Digidexo.com

Slik fjerner en syntetisk Plaster Cast

Slik fjerner en syntetisk Plaster Cast


Gipsavstøpninger brukes til å immobilisere beinbrudd mens de helbrede og til å strekke kroppsdeler inn i sin rette posisjon, som avstøpning å korrigere klubb føtter. Brudd kaster er vanligvis fjernet i legens kontor med en vibrerende cast sagen, spesielt utviklet for å beskytte den underliggende huden fra å bli kuttet. Av og til må du kanskje fjerne støpe selv, spesielt hvis det er at det går blodsirkulasjonen. Casting å korrigere deformiteter er vanligvis gjort i en serie - en cast er slitt for en eller to uker, fjernes og en ny cast er brukt i den nylig strukket posisjon. Disse typer kast blir noen ganger fjernes hjemme - spesielt for barn som kan være redd for en støpt sag. Gipsavstøpninger kan fjernes i noen få trinn.

Bruksanvisning

•  Fyll bøtte med varmt vann, dypt nok til å fullt senk cast. Legg en spiseskje eddik i vannet for å bryte ned i gipsen.

Bløt cast inntil gipsen begynner å løsne. Grab en løs stykke og pakke lagene. Denne prosessen kan ta opptil 1-2 timer å fullføre.

Vask huden med såpe og vann når gipsen er fjernet. Dumpe bøtte vann utenfor for å hindre gips tetter avløp inne i huset.