Digidexo.com

Mosquito Repellent Ingredienser

Det er en rekke mygg repellents på markedet. Det er midler som fjerner bestemte områder av mygg. Det er også de i spray eller i flytende form som kan påføres direkte på kroppen. Disse midler generelt består av inaktive ingredienser som fungerer som et redskap for aktive ingredienser som gjør repelling.

Konvensjonelle Repellents

Konvensjonelle ingredienser som brukes til å frastøte mygg inkluderer Picaridin og DEET.

DEET er den aktive bestanddel som finnes i mange insektfordrivere. Den er tilgjengelig i flytende, spray og lotion skjema. Det kan også være impregnert inn i plast. Mens DEET har kommet under mistanke for å være potensielt farlig, anser Environmental Protection Agency DEET trygt for kortvarig eksponering. DEET har en særegen lukt som noen finner støtende og etter søknad, kan forlate huden føles fet. Det kan også flekker og skade visse stoffer.

Picaridin har blitt brukt som et effektivt alternativ til DEET. Det er et fargeløst, nesten luktfri toksisk væske. Produkter inneholder vanligvis mellom 5 til 20 prosent Picaridin.

Biopesticide Repellents

Oil of Lemon Eucalyptus og p-Mentane-3,8-diol brukes som mygg repellents. Oil of Lemon Eucalyptus er ekstrakt av planten, Eucalyptus cittriodora. p-Mentane-3,8-diol er syntetisert tilsvarende. Begge er tilgjengelige i spray eller lotion skjema. Disse midler gir lignende beskyttelse som i DEET.

Metyl nonyl keton er en oljeaktig væske utvunnet fra olje av rue. Opprinnelig ble brukt som en frastøtende for kjæledyr, er det også tilgjengelig for human søknad. Det har også en særegen lukt.

IR3535 er et annet frastøtende som påføres huden for å beskytte mot bitende insekter som mygg. Brukt i Europa i over 20 år, og i USA siden 1999, er dette frastøtende regnes som trygt og effektivt.

Oil of Citronella er avledet fra Citronella gress. Den har en særegen citrusy lukt. Det fungerer primært ved å maskere karbondioksid og andre kjemikalier som avgis av mennesker som mygg målet. Frastøtende er tilgjengelig i lys som er brent for å slippe å olje i luften og i aktuelle produkter.

Geraniol, et stoff som også finnes i citronella, samt sitrongress og roseolje har blitt identifisert som en potensiell myggolje. På 1990-tallet, identifisert forskning fra University of Florida Geraniol som en effektiv erstatning for DEET.

Området Repellents midler for klær

Permetrin er både et myggmiddel og insektmiddel. Permetrin-baserte produkter kan brukes til klær, myggnett og campingutstyr. Det er en vedvarende frastøtende. Forbehandlet klær, telt, soveposer og annet utstyr som er impregnert med permetrin fortsette å frastøte effektivt, selv etter gjentatte vask.

Ftaltrin brukes til å behandle uteområder å kontrollere mygg. Produktet fordamper når den varmes. Ftaltrin er funnet i mygg spoler, matter, lys og lanterner. Det er også brukt som en ultra lavt volum spray for kommersiell mygg kontroll.

Metofluthrin er et annet uteområde omfattende myggolje formulert i papir eller plast stripe enheter som er hengt opp i et område for å behandle det. Dette produktet fordamper lett og krever ikke oppvarming. Nylig har dette produktet blitt brukt i små viftedrevne personlige avvisende enheter plassert i nærheten for beskyttelse.

Naturlige Repellents

Et bredt utvalg av naturlige produkter er tilgjengelige som kan gi lindring fra mygg. Disse inkluderer essensielle oljer fra sitrongress, peppermynte, geranium, trinse, kanel, rosmarin, sedertre, einer, soyabønner, kokos eller palmarosa. Disse kan være kombinert med denaturert alkohol i forskjellige kombinasjoner for å frembringe en frastøtende som kan påføres på huden.

Advarsler

Test huden før du bruker noen frastøtende for potensielle allergiske reaksjoner. Før bruk, plasserer en liten prøve av produktet på huden og vente i flere timer for å observere for rødhet eller irritasjon.

Dessuten er effekten av en hvilken som helst middel som påføres huden svekket av svette, eksponering for vann, fordampning og absorpsjon huden. Re-søknad kan være nødvendig.