Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en hjemmelaget Jenny Craig eller Nutrisystem diett

Hvordan å miste vekt med en hjemmelaget Jenny Craig eller Nutrisystem diett


Gå ned i vekt og spare penger ved å kjøpe dine egne frosne middager! Hvis du ønsker å gå ned i vekt, men du kan ikke råd til det praktiske ved å gå på Jenny Craig eller Nutrisystem diett jeg har en billig og sunt alternativ for deg! Du kommer til å elske dette!

Bruksanvisning

•  Bestem hvor mange kalorier du ønsker å konsumere på en dag. Hvis du har mye vekt å tape det er trygt å anta at du kan spise 1500 til 1800 kalorier om dagen og likevel gå ned i vekt. Hvis du bare har en liten vekt å miste du kan satse på 1200 kalorier om dagen. Når du bestemmer deg på den totale kalorier du trenger hente vesken din ... det er på tide å gå på shopping!

Kjøp noen frosne middager, frisk eller hermetisk frukt, hermetisert suppe, salat fixings, lav kalori salat dressing, og noen fettfattig melk. Du kan også kjøpe et par lav kalori frosne desserter for spesielle godbiter. Når du kjøper frosne middager og snacks sjekke beholderen for den totale kalorier. Det er mange alternativer der ute som Lean Cuisine, Smart Ones og sunt valg. Disse er gode alternativer fordi du vil få en god størrelse del for svært lite kalorier. Og rekke måltider er uendelige!

Hold styr på hvor mange kalorier du kjøper slik at du kan holde deg til din ønskede caloric totalt for hver dag. Hvis du tilfeldigvis kjøpe noen virkelig lav kalori frosne middager kan du være i stand til å spise fire per dag. Hvis du ønsker å splurge på et høyere kalori frossen middag som stekt kylling sørge for at du har to virkelig lavkalori middager å spise den samme dagen. Prøv å ha litt suppe og en salat til hvert måltid for å bidra til å fylle deg opp. Deretter spiser frukt og spesielle desserter mellom måltidene slik at du kan spise nesten hele dagen lang!