Digidexo.com

Om Acid Reflux Wedges for Sleeping

Hvis du lider av acid reflux sykdom, kan sovne om natten være en kamp. Heldigvis er det ikke-farmasøytiske behandlinger som kan hjelpe lider av acid reflux drive ut i drømmeland på en nattlig basis. Acid reflux puter endre posisjoneringen av kroppen din for å sikre bedre fordøyelse og redusere mengden av ubehag følt av mennesker som lider av denne kroniske sykdommen.

Betydning

Acid reflux sykdom, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), påvirker millioner amerikanere. Denne sykdommen ofte utvikler på grunn av kronisk stress eller genetiske lidelser. Mange lider av det uten å tenke over det, behandle deres ubehag regelmessig med over-the-counter antacida. De fleste leger foreskrive en daglig behandling program for å hjelpe behandle ubehag. Symptomene inkluderer halsbrann, brystsmerter, svelgeproblemer, kvalme og oppstøt.

Identifikasjon

Acid reflux puter heve ryggen til en brattere vinkel, noen av dem stiger til 30 grader eller mer. Mange leverandører selger konkurrerende puter, med priser som spenner fra $ 30 til over $ 80. Hvis du lider av allergi, sikre at puten er laget av en allergivennlig materiale. De er ofte ganske behagelig, selv om det tar litt tid å bli vant til å sove på en så bratt vinkel. Den erstatter en vanlig pute, selv om noen brukere liker å bruke en liten nakkestøtte eller deres gamle pute for bedre komfort.

Fordeler

Acid reflux kiler gi flere fordeler enn bare å behandle symptomene på acid reflux sykdom. De behandler snorking, ryggsmerter, sinus irritasjon, begrenset pusting og andre problemer. Noen mennesker bare finne dem mer komfortable enn vanlige puter. Selv barn som lider av en form for syre reflux kan ha nytte av å bruke en liten kile.

Expert Insight

Acid reflux kiler arbeid ved å etterligne effekten av å stå oppreist. I løpet av dagen har de fleste mennesker som lider av acid reflux ikke oppdage altfor alvorlige symptomer. Den virkelige ubehag begynner å dukke opp om natten, noe som reduserer hvor mye søvn de får om natten, noe som i sin tur øker stress, noe som forsterker symptomene på sykdommen. Kilen øker vinkelen ved hvilken pasienten sover, slik at syre som ellers ville sitte i den skjøre spiserøret for å strømme tilbake ned i magesekken, hvor den hører til.

Betraktninger

Den tidligere at symptomene på syre refluks blir identifisert og behandlet, jo mindre alvorlig at det vil være, og jo færre permanente konsekvenser det vil ha. Acid reflux, forblir ubehandlet, kan det føre til permanent skade på esophageal fôr, som fører til en levetid på ubehag og avhengighet av reseptbelagte legemidler. Behandling av syre tilbakeløp ved hjelp av en lege, og en syre tilbakeløp kile beskytter spiserøret, hjelpe fordøyelsen, redusere ubehag og forbedre livskvaliteten.