Digidexo.com

Hvordan behandle forkjølelsessår med hjem rettsmidler

Hvordan behandle forkjølelsessår med hjem rettsmidler


Forkjølelsessår er irriterende, kan gjøre deg selvbevisst, og det er ingen kur. De er meget smittsom, og man vil mest sannsynlig bli forkjølelsessår fra et herpes virus, også kjent som herpes simplex virus. Det er en mulighet for at en fikk en kald sår av en slektning som kysset dem da de var små, mens slektning herpes virus var aktiv. Menn og kvinner får munnsår, og selv om det er ingen kur, kan forkjølelsessår behandles og forebygges. Når man får en kald sår de vil oppleve rødhet rundt munnen området og en kløende og tingly følelse. Man kan selv ønsker det bort. Forkjølelsessår kan ikke ønsket unna, men de kan behandles med hjem rettsmidler.

Hvordan behandle forkjølelsessår med hjem rettsmidler

Med hjem rettsmidler for å behandle og forebygge forkjølelsessår

•  Ta en isbit og sette den mot kulde sår til den er smeltet. Dette kan føre til at området for å være litt smertefullt i begynnelsen, men vil være verdt det å bli kvitt den stygge, smertefulle forkjølelsessår. Så ta et håndkle og bearbeid den kalde sår for å tørke den. Etter det ta en bomullsdott og bearbeid bomullsdott i rubbing alkohol rett etter dabbing den kalde sår tørr. Gjør dette i 30 minutter til en time, og ved neste morgen den kalde sår vil bli borte. Ja, vil teknisk sprit svi litt.

Ta en tube med vanlig flavored leppepomade og en kapsel av Benadryl. Bryte åpne kapsel av Benadryl og dryss det på toppen av vanlig flavored leppepomade. Ta fingeren og gni toppen av leppepomade å lage pasta fra Benadryl og bruke den til den kalde sår. Dette bør tørke den kalde sår opp på den første dagen, og i løpet av tre dager den kalde sår vil bli helt borte.

Ta Lysine så snart du føler prikke av en kald sår kommer på. Bruk Lysine tre ganger om dagen, og dette bør hindre den kalde sår fra utviklingsland i første omgang. Lysin kan bli funnet på noe apotek, helsekost butikk, eller matbutikk i vitamin midtgangen.

Ta en tube med vanlig flavored leppepomade og en kapsel av Benadryl. Bryte åpne kapsel av Benadryl og dryss det på toppen av vanlig flavored leppepomade. Ta fingeren og gni toppen av leppepomade å lage pasta fra Benadryl og bruke den til den kalde sår. Dette bør tørke den kalde sår opp på den første dagen, og i løpet av tre dager den kalde sår vil bli helt borte.

Sett tannbørsten. Hvis du får munnsår ofte, kan tannbørsten holde herpes virus i flere dager etter den kalde sår er borte, noe som igjen vil re-infisere deg.

Flytt tannbørsten til et annet rom. Tannbørster er ment å holdes på badet, men hvis du får munnsår ofte, bare ved å holde tannbørsten i et annet rom kan holde forkjølelsessår bort og hindre dem. Grunnen til dette er fordi våte og fuktige steder som bad er fin og koselig miljø for herpes virus.

Bytt til en liten tube med tannkrem, og din egen personlige tube med tannkrem. Bytte til en mindre mer personlig størrelse tube med tannkrem er en god idé fordi tannkrem kan overføre sykdom. Tenk på hvor ofte du sette din tannbørste på slutten av tannen og deretter stikke den i munnen. Ikke bare det, men hvis du deler tannkrem med noen andre som har forkjølelsessår, vil du få forkjølelsessår oftere siden forkjølelsessår er svært smittsom. Ved å bytte til en mindre tube med tannkrem vil du huske å skifte den oftere.

Hint

 • Hånddesinfeksjon plasseres direkte på forkjølelsessår fungerer også bra i å bli kvitt en kald sår.
 • Hold den kalde sår rent og tørt. Hvis det ikke er virkelig plager deg så la den være alene, men sørg for å holde det rent og tørt.
 • Bruke salver som inneholder sink fordi de kan bidra til å bli kvitt en kald sår.
 • Trollhassel kan også brukes til å tørke opp en kald sår.
 • Beskytt området der den kalde sår er ved hjelp av vaselin. Dette vil holde området rundt den kalde sår sprekker.
 • Eucalyptus olje kan brukes til å fremskynde helbredelsesprosessen og lindre smerten fra den kalde sår.
 • Sørg for å få nok vitamin A, B, og C hver dag. Vitamin A bidrar til å helbrede huden som betyr at det vil bidra til å helbrede forkjølelsessår. Vitamin B bidrar til å lindre stress, stress er en vanlig trigger av forkjølelsessår. Vitamin C hjelper også helbrede huden og bidrar til å helbrede bindevev.
 • Du kan også bruke rubbing alkohol og bearbeid det på kalde sår flere ganger om dagen. Rubbing alkohol vil svi litt, men det vil tørke opp den kalde sår med en gang.
 • Ta en flaske neglelakk remover og bearbeid det på kalde sår flere ganger om dagen. Neglen polish remover vil svi litt i noen sekunder, men det vil tørke opp den kalde sår. Gjenta prosessen flere ganger om dagen til den kalde sår er borte.
 • Ikke kysse, spise etter, eller drikke etter noen som har et forkjølelsessår.
 • Ikke del bestikk, håndklær, barberhøvler, eller noe som brukes nær munningen med noen som har et forkjølelsessår.
 • Ikke glem å vaske hendene etter berøring ansiktet som for å unngå spredning av forkjølelsessår til andre steder.
 • Unngå mat med Arginine i dem som sjokolade, nøtter, frø, og koffein fordi Arginine synes å hjelpe herpes viruset blomstre.
 • Ikke berør øynene etter å ha berørt de forkjølelsessår fordi viruset kan overføre til øynene og forårsake alvorlige hornhinneinfeksjoner.
 • Kontakt alltid en lege før du prøver noen hjemme rette.