Digidexo.com

Hvordan administrere HCG injeksjoner

Folk kan trenge hjelp fra det medisinske miljøet for å bli gravid. Det finnes mange forskjellige typer assistert befruktning. Mange former for assistert reproduksjon innebærer administrering av hCG. HCG, eller humant choriongonadotropin, er ofte brukt for å indusere en kvinnes egg å modnes slik at de kan bli befruktet. Mange hCG injeksjoner gis hjemme. Riktig administrering er viktig for å hjelpe medisinen arbeid og reduserer smerten som ofte følger en injeksjon.

Hvordan administrere HCG injeksjoner

Kontroller at du har riktig dosering. De fleste hCG injeksjoner gis i enten 5000 eller 10.000 enheter. Ring din lege eller sykepleier for å bekrefte doseringen hvis du ikke ser det skrevet ned.

Åpne caps av flaskene. Åpne sprøyten pakken. Tørk toppen av flasker og sprøyten med alkohol for å sikre at det er sterilisert. Vask hendene.

Kontroller at du vet hvilke hetteglass inneholder vann og hvilken som inneholder hCG. Fyll 22-gauge sprøyte med riktig dosering av vann. Mengden av vann som anvendes kan være avhengig av dose av hCG du bruker. Sørg for at du vet hvor mye vann du bruker. Fjern kanylen fra hetteglasset med væske. Hold det nøye.

hurtig på siden av nålen for å fjerne luftbobler. Se på det nøye for å være sikker på at du ikke ser noen synlig luft mellom væsken og toppen av nålen.

Skyv nålen inn i hetteglasset holder pulveret. Trykk for å slippe vann inn pulveret slik at du kan blande hCG riktig. La nålen i blandingen. Virvel blandingen forsiktig uten å fjerne nålen fra hetteglasset. Fjern sprøyten fra pulverblandingen.

Slå ut nåler. Du bør bruke en 22-gauge nål til å blande hCG og en 26-gauge nål til å administrere medisiner.

Ice området der nålen settes inn. Icing kan bidra til å redusere smerte. Klem forsiktig om en tomme av kjøtt fra siden av personens hofte. Du bør ha et satsingsområde omtrent en tomme i diameter. Tørk området med alkohol. Holder nålen vinkelrett, stupe den inn med en jevn rask bevegelse. Holde nålen på plass i 10 sekunder. Fjern nålen så raskt som mulig og trykk ned på personens hud. Masser området for å fremme absorpsjonen av medisinen.