sjansen for sure oppstøt og halsbrann.

Aldri trene rett etter et måltid. Det anbefales å vente minst to til tre timer etter måltidet å tillate kroppen å fordøye og absorbere maten fra magen. Husk å drikke rikelig med vann i løpet av noen anstrengende trening. Holde kroppen godt hydrert vil også bidra til å redusere sjansen for halsbrann.

redusere stress. Det er et velkjent faktum at de store stressfaktorer i livet vårt i betydelig grad kan øke risikoen for å få halsbrann, samt magesår og GERD. Så det er veldig viktig å prøve og finne måter å redusere disse stressfaktorene i livet ditt. Lær avspenningsteknikker. Gå til yoga eller meditasjon klasser. Ta opp en hobby eller gjøre ting som gjør deg glad og som er hyggelig. Ta kontroll over din følelsesmessige og økonomiske ansvar, da disse er viktige kilder til stress i de fleste menneskers liv.

Noen medisiner kan lindre symptomene på halsbrann. Vanlige over-the-counter medisiner er antacids som tums. Disse virker ved nøytralisering av syre i magen. Det finnes medisiner som leger vil foreskrive for pasienter med hyppige episoder av halsbrann, som H2-blokkere (f.eks Zantac, Pepcid, Tagamet) eller protonpumpehemmere (f.eks prilosec). Disse medikamentene kan hjelpe til å redusere syreproduksjonen i magen, og dermed redusere halsbrann eller sure oppstøt.

Hint

 • Alltid snakke med legen din, og om mulig, gi en historie av halsbrann episoder og triggere som kan ha forårsaket dem. Dette er grunnen til at det er en god vane å holde en logg eller dagbok.
 • Hvis du lider av hyppige halsbrann legen vil bestille diagnostiske tester for å finne ut årsaken. Noen av disse testene er: Øvre Endoscopy (ser på innsiden av halsen, spiserør og mage), esophageal manometri (test for esophageal funksjon) og Øsofagus pH-test (bestemmer mengden av tilstedeværende syre i området ved den nedre spiserørlukkemuskel, LES og mage).
 • Slutte å røyke.
 • Stanse eller redusere alkoholforbruket.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning eller erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller helsepersonell.

Matvarer for å unngå med Acid Reflux GERD behandling

Gastroesophogeal reflukssykdom (GERD) er karakterisert ved syre oppbygging som fører til en rekke av fordøyelsesforstyrrelser. Å spise et riktig kosthold er den viktigste delen av å håndtere denne tilstanden.

Viktigheten av å unngå visse matvarer

Visse matvarer øke produksjonen av magesyre, irritere mageslimhinnen eller slappe av spiserørlukkemuskel, som tillater syre å strømme tilbake opp i spiserøret.

Mat som fremmer Acid bygge opp

Unngå brus, appelsinjuice, syrlig mat og kaffe - inkludert koffeinfri.

Matvarer som Relax esophageal sphincter

Unngå fet mat inkludert full-fett meieriprodukter, alkohol, peppermynte, peppermynte og sjokolade.

Tips for Eating

Unngå tunge måltider og legger seg ned umiddelbart etter å ha spist. Spis sakte og spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store.

Foreslåtte Foods

Spis mat rik på B-vitaminer og kalsium som hele korn, mandler, bønner, frisk frukt og grønnsaker. Drikke seks til åtte glass vann daglig.

GERD acid reflux matvarer for å unngå

GERD acid reflux matvarer for å unngå


Spiserøret gir en tunnel for å bære mat fra munnen til magen. Når den nedre esophageal sphincter ikke forblir nær, kan magesyre strømme tilbake i spiserøret. Vanlige kilder til irritasjon inkludere fet mat og krydret mat, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse.

Fet mat

Begrense fet mat, for eksempel svinekjøtt pølse eller bacon. En opsjon er fettfri kalkun. Spis fett-frie kalkun skiver med en bakt potet, posjert egg eller grovbrød. En annen tack er å unngå fett kjøtt minst to ganger hver uke. I stedet spiser en vanlig hel hvete muffins eller en bolle med ris med grønnsaker.

Sitrus juice og kaffe

Sitrus juice eller kaffe kan irritere dine nedre spiserør, forårsaker smerte. Jackson Siegelbaum Gastroenterology antyder unngå sitrus juice og varm kaffe. Som en daglig drikke, drikke opp til åtte glass vann. Det hjelper rense fordøyelses system.Use fersk frukt som pærer, jordbær og aprikoser å lage fersk juice hjemme i blender.

Kremet Supper

Finne alternativer til kremet supper laget med helmelk. Forbered hjemmelagde supper, bruke vann i stedet for melk. Når du kjøper butikk-brand suppe, se på maten etiketten og kjøpe bokser laget med vann. Hvis du bestemmer deg for å forberede hjemmelaget kremet suppe, utveksle helmelk med skummet. Du kan fortsatt smake kremet smak.

Tomat-baserte matvarer

Tomater finnes i ulike matvarer, inkludert spaghetti saus. Legen din kan råde deg til å slutte å bruke disse matvarene. Du kan fortsatt spise en tallerken med pasta; bare utelate tomatbasert saus og topp med olivenolje i stedet. Ekstra pålegg for pasta inkluderer revet parmesanost, lav-fett smør eller oregano. Når du spiser ute eller bestiller take-out mat, spør mat server om utveksling av pålegg.

Spice

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan utløses av krydret mat som for eksempel chilipepper eller løk, eller ved krydder som svart pepper. Dette skjer ikke i alle, så du kan trenge for å overvåke din diett for en eller to uker. Hvis krydret mat eller krydder forårsake mage irritasjon, unngå dem.

Hvordan kan jeg vite om halitosis skyldes acid reflux, Gerd eller bihulebetennelse?

Halitosis er en dental problem som noen ganger har årsaker utenfor munnen. Kilden for dårlig ånde kan enten være gastrointestinal eller nasal. Pinpointing problemet tar litt observasjon og muligens litt hjelp fra din lege.

Nasal Source

Bihulebetennelse kan være en årsak til halitosis, problemet er infeksjon i bihulene. For å fortelle om dette er ditt problem, se etter hovne lymfekjertler, hodepine, feber og slim som er gul eller grønn farge. Ifølge en 2008 eMedicine rapport fra Dr. Ashutosh Kacker, halitosis som kommer i neseområdet, inkludert bihulene, vil ha en cheeselike lukt eller en som er i motsetning til normal halitosis opprinnelse i munnen. I tillegg er de med rennende nese er mer utsatt for denne type dårlig ånde. Rydde bort bihulebetennelse å gjøre halitosis spre.

Mage-tarmkanalen Induced Halitosis

Dr. Kacker rapport beskriver halitosis fra mage-tarmkanalen som "svært sjelden" bortsett fra de lukt burps forbundet med gastrointestinale tilstander. Men en 2007 studie av Department of Gastroenterology i Tel Aviv Medical Center fant at gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan muligens forårsake halitosis hos noen pasienter. Sytti-to av de 132 pasientene i studien ble funnet å ha problemer med dårlig ånde. En annen årsak til dårlig ånde fra mage-tarmkanalen har vært knyttet til de behandlinger for GERD og syre tilbakeløp. En studie fra 2006 publisert av American College of Gastroenterology funnet en sammenheng mellom et proton pump inhibitor brukes til å behandle GERD og halitosis. Selv om studien ble gjort på en liten gruppe mennesker, fant det at tre fjerdedeler av deltakerne bruker pumpen til å behandle GERD også hatt problemer med dårlig ånde. Prevacid (eller lansoprazol), en av de vanligste behandlinger for GERD og sure oppstøt, har blitt rapportert å ha dårlig ånde som et symptom.

Riktig diagnose

Den eneste måten å diagnostisere halitosis er å se din lege. Gjennom bildeteknologi, fysisk vurdering og pasientens historie, kan din lege finne ut kilden til halitosis.

Holistisk rettsmidler for Acid Reflux & GERD

Enten du kaller det syre dårlig, halsbrann eller sure oppstøt, har du sikkert opplevd ubehag av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) minst én gang i livet ditt. Dens symptomer oppstår når muskelen nederst i spiserøret ikke klarer å lukke helt, slik at magen syrer å gå inn og irritere spiserøret. Hvis du har prøvd konvensjonelle medisinske behandlinger for GERD og var skuffet med resultatene, kanskje det er på tide å gi helhetlig tilnærming en prøve.

Konvensjonell vs. Holistisk

Hvis du reiser konvensjonell medisinsk tilnærming til behandling, vil legen fokusere på dine symptomer på ubehag, prøver å finne medisiner eller andre former for behandling for å avslutte eller begrense disse symptomene. Derimot, søker holistisk medisin "for å forvandle helsetjenester gjennom integrering av alle aspekter av velvære: fysiske, mentale, emosjonelle, åndelige, miljømessige og sosiale", ifølge den amerikanske Holistisk Medical Association (Ahma).

Konvensjonell behandling for GERD består vanligvis av reseptbelagte medisiner for å undertrykke kroppens produksjon av fordøyelsesenzymer syrer, som forårsaker esophageal irritasjon karakteristisk for GERD. Holistisk utøvere se farene i denne tilnærmingen, ifølge Healingdaily.com, og peker på at å redusere kroppens normale nivåer av fordøyelsesenzymer syrer kan føre til andre problemer som på sikt kan være mer alvorlig enn GERD. Upsetting den naturlige balansen av ting i fordøyelsessystemet, i helhetlig syn, kan øke faren for matforgiftning og et bredt spekter av kronisk degenerative sykdommer, ifølge Healingdaily.com.

Holistisk rettsmidler

Hvis du konsultere en helhetlig utøveren for å få hjelp med GERD, ifølge HealthyNewAge.com, vil du mer enn sannsynlig bli gitt mot den såkalte protonpumpehemmende legemidler som reduserer syreproduksjonen. Disse er tilgjengelige i både reseptbelagte og over-the-counter formuleringer. I stedet vil du sannsynligvis bli oppfordret til å behandle fordøyelsesproblemer, inkludert GERD, ved å supplere den vanlige kosten med en eller flere fordøyelsesenzymer.

Vist kollektivt, fordøyelsesenzymer forbedre kroppens fordøyelsesprosessen ved å bidra til å bryte ned maten til næringsstoffer som kan absorberes lett gjennom slimhinnen i tynntarmen. I å hjelpe fordøyelsessystemet til å fungere mer effektivt, disse enzymene gjøre det mindre sannsynlig at du vil lide ubehag av fordøyelsesbesvær eller GERD eller apati som noen ganger følger et stort måltid. Spesifikke fordøyelsesenzymer og mat de målrette inkluderer amylase (karbohydrater), maltase (konverterer maltose til glukose), protease (proteiner), lipase (fettstoffer), laktase (meieriprodukter) og cellulase (fiber).

For å løse symptomene på GERD i like naturlig måte som mulig, din helhetlig utøveren trolig vil oppfordre at du drikker minst en gallon av filtrert vann daglig, sammen med probiotiske kapsler for å få fordøyelsessystemet jobbe så effektivt som mulig. Et annet naturlig middel er hvitløk, som bør tas på en daglig basis. Ifølge Healingdaily.com, optimaliserer hvitløk nivået av bakterieflora i tarmen og også dreper Helicobacter pylori, bakterien innblandet i gastritt og andre mage plager. Tygge minst ett fedd hvitløk hver dag; alternativt, knuse et hvitløksfedd grundig med baksiden av en skje og svelge med vann.

Gerd Årsak muskelsmerter?

Medisiner og muskelsmerter

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), vanligvis kjent som acid reflux, ikke forårsaker muskelsmerter. Det finnes medisiner, men brukes til å behandle tilstander forbundet med GERD, den listen muskelsmerter i sine lister over bivirkninger. I tillegg er det medisiner som brukes til å behandle andre forhold som kan føre GERD-lignende symptomer, samt muskelsmerter og smerter.

Kolesterol Behandling Gerd og muskelsmerter

Høyt kolesterol er ofte behandlet med medisiner som kalles statiner. Navnene du kan gjenkjenne som faller inn i statin kategorien omfatter Lipitor og Zocor. Mange av disse medikamentene kan føre til mageproblemer som dårlig fordøyelse og sår som etterligner GERD symptomer, sammen med muskelsmerter og svakhet.

Mens den farmasøytiske industrien hevder mindre enn 3 prosent av pasientene lider av muskelsmerter, andre anekdotiske studier og intervjuer hevder tallene er betydelig høyere.

H. pylori / Gerd Tilkobling og muskelverk

Helicobacter pylori, eller H. pylori, er en vanlig bakterie som finnes i nesten en tredjedel av den amerikanske voksne befolkningen. Mens mange med lave nivåer av H. pylori viser lite symptomer, kan de med høyere nivåer opplever mageslimhinnen betennelser og magesår. GERD og H. pylori deler mange av de samme symptomer som mage brenne, smerte, ubehag og økt raping. Begge forholdene finne midlertidig lindring med syrenøytraliserende bruk. Mange mennesker med H. pylori er feildiagnostisert som å ha GERD før en blodprøve er kjørt.

Hvis H. pylori bakterier er riktig diagnostisert, er det ofte behandles med Prevpak, et antibiotikum med bivirkninger som inkluderer muskelsmerter.

Gastro Reflux Symptomer

Gastro Reflux Symptomer


Gastro esophageal reflux sykdom eller GERD, skjer når magesyre ryggen opp i spiserøret på grunn av en muskelsvakhet. Det viktigste symptomet er en følelse av halsbrann, men dyspepsi, brystsmerter, oppkast, kvalme og oppkast kan også forekomme, ifølge University of Maryland Medical Center.
GERD symptomer kan indikere skade slimhinnen i spiserøret, en av de komplikasjoner av denne sykdommen.

Halsbrann

Når magesyre kommer inn i spiserøret, nervene reagere ved å forårsake en brennende smerte i midten av brystet. Dette skjer oftere etter måltider.

Dyspepsi

Kvalme etter å ha spist og smerter i magen er tegn på dyspepsi. Andre forhold kan føre til dette, men det er vanligvis til stede i GERD.

Brystsmerter

Smerte eller følelsen av at maten er fanget i brystet er også et symptom. Brystsmerter kan være tilstede i andre alvorlige forhold, men i GERD oppstår det med andre typiske symptomer.

Oppstøt

Gulpet opp, eller en "våt burp" er faktisk magesyre backing opp i spiserøret.

Oppkast

Hvis du har hyppig oppkast som ikke kan forklares, kan GERD være den skyldige. Noen mennesker opplever GERD med halsbrann som den primære symptom, andre ved oppkast.

Hvordan spise en Acid Reflux Diet

Hvordan spise en Acid Reflux Diet


Hva er en acid reflux kosthold? En acid reflux kosthold er først og fremst en som unngår matvarer som forverrer acid reflux symptomer.

Milde tilfeller av acid reflux kan være helt kontrollert med en syre reflux kosthold. I mer alvorlige tilfeller, bør det dramatisk minske symptomene.

Endre kosthold vil være vanskelig å gjøre, men denne dietten vil ikke bare avlaste GERD eller acid reflux symptomer, men støtter også vekttap innsats, og vil føre til en sunnere livsstil.

Hvordan spise en Acid Reflux Diet

EAT 5-6 små måltider om dagen - en flott måte å starte acid reflux diett er å bare spise mindre mat flere ganger om dagen. Dette er også bra for stoffskiftet !! Planlegg ut matvarer som du liker og følger acid reflux diett som du kan ta for å arbeide, spise i bilen, etc. Tenk tupperware og plast baggies for små måltider som kan spises hvor som helst.

På be restauranter for en to-go bag og automatisk sette bort noen av maten til å motstå overspising og oppflamming din acid reflux.

Spise mindre måltider gir mindre belastning på musklene som er involvert i syre reflux.

Unngå koffein - Selv om dette kan være vanskelig for alle dere kaffe narkomane der ute, unngå koffein vil redusere acid reflux symptomer.

En acid reflux kosthold bør utelukke kaffe, koffeinholdige te og brus og sjokolade.

For de som trenger en ekstra boost, vurdere å bruke B12-vitaminer for en mye mindre, men ekstra boost.

UNNGÅ syrlig frukt og juice - syrlig frukt vil øke magesyre produksjon og forverre symptomene dine.

Unngå svært sure frukter som: sitroner, appelsiner, grapefrukt, ananas, sure druer og tomater.

Velg i stedet frukt lave i syre som jordbær, bringebær, mango, nektariner og moreller.

Unngå fet mat - Hva en stor motivator for å kutte ut disse fryktelig fet mat som smaker så godt! Fettrik mat øker syreproduksjonen.

Permittere fet mat for acid reflux diett og redusere symptomer og gå ned i vekt.

Unngå alkohol - Alkohol kan forverre din syre refleks eller GERD symptomer. Unngå alkohol for acid reflux kosthold og du vil finne det virkelig effekter hvordan du føler deg.

SPISE en tidlig middag - Spise ditt siste måltid 2 timer før du legger deg til å sove vil lette acid reflux symptomer.

Acid reflux angrep skjer oftest når kroppen er flat, bruke myke puter å støtte opp hodet for mindre sjanse for acid reflux.

Hint

 • Unngå alkohol, koffein, fet mat og spise flere ganger i uken vil gjøre deg til en sunnere og mindre smertefullt deg! Følg disse retningslinjene til beste evne. Også innse, at hver persons kropp er unik. Hvis du kommer til å splurge, holde en journal og rapportere hver gang du splurge og eventuelle bivirkninger du opplever.
 • Noen rapporterer også at krydret mat forverrer acid reflux. For å være ekstra forsiktig, kan det være lurt å unngå krydret mat i acid reflux diett i tillegg.

Lav Acid Diet for GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når syre fra magesekken din rygger inn i spiserøret. Dette kronisk sykdom irriterer slimhinnen i spiserøret, forårsaker sure oppstøt og halsbrann. Selv om medisin er ofte nødvendig for å kontrollere GERD, kan endringer i livsstil som kosthold også bidra til å forbedre dine symptomer. Siden omtrent alle mat kan utløse symptomene forbundet med GERD, er det viktig å utdanne deg selv om hva som er mer sannsynlig å få deg til å oppleve halsbrann og reflux.

Vanlige matvarer

Mens alle vil oppleve ulike reaksjoner på ulike matvarer, er det noen som er mer sannsynlig å utløse en reaksjon. Sitrusfrukter, som appelsiner, sitroner og grapefrukt, er høy i syre. Du bør også unngå å spise tomater, rå løk eller frityrstekte poteter. Kjøtt som er høy i syre inkluderer bakken chuck, marmorert ytrefilet og stekt kylling. Drikker som brennevin, vin og kaffe kan også utløse fakkel-ups.

Sikrere Alternatives

Det er viktig å vite hvilke matvarer er lavere i syre og derfor mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer assosiert med GERD. Grønnsaker som bønner, gulrøtter og brokkoli er alle ansett som trygt. Bananer og epler er gode eksempler på frukt som ikke inneholder syrer. Også de fleste kjøtt, spesielt fisk, er også ansett som trygt å spise. Vann er det beste alternativet for en drikke. Når det gjelder meieriprodukter, magre oster, ost fra geitemelk og soya-basert ost tendens til å føre til at folk med GERD mindre problemer.

Fordeler

Ved å begrense matvarer med syre, er du tillater spiserøret og magen tid til å leges. Vanligvis leger vil anbefale at folk som er bare diagnostisert med GERD følge en streng diett. Ved å avslutte disse matvarene, vil din medisin og kroppens naturlige helbredende egenskaper ikke skal håndtere eventuelle nye skader og kan begynne å jobbe på gamle skader. Etter en periode, kan du gjeninnføre gamle matvarene i kostholdet ditt. Det er avgjørende å overvåke hva du spiser i forhold til hvordan du føler deg. Hvis du oppdager en mat er en trigger for dine gamle GERD symptomer så bør du klippe det ut av kostholdet ditt igjen.

Tegn på reflux i babyer og barn

Noen spytter opp er normalt for babyer, men barn som spy ofte kan lide av en tilstand som kalles acid reflux eller GERD. Det er flere symptomer til stede i en baby eller barn som har GERD.

Tegn på reflux i babyer

En baby med reflux kaster opp ofte, kan ha problemer med fôring, og vil trolig være veldig masete. Han kan også få vekt langsomt på grunn av dårlig fordøyelse. Babyer med reflux også en tendens til å nekte bryst eller flaske.

Tegn på reflux hos barn

Reflux i et eldre barn kan forårsake pickiness i spising, dårlig ånde, irritabilitet og overdreven raping. Barn med reflux pleier også å ha problemer med å sove og kan ha pusteproblemer.

Diagnose

En barnelege kan vanligvis diagnostisere reflux bare ved å snakke med den overordnede om symptomene. Noen ganger er flere tester som trengs for eksempel en barium svelge, GI endoskopi, eller ventrikkeltømming studien.

Behandling

Behandling for reflux inkluderer heve hodet av barnets seng, holde barnet oppreist etter måltider, og endre matvanene. Noen ganger visse matvarer forårsake refluks å forverre og disse matvarer kan unngås for å minske alvorligheten av symptomene.

Narkotika

Noen over skranke medisiner kan hjelpe et barn med reflux. Disse inkluderer anti-gass medisiner, antacida og histamin blokkere. Reseptbelagte legemidler som kan være foreskrevet er propulsid, Reglan, eller Erytromycin.

Barn & Acid Reflux

Reflux er en medisinsk tilstand som fører til at innholdet i magesekken til å gå tilbake inn i spiserøret. Ringen som forbinder spiserør og mage kalles spiserørlukkemuskel, som åpner for å tillate mat i magen. Når den åpnes og tillater mat tilbake inn i spiserøret kalles gastroøsofageal refluks, eller GERD, for korte.

Gastroøsofageal reflux i spedbarn

Babyer har ofte problemer med refluks, på grunn av en esophageal sphincter som fortsatt kan utvikle og styrke. Ifølge Reflux.org, i en "Oversikt over Pediatric reflux og GERD," babyer som sliter med denne tilstanden: spytte opp ofte, og innholdet er mer enn den typiske barnet rape; spytte opp mer enn en time etter å ha spist; er irritabel, og kan fungere som de er i smerte eller kolikk; våkner ofte på grunn av episoder av reflux; har dårlig ånde; eller oppleve dårlig vektøkning.

GERD hos eldre barn og tenåringer

Etter hvert som barna blir eldre, mange vokser reflux, men for noen kan det fortsette. Eldre barn som fortsatt opplever problemer med GERD kan ha symptomer som oppkast, sår hals, vekttap, smertefull svelging, lungebetennelse, tungpustethet og pusteproblemer og halsbrann. Behandling av reflux kan være lettere hos eldre barn som er i stand til å verbalisere symptomer og problemer.

Hvordan leger diagnostisere reflux gjøre?

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, i "411 på Pediatric Acid reflux og GERD," er det flere måter leger diagnostisere GERD hos spedbarn og eldre barn. Det første alternativet er en barium x-ray. I denne fremgangsmåten, pasientens drikker barium, og vil da ha et røntgen gjort av spiserør og mage. Leger vil være i stand til å se hvor drikken reagerer i magen, og hvis de er i stand til å klare noe tilbakeløp. Et annet diagnostisk verktøy er ofte referert til som en melke scan. I denne testen ble et barn drikker en væske som vil vises på en X-stråle, og en serie av bilder er tatt for å se hvor melken beveger seg gjennom magen. Testen avgjør om det er noen reflux, og i så fall, hvis noen av reflux er nå barnets lunger.

En tredje, mer invasiv prosedyre er endoskopi. I denne prosedyren blir barnet bedøvet, og et lite fleksibelt rør med et kamera blir sendt ned i spiserøret og magen for å se på mulige skader. Vevsprøver blir ofte tatt for å se nivået av syre skade på magesekken. Til slutt, kan leger diagnostisere reflux ved hjelp av en ph-sonde. En pH-probe er en liten ledning som er sendt ned i nesen inn i bunnen av spiserøret. Sensorer på sonden spore hvor mye syre som blir støttet opp i spiserøret i løpet av en 24-timers periode.

Komplikasjoner av GERD

Hos barn, typisk har reflux mindre symptomer, men i alvorlige tilfeller kan mer alvorlige komplikasjoner observeres. Ifølge Kidshealth, i "gastroøsofageal refluks," barn kan ha problemer med: erodert tannemaljen; pusteproblemer hvis mageinnhold kommer til lungene, nese eller luftrøret; øsofagitt, som er en irritert spiserøret; esophageal blødning; og arrvev i spiserøret.

Behandling av Acid Reflux

Det er mange tips for å løse problemer med refluks. For barn og spedbarn som lider med denne tilstanden, kan du prøve: heve hodet av deres madrass, slik at de ikke legger flat; holder et spedbarn oppreist når det mates; jevning formel med ris korn, avhengig av barnets alder; ikke slik at barnet kan spise for to til tre timer før du går til sengs; gi mindre måltider, oftere til barnet; og å ha barnet unngå utløse matvarer, slik som brus, sjokolade, mat med høyt fett, eller i matvarer med et høyt syreinnhold, slik som sitrus.

Når disse anbefalingene ikke virker, det er mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner tilgjengelig for å hjelpe med GERD. Vanlige resepter brukes med barn er Zantac, Pepcid, Prevacid, og Nexium. Foreldre som har barn lider av symptomer på GERD bør kommunisere disse problemene til barnets lege, og danner en plan for behandling.

Acid reflux i babyer

Acid tilbakeløp i babyer, også kjent som gastroøsofageal refluks (GER), er tilbakestrømning av mageinnhold i spiserøret, og ofte i munnen, som er kjent som "spyttet opp." En liten mengde spytter opp i babyer som er bryst, og får flaske er normalt og har en tendens til å forsvinne etter den tid en baby fyller 18 måneders alder.

Betydning

Et gjennomsnitt på to tredjedeler av friske spedbarn har acid reflux og spytter opp symptomer, som vanligvis topp mellom ett og fire måneders alder. Morsmelk har mindre syre reflux komplikasjoner og spytter opp problemstillinger i forhold til formel-matet babyer fordi morsmelk er lettere å fordøye og forlater magen dobbelt så raskt som morsmelkerstatning. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når komplikasjoner fra acid reflux oppstår.

Symptomer

Acid reflux i babyer er vanligvis åpenbare, som den viktigste symptomet er spytter opp etter feedings. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) inkluderer symptomer som oppkast, nekter å mate, overordnede i ryggen og smerter forbundet med oppkast.

Hjem Behandling

Det er flere måter å behandle acid reflux hjemme. Hold fôring ganger så stille og rolig som mulig, fri fra distraksjoner og høye lyder. Reduser fôringsmengde og øke fôring ganger som mindre feedings er lettere for fordøyelsen og kan forbedre acid reflux symptomer. Holde babyen oppreist før, under og og minst 30 etter foring for å hjelpe til i å holde syre refluks til et minimum. Babyer mindre enn tre måneder gammel kan behandles for acid reflux problemer ved å endre formler. Hvis du ammer, kan du prøve å unngå mat som er muligens forårsaker acid reflux svar som kullsyreholdige drikker, svært bearbeidet mat, tomater og alt som inneholder sitrus juice og frukt.

Profesjonell behandling

Diagnostisk vurdering og resept behandling kan være nødvendig hvis barnet fortsetter å lide av ekstrem acid reflux eller er tenkt å ha GERD. Reseptbelagte medikamenter som kan benyttes for behandling omfatter de som reduserer syre i magen og påskynde passasjen tidspunktet for melk i et babyens tarmen. Testing for å fastslå om barnet lider av alvorlig acid reflux kan omfatte å måle mengden av reflux med pH-prober og endoskopiske undersøkelser. Esophageal kirurgi brukes kun i ekstreme tilfeller av GERD.

Betraktninger

Utnytte personsøkeren (Pediatric / unges gastroøsofageal refluks Association) forelder støttegruppe for informasjon og støtte om babyens acid reflux situasjon. (Se Resources.) Gruppen lærer foreldre hvordan man skal håndtere stress av sure oppstøt og GERD og gir månedlige nyhetsbrev, brosjyrer og månedlige møter for å informere foreldre om coping med syre reflux og GERD og de nyeste behandlinger og utvikling angå sykdommen.

Advarsel

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet lider av sure oppstøt og jo mer alvorlig GERD fordi mange av symptomene ligner på kolikk. Komplikasjoner fra GERD og acid reflux problemer er blødning, unnlatelse av å få og opprettholde vekten, utilstrekkelig vekst og enda øsofagitt og luftveisproblemer.

Rettsmidler for acid reflux i spedbarn

Rettsmidler for acid reflux i spedbarn


Acid reflux, også kjent som gastro esophageal reflukssykdom (GERD) og ofte kalt "spytter", påvirker et gjennomsnitt på 65 prosent av babyer på et tidspunkt og har en tendens til topp mellom ett og fire måneders alder. Selv om acid reflux er rotete og har en tendens til å forårsake foreldre stress, problemet løser seg vanligvis etter når en baby kommer 6 til 12 måneders alder. Foreldre kan eksperimentere med ulike hjem rettsmidler for å finne lindring, og i vedvarende tilfeller kan rådføre seg med barnelege for mulige resept behandling.

Hjem Rettsmidler

Endre matvanene. Hjem rettsmidler for acid reflux i babyer kan være så enkelt som å mate babyen mindre, men hyppigere feedings og måltider. Hold babyen oppreist under og i minst 30 minutter etter alle feedings og måltider. Minimer alle distraksjoner under feedings og prøve å spille beroligende musikk og nedtoning lysene. Gi barnet ditt en sjanse til å rape minst én gang i løpet av hver fôring og en gang etter hver fôring.

Hvis du ammer, kan du prøve å identifisere matvarer i kostholdet ditt som kan være utløsende reflux reaksjoner og følelser, for eksempel meieriprodukter, kullsyreholdige drikker, tomater, sitrus matvarer, bearbeidet mat og høy-fett matvarer. Hvis du ikke ammer, diskutere endre formler med barnelege. Homeopatiske medisiner som spesifikt behandle acid reflux i babyer kan være fordelaktig, men snakke med barnelege din før du starter noen alternativ medisin behandling.

Profesjonell behandling

Babyer med vedvarende acid reflux kan trenge resept-styrke medisiner for å redusere magesyre og fremskynde sin fordøyelsen, noe som begrenser hvor mye tid melk forblir i tarmen. Hvis alle andre medisiner og behandlinger har mislyktes, kan barnelege anbefale kirurgi for å behandle acid reflux.

Forebygging: Amming

Prøv å amme barnet ditt så lenge som mulig for å hindre acid reflux. Selv amming er ikke en garantert fremgangsmåte for forebygging, er morsmelk mindre irriterende på magen, er det lettere å fordøye og tømmes fra en baby mage dobbelt så fort som formel.

Samlet sett babyer som ammes har mindre alvorlige og færre forekomster av acid reflux, men mors som ikke er i stand til eller velger å ikke amme kan også prøve milde formler som består av geleddet milde proteiner for enklere fordøyelsen og formler som er spesifikke for en spytting opp og sure oppstøt.

Misforståelse

Mødre blir ofte fortalt av eldre kvinner og venner til å tykne deres baby formel med kornblanding for å redusere acid reflux og spytter opp. Men nyere forskning viser at denne metoden er ikke bare ineffektivt, men kan også være skadelig. Hvis barnet aspirerer mens du drikker fortykket formel, kan korn irritere spiserøret og muligens også forårsake kvelning.

Betraktninger

Foreldre som har babyer lider av acid reflux ofte føler seg overveldet og forvirret. Kontakt med andre foreldre og utdanne deg selv på hvordan man skal håndtere tilstanden ved å utnytte Pediatric / unges gastroøsofageal refluks Association, også kjent som PAGER (se Ressurser). Den nasjonale organisasjonen gir støtte til foreldre med babyer og barn med acid reflux ved å distribuere aktuell informasjon acid reflux behandling i månedlige nyhetsbrev og brosjyrer, samt avholdt månedlige støttemøter.